Ja sej ravno zaradi tega bi prosil, ker to ni nobena nova znanost, da ima prva generacija porazne zaromete. A to si dolge in kratke vgradil ? A je bixenon vrjanta ?
Modrujete brezveze, jaz imam na micri ze vec kot pol leta H4 led lampe,svetijo kot 100 mater,cca 2 meseca nazaj jih je dobil se suzuki,in gladko povem da je xenon pickin dim,v primerjavi z led zarometi. Je pa led cenejsi od xenona pa ce ze bo crknil samo del ki dejansko sveti(ledice) vse ostalo je pod veliko manjsim stresom kot pri xenonu ki samo za zagon rabi 23kv.
Caki kaj si sedaj ti menjal ? Klasicno H4 halogenko z led H4 zarnico ? Jest sem kupil cel led kit z balasti itd pa je svetilo za en kurc. Sedaj ko imam xenon kit je razlika dosti bolj obcutna.
Nope, tole ni normalno. To se ?e pri moji 13 let stari 6ki ne dogaja.. ?e te pa kej potola?i se je to dogajalo ?e pri drugi generaciji ?estk, vendar ni bilo nobenih problemov, da bi kej crknilo, pa? samo vizualno se vidi kar pa tudi ?ez ?as izgine, ko se posu?i
po enem mesecu operem avto v nulo in grem nekaj kupit na hitro v Lidla. Pustim avto na parkingu in ko ?ez 5min pridem nazaj, celotna sprednja ?ipa in streha v pti?jem dreku, kot da je prasec cel mesec ?paral drek, da mi je posral avto..
V?eraj detaljno spucal avto s profesionalnimi zadevami dons pa opazm, da je sredinska konzola vsa pikasta :S. Zgleda, da ko sem sprical tepihe z disavo je malenkost slo po konzoli in je dobesedno barvo dol snelo. Kljub temu da pise da je sestavljeno brez nevarnih ali agresivnih kemikalij ter da je varen za uporabo na vseh materialih. Jezn k ps!
Vrjem te cist razumem kako ti je bilo . Jest sm zadnje obrobe menjal 3 leta nazaj in so se danes kot nova. Pri prtljaznih vratih pa nimam niti malo rje pa je use se original. Pac redno negovat pri treh kronah pa bo dost mn sranja
Sej na podvozju se zacne in se potem razsiri na ostale karoserijske dele. Enkrat k ti stvar zacne iz znotraj na ven udarjat lahko samo menjas komplet del/kos. Fora je v tem,da se pozimi sol zadrzuje na avtu in ze velik nardis,ce ga sam z vapm speres. Je ze res da nemislis imeti takega avta pri katerem bi bilo to potrebno delati, vendar ce ga pa ze imas in ce ves da to dost pomaga pa pac jebiga. Se zmeri raj to delam kot, da usako zimo neki rihtam glede rje. Licarske cene pa usi sami dobr veste kaksne so . Eni pac skrbijo in sproti rihtajo rjo eni pa pac ne, zato se pa tudi prodajajo od 1500e pa do 4000e.
Ja valda da se pozna ce si ga usak dan spiral z vodo, saj si s tem spral sol dol. To je zelo pametna zadeva, katera pa meni ne pride v postev,ker ne zivim v bajti :/
Jest si sploh ne upam predstavljati kaksna bi bila moja, ce se rja nebi sproti sanirala... Avto je trenutno brez rje, ampak to pa samo zato ker se je use sproti rihtalo, ko je bilo se v "zacetni" fazi. Za avto se je vedno odlicno skrbelo pa je ravno tako rjavel. Jest misli, da je zima glavni dejavnik usega tega sranja... sploh jest k sm iz Gorenjske in se s soljo niti malo ne spara. Ko se pri nas okol furam redko ksno 6ko vidim, da je brez rje :/. Najbolsa zascita (na dolgi rok) so definitivno olja krown in da ce se le da, da je avto pozimi pod kaksnim nadstreskom,ce ne ze v garazi . Drgac pa ni nobena splosna znanost, da stari japonci usi po vrst rjavijo. Sem se z licarjem pogovarjal je reku 3 leta stara kia sportage isto zacela gnit, mercedez A klasa (ne spomnem se tocno kateri model) isto rja zacela sekat ven iz pragov in to vse pri tako rekoc novih avtih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja sej ravno zaradi tega bi prosil, ker to ni nobena nova znanost, da ima prva generacija porazne zaromete. A to si dolge in kratke vgradil ? A je bixenon vrjanta ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani