Danes sem v prtlja?nik zmontiral LED trak, vendar mi je po parih minutah skurilo kontakte. Na koncu led traka sta + in - kabla, katera sem zvezal v ohisje od led zarnice in priklopil namesto normalne zarnice. Ker se mi ni dalo vec zajebavati sem si rekel, da bom jutri nadaljeval in sem zadevo odklopil in notri vklopil enojno klasicno led zarnico. Po parih minutah je tudi ta zarnica s samo eno ledico sla dobesedno po gobe :S. Zej nevem al sm jest dobil neke cunga lunga zarnice ali je strom v prtljazniku res tako svoh, da je bila ta ena led zarnica premocna... Po drugi strani imam pa v notranjosti vse v led svetlobi in ima ena zarnica 24 ledic pa use deluje normalno
Ja nastavka sta ista samo, da imam jest recimo fiksnega, ker ga imam v odbija?u. Jest sklepam, da se adapter samo navije v sredinjsko luknjo v navoju (kot se navije zascitna plastika) in zadeva funkcionira
Kako pa je zadeva s temi nastavki ? Na?i ne pa?ejo na vsaki pumpi v tujini ? Ali se jih je mo? sposoditi kar na pumpi ? To velja samo za te lpg vozila, katera potrebujejo nastavke ali tudi za tiste k imajo brez nastavkov (luknja v odbija?u). Spra?ujem ?isto tako iz firbca
Bojim se, da bo ta nesre?a na Primorki "rodila" ?e ve? nepotrebnih meglenkarjev, ker ravno zdejle sem se pelju po lokalni cesti proti Vranskem, je malo zadi?alo po megli in vozimo v koloni, pa tisti pred menoj naenkrat vklopi znamenito zadnjo meglenko, vidljivost pa ve? sto metrov.
Sem mu takoj signaliziral z dolgimi lo?mi in izreku (pa me verjetno ni sli?al ); "Mi?ko, halo, pa kaj a si normalen, matrvola!"
Aja, jest sem razumel, da je Tadej razbral, da je u?iteljica popravila ter zapisala pred dvema tednoma. ?e sem iskren bi jest isto napisal "pred dvemi tedni" in nisem vedel, da gre tukaj za pravilo kjer se pravilno zapi?e in izgovori pred dvema tednoma .
To ma gmail neke te?ave. Tudi tisti potrditveni mail, katerega nisem prejel so rekli, da je bil uspe?no poslan. Po drugi strani pa vsakodnevno prejmem razli?ne maile... Tako da neki dobim, neki pa ne
P.S Te nalepke k bojo na ?lanski izkaznici me mal spomnejo na ?tudentsko izkaznico
Hvalaa. Drgac pa nic nisem dobil ? Zna bit, da neki gmail jebe, ker sm zadnje cajte slisu ze od nekaj posameznikov, da ne prejemajo mailov. Brat je iz firme nevem koliko mailov poslov pa ga nobena stranka ni prejela. Se mi je ze uceri cudno zdelo, ko bi moral od neke strani dobiti potrditveni mail pa ga se vedno nisem...
Ravnokar poravnal ?lanarino MK za leto 2016 ... Letos bodo nove izkaznice, ki bodo izgledale nekako takole... Bodo pa "prave" plasticne kartice, kot je recimo bancna kartica... placano clanarino pa se bo dokazovalo z nalepko za tekoce leto ...
Kartice zgledajo res lepe in so mi bolj vsec, kot plastificirane . Kako je potem s clanarino za leto 2016 ? Se lahko ze poravna? Predvidevam, da so podatki za nakazilo se vedno isti. Zanima me se, kako je z majicami in ali ti pripada ob podaljsanju narocnine? Sprasujem, ker je se nikoli nisem dobil in nevem . Na forumu sem zasledil, da nej bi potem, ko poravnas letno clanarino na klubski mail posredoval stevilko majice, vendar je ta post iz leta 2013
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Auuu... ?e ne ?e bodi vsaj vesel, da je listek pustila
. Bi bilo bolj bole?e, ?e bi bil hit & run.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani