Sam to ti bo potem se slovenija zacarinila, ce odprejo paket. Ne razumem ravno kako so ti lahko ze zacarinili? Tudi sam konstantno narocam preko ebaya, aliexpress itd. pa vedno carino fasem ko paket prispe v slo. Seveda v primeru, ce ga odprejo in ocenijo da je vrednost paketa nad 22e.
Spet je to drugacna situacija, in inteverncijsko vozilo ni moralo zaradi njega mimo in je sele potem bil prisiljen popravjalti svoje vozilo. Ce bi bil on ze v startu tako postavljen, da bi lahko interventno vozilo slo mimo pa bodisi malo cez crto odstavnega pasu mu nebi noben napisal kazni. Ker pa je resilec moral cakati in gledati kako on tm plese s sleprjem je pa logicno, da je policaju vrglo pisker in mu je napisal kazen. Konec koncev sem pa jest govoril o robnem pasu pri prehitevalnem pasu, k sta se jures in Soulman pogovarjala ali vozilo ustaviti do crte ali cez. Pod crto zakona je itq zapisano tako, da bi morali vozilo zapeljati do crte robnega pasu tako na levi kot na desni strani in je po sredini dovolj prostora da gre interventno vozilo nemoteno mimo....pa tudi ce imas 177m dolg sleper. Odstavni naj bi bil pa tako ali tako prazen. Vedno. Saj sem objavil shemo kako naj bi potekala razvrstitem in je tam narisan tudi tovornjak.
Kaj iscete dlako u jajcih . Bistvo je da se v takem primeru folk zna razvrstiti in da gre intervencijsko vozilo lahko mimo. Zej ali je to do robnega pasu ali cez nobenga ne zanima niti ti noben nebo kazni napisal. Pac postavi se toliko kolikor se ti zdi da je potrebno. Drgac imajo pa itq vec ali manj vse avtoceste robni pas, bankina-koritnica, zascitna ograja in potem se locilni (zeleni) otok, sele nato je ponovno zascitna ograja. Prostora vec, kot dovolj za kakrsnokoli situacijo in tudi za demontazo ograje samo folk se mora pravilno postaviti. Nas jeseniski del avtoceste zna biti problematicen, ker ima odstavne nise in ne odstavnega pasu in prav tako nima locilnega zelenega otoka, ampak betonsko zascitno ograjo. Prostora je bistveno manja, ampak se intervencijsko vozilo ravno tako lahko prebije mimo, ce se folk pravilno postavi.
Takle prizor je bil pri meni skoraj stalnica, ko sem se po avtocesti iz Jesenic peljal na siht na Bled v nasprotni smeri pa karavanski zastoj do izvoza Bled
Haha, evo nerabte vec skrbet, ce vasa mazdica rjavi. Preprosto jo okopajte, sicer malo draga kopel, ampak vseeno . Aja, pa avto je razbil, ko ga je notri zapeljal
5 delov je. Razlika je samo ta da ima Jeremy Renner glavno vlogo pri legacy delu, Matt Damon je pa samo omenjen. Se vedno pa legacy spada pod isto serijo filmov in ni neki posebi
Potem pa mene gledajo kot ?udaka, ko zjutraj skidam hlev, razme?em steljo in name?em seno v jasli, pa pe? zakurim in sem na koncu ?isto prepoten in se grem stu?irat ter v avto in v slu?bo... In mi vsi pravijo, da sem nor in da je to garanje in da naj prodam ?vino in hi?o v hribih in naj se preselim v stanovanje, pa bom imel ve? ?asa in bom lep?e ?ivel...
Jest sm imel 9600 lm pa kao nova tehnologija k ma tiste proti grelne trakove tako, da ledica nerabi nobenega ventilatorcka in se ne pregreva pa je svetla bogo . Me pa definitivno zanima kako se bo odrezala tako, da ce se bos spomnil malo porocaj prosim
Ja sej ravno zaradi tega bi prosil, ker to ni nobena nova znanost, da ima prva generacija porazne zaromete. A to si dolge in kratke vgradil ? A je bixenon vrjanta ?
Modrujete brezveze, jaz imam na micri ze vec kot pol leta H4 led lampe,svetijo kot 100 mater,cca 2 meseca nazaj jih je dobil se suzuki,in gladko povem da je xenon pickin dim,v primerjavi z led zarometi. Je pa led cenejsi od xenona pa ce ze bo crknil samo del ki dejansko sveti(ledice) vse ostalo je pod veliko manjsim stresom kot pri xenonu ki samo za zagon rabi 23kv.
Caki kaj si sedaj ti menjal ? Klasicno H4 halogenko z led H4 zarnico ? Jest sem kupil cel led kit z balasti itd pa je svetilo za en kurc. Sedaj ko imam xenon kit je razlika dosti bolj obcutna.
Nope, tole ni normalno. To se ?e pri moji 13 let stari 6ki ne dogaja.. ?e te pa kej potola?i se je to dogajalo ?e pri drugi generaciji ?estk, vendar ni bilo nobenih problemov, da bi kej crknilo, pa? samo vizualno se vidi kar pa tudi ?ez ?as izgine, ko se posu?i
po enem mesecu operem avto v nulo in grem nekaj kupit na hitro v Lidla. Pustim avto na parkingu in ko ?ez 5min pridem nazaj, celotna sprednja ?ipa in streha v pti?jem dreku, kot da je prasec cel mesec ?paral drek, da mi je posral avto..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam to ti bo potem se slovenija zacarinila, ce odprejo paket. Ne razumem ravno kako so ti lahko ze zacarinili? Tudi sam konstantno narocam preko ebaya, aliexpress itd. pa vedno carino fasem ko paket prispe v slo. Seveda v primeru, ce ga odprejo in ocenijo da je vrednost paketa nad 22e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani