Meni se zdi pametna ura super, zelo prakticna, saj vidis v naprej ali ti je treba sezti po telefonu (sms, kdo klice...) ter drugi bomboni z navigacijo, cardio zadevam....ampak me moti ena sama zadeva (zelo moti), in to je seveda da jo je treba vsak dan dati dol in polniti, so tudi take ki zdrzijo par dni. A vseeno.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko naredis kot sem jaz - da probas kupis nekaj poceni, magar cungalunga. Da vidis funkcije, sistem, polnjenje its itd
Kupil sem rabljeno LG G Watch R za 50?, s tem namenom, no se danes jo imam po treh letih samo sipco sem pocil.
To je pa se en minus - sipca je touch screen in je podobno ranljiva kot telefon. Ob delu je nisem snel se naslobil in pok.
Ampak dela. Klasicne ure imajo pravo steklo, bolj vzdrzljivo.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani