Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ne moreš lih neki z ročno ustavljat, ker če se malce hitreje premikaš ti tipka ne zagrabi:) Lahko jo pa pač uporabljaš za to kar je namenjena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ja, ampak kaj boš pa nastavil? Mogoče to kar ima moja šestica? Se pravi da nastaviš, ali se sploh odpirajo / zapirajo ob odklepu / zaklepu, ali ne. Drugega pa jaz ne vidim tukaj. Če je to to , je potem to nerodno zapisano, po drugi strani pa dost slabo, da se mora to leta 2023 reklamirati kot dodatna oprema in to pri tisti najvišji - najdražji 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Sestra išče eno cx-30 do 25 jurjev, pa mal gledam cenik na mazdini strani pa vidim tole 😊

Kaj bi to bilo, itak sta samo dve poziciji? Zloženi ali ne. Razen če je to mišljena nova funkcionalnost, ko se ogledala ne odprejo do konca, da je to to?? 

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Hja, je bil en članek poleti, kjer je bilo razkrito, da stvar glede teh pnevmatik in to še zdaleč ni tako nedolžna kot mislimo.

Recimo: 

SIOL.NET

Pri onesnaževanju avtomobilov se večina osredotoča le na izpušne pline, vlade pa za prihodnje desetletje že napovedujejo prepoved prodaje avtomobilov z motorji na notranje zgorevanje. Vsi proizvajalci...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas enaka zgodba, jaz osebno imam že cel čas kar sem tukaj isto plačo - se pravi 8 let. Pa od 2015 je šla cena življenja navzgor kar konkretno..🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, preveri če je računica. Se pravi da nimaš delne kombinacije ampak samo kasko, pa odkup prve škode recimo. Potem prvič ne izgubiš bonusa, plačaš pa odbitno, ki pa zna bit dražje potem. Razen če maš odbitno 0% :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ja saj sem zdej ujagal eno k prodaja ravno ta model town 7XL, parkrat vožen za ene 50eur manj. Ker so iz Komende me zdej zanima če so bili poplavljeni, ker prodajajo tri take , dobili so sicer 1 električnega ,samo vseeno je čudno naključje :)

Vprašanje je, ali je pametno kupit poplavljeno skirco...ne samo avto, tudi skiro :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

A se kdo kaj spozna na skiroje? Ne električni, navadni, z velikimi kolesi. Tamali morm enega kupit za v šolo in nazaj, ponudbe je cel kup, z nožno zavoro , z ročno, z diski ali brez,...z amortizerji ali brez :)

A znamka Hudora je kolikor toliko v redu, bi bila to v redu cena? Okoli 80eur vidim 

WWW.ENAA.COM

Skiro Hudora Big Wheel 205 se lahko pohvali z nosilnostjo do 100 kg. Preveri nižje cene in akcije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, saj eni majo, al pa dolge rokave čez ipd....ampak je vseeno , če je opcija bom rajši brez, sej trak je še za kej druzga koristen, recimo za na kolo, da daš uro na balanco ipd :) Eni igrajo pri nas tut z uro gor, brez dodatne zaščite, sam tega se rajš ne grem. Sicer če je penzič igra ni take bojazni, kot če se gre bolj na nož :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Garminov je malce overkill, ima tudi to funkcionalnost, večina mogoče ne rabi tega, komu pa pride prav pri aktivnosti, kjer pač načeloma naj ne bi imel ure gor - kontaktni športi ipd...

Ta mislim da lahko 18ur beleži samostojno.  Recimo plavanje , kjer je bil slab signal ipd, tudi to potem reši.

null

image.png

null

image.png

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

9 hours ago, sportman333 said:

Pas zelo dobro drži, lahko si ga tudi nastavljaš, tako da ni treba na cm natančno...jaz sem mislil, da mi ne bo to držalo....ampak kot rečeno se lepo drži, ne rabiš niti zelo zategovati...če želiš realen pulz, je to edina natančna zadeva....ostale opcije so približki...

So kar v redu. Težava, če rečem težava je pri hitrih prehodih, kaki intervalni treningi in podobno, ko potem na zapestju malce zaostaja se pravi ni tako hitrega odziva. Sicer je pa ok. pri tekih ki so enakomerni ipd, ni težav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.