Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Aja, jest sem razumel, da je Tadej razbral, da je u?iteljica popravila ter zapisala pred dvema tednoma. ?e sem iskren bi jest isto napisal "pred dvemi tedni" in nisem vedel, da gre tukaj za pravilo kjer se pravilno zapi?e in izgovori pred dvema tednoma :prstgor: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To ma gmail neke te?ave. Tudi tisti potrditveni mail, katerega nisem prejel so rekli, da je bil uspe?no poslan. Po drugi strani pa vsakodnevno prejmem razli?ne maile... Tako da neki dobim, neki pa ne :D

P.S Te nalepke k bojo na ?lanski izkaznici me mal spomnejo na ?tudentsko izkaznico :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvalaa. Drgac pa nic nisem dobil ? Zna bit, da neki gmail jebe, ker sm zadnje cajte slisu ze od nekaj posameznikov, da ne prejemajo mailov. Brat je iz firme nevem koliko mailov poslov pa ga nobena stranka ni prejela. Se mi je ze uceri cudno zdelo, ko bi moral od neke strani dobiti potrditveni mail pa ga se vedno nisem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravnokar poravnal ?lanarino MK za leto 2016 ... Letos bodo nove izkaznice, ki bodo izgledale nekako takole... Bodo pa "prave" plasticne kartice, kot je recimo bancna kartica... placano clanarino pa se bo dokazovalo z nalepko za tekoce leto ...

mk-izkaznica-20160107-181709.jpg

Kartice zgledajo res lepe in so mi bolj vsec, kot plastificirane :). Kako je potem s clanarino za leto 2016 ? Se lahko ze poravna? Predvidevam, da so podatki za nakazilo se vedno isti. Zanima me se, kako je z majicami in ali ti pripada ob podaljsanju narocnine? Sprasujem, ker je se nikoli nisem dobil in nevem :). Na forumu sem zasledil, da nej bi potem, ko poravnas letno clanarino na klubski mail posredoval stevilko majice, vendar je ta post iz leta 2013 :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako to da na Jesenicama ni McDonald's restavracije?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sej mas na usakmu vogalu siptarja s pekarno alpa kebabom :D a ni dost :).

Haha jest ?ivim 10m stran od majolke :). Laufa laufa... pjancki zmer rabjo pir pa snopc ;)

?ak Katja kaj to?n je tebi odpadlo ? Kak?na plastika podvozja ? A ni samo en plasti?n pokrov pod motorjem ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.