Ne pretiravaj prjatu, kaj so ti pa rekli na kontaktnem centru? Če si prišel v Klik na računalniku z uporabniškim imenom in enkratnim geslom ter že naredil nalog je z uporabniškim imenom vse OK. Moraš pa taka plačila potrdit z dodatno avtentikacijo preko push sporočila na mobilcu.
Če pa si šel v Klik na mobilcu pa rabiš le tvoj PIN/fingerprint/face recognition in nobenge uporabniškega imena nikjer. Za plačilo potrebuješ ponovit prepoznavo. Za večja plačila pa sistem ustavi, ampak ko je plačilo že na banki. Sprosti ga oseba, ki te prej pokliče in preveri ali si res želel dat tako plačilo. Zakaj se preverja? Niti ne toliko zaradi zlorab, ampak zaradi napak. Ljudje nakazujejo dodatne nule in podobno, čeških napak je ogromno. Pri manjših zneskih pač jebat ga, pri večjih pa se splača pobarat ali je vse OK.
Prebral više puta.
Priznam, moja krivda ker nisem vedel da obstaja limit nad katerim prijava z majlom ne velja. Še vedno ne vem, pri katerem znesku je zadosti prijava z mailom in od kod naprej se moraš prijavljat z uporabniškim imenom.
A kaj so rekli na kontaktnem centru. Avtomatski odzivniki so ful družabna bitja. Ene tri nivoje sem skoz dal. Na vsakem nivoju se pomakneš naprej na naslednjega tako, da na številčnici izbereš eno cifro od naštetih možnosti. Čeprav so bile računalniške igrice v mojih mladih časih sila preproste, sem bil uspešen in na 3. nivoju so mi potem ponudili virtualnega pomočnika. Bolje išta nego ništa in ga izbral. Potem so rekli da dobim na sms povezavo. Potem sem šel na to povezavo. Potem so zahtevali da na telefonu omogočim nevemkaj enkup možnosti. In v tistem trenutku je čisto malo manjkalo da telefon ni poletel v steno.
Eto, to so mi rekli na kontaktnem centru.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Klik, če sem prov razumel? Updataj ga, ker jaz sem normalno višji znesek nakazal. Samo pač pokličejo te iz NLBja, če si to res ti
Klik je že bil updatan, tako da to ni razlog. Tudi mene so že klicali, ko sem nakazoval večje zneske in preverjali istovetnost.
Če si prijavljen in v isti prijavi lahko nakazuješ manjše zneske, nekoliko večjega pa ne moreš, je nekaj narobe s klikom. Tako da ja, imam kaj za povedat čez NLB, sploh čez suport. Ampak za to smo se boril.
Pritisk dvignjen. Poizkus plačila malce višjega zneska preko spletne banke zadostni količini šuškavcev navkljub neuspešen - razlog: uporabniško ime ki ga stalno uporabljam in sem ga tudi danes pri drugih nižjih plačilih z istega računa uspešno uporabljal, ni bil všeč sistemu - vsaj tako se je izpisalo sporočilce.
Če nebi banke sanirali in potem tudi prodali tujcu ki je uiber gospodar, bi človek pomislil, da je z Ljubljansko banko kaj narobe.
Bo treba začet uporabljat Ivan Janez sistem - z vrečko denarja v avtosalon.
Res ne razumem zakaj enim ni všeč to, da se nekateri razumemo na ostrostrelstvo.
Uglavnem, 130m je strel z bližine, za natreniranega je to tik pred nosom, enostavno ne moreš zgrešit pa če maš en promil v krvi. Na primerljivo razdaljo (ok, 110m) smo nekoč streljali, in tudi kaj zadeli s pištolo (škorpijon).
Popravljeno od Mraušk Mčk
Vrat je en najbolj odprtih in občutljivih delov telesa, saj je večino sestavljen iz mehkih tkiv in hrbtenice. Skozi potekajo najpomembnejše žile za oskrbovanje možganov. Zadetek v žilo je praktično game over, ker vratu in žil na vratu se ne da zategniti s prevezo kot to narediš na nogi. Če to narediš na vratu, ali zadušiš človeka ali pa ustaviš dotok krvi v možgane.
Samo primer.
Slovenski "domoljubi", beri: domobranci, so 16 letnemu pobu ukazali naj teče, oni pa da bodo streljali. Zadeli so ga v glavo. Prepričani da je mrtev, so ga samo sezuli in pustili. Človek je potem povsem normalno živel še 6 desetletij. Bil je moj oče.
Boss ima absolutno prav, strel v glavo ni tako ziher kot strel v vrat.
Če si kdaj poslušal ali pa bral kakšne zapise pravih ostrostrelcev, si lahko opazil, da vedno merijo in streljajo v trup. Razlog je enostaven - največja można tarča na človeku. Naboj naredi dovolj škode, da točen zadetek ni tako pomemben.
Tisto filmsko sranje streljanja v glavo in druge dele telesa, kot je vrat in neko zbijanje pištol iz rok je navadna pravljica.
Zadetek v vrat je verjetno posledica previsokega zadetka. Moja simpl razlaga.
Najboljši zadetek ostrostrelca v vojaškem spopadu je, da nasprotnikovega vojaka onesposobi, vendar mora ta vsaj še eno uro od bolečin tulit kot žival.
Pri atentatih je drugače.
Spet drugače je, ko, prosto po Mertzu, namesto nas opravljajo umazan posel židovski ostrostrelci. Ko tekmujejo med seboj, se za določen dan dogovorijo kaj prinese več pik, npr. odstreljena otroška roka, noga.. V glavo je čist preveč enostavno.
Imajo ga...lasten foter-dolgoletni policist ga je javil.
Srhljiv video,če se zamisliš in pogledaš iz vidika njegovega očeta in mame....bo kar držalo...zanimive slike študentov (prej-po tem),ki jim glave polnijo z levo ideologijo,nestrpnostjo in sovraštvom.
Kot pravi ameriški domoljub je znal vsaj streljat.
Ne tako kot tisti, kje svizca kiksnu. In to z več streli.
V nedeljo bom krstni boter nečaku in mi je ravnokar lokalni župnik izdal potrdilo o primernosti za botra, hkrati pa odčital lekcijo, ker je fantič star 6 let in da totalno zamujamo s krstom :(
Pa si ga povprašal če ve pri kateri starosti je bil Jezus krščen.
Modus operandi: vzbujanje občutka krivde. Brez tega RKC ne zna.
Enak pogon, ista baterija, letnik 2018, pa ima, tako na oko, kapacitete samo še cca 50%.
Vedno pazil na baterijo, večino na drugi stopnji pomoči, pozimi ni bila shranjena na 30 do 60% tako kot priporoča proizvajalec, ker sem tudi pozimi bicikel redno vozil.
Pri baterijah na biciklu mislim da je sledeč problem, če je vseskozi polnjena na 100% pride do hitrejše degradacije baterije, če jo pa polniš recimo na 60% pa balanser ne odigra svoje vloge.
Kar se tiče paščkov na športnih urah, izkušnja s Suuntom X6 (kva vem, kupljen ene 20 let nazaj) je bila, da je pašček razpadel v omari, ne da bi jo redno nosil. Ampak tudi navigacijska naprava Garmin Oregon 300 je edini gumb, ki ga ima, gumb za vklop/izklop - izparel - praktično izginil - ni ga več, medtem ko je bila naprava spravljena v omari. Uglavnem, Kitajci delajo res zanič materiale.
Garmin ima 3 različne velikosti (premer)ur . V urarski industriji obstajajo standardi, preproste kuharske formule, po katerih se iz premera ure izračuna ustrezna širina paščka. Po teh standardih, bi moral Garmin za svoje ure proizvajati 3 različne širine paščkov, ampak ker šparajo, proizvaja samo 2 širini. In tako garminova srednja velikost ur uporablja pašček neustrezne širine - isti kot tamale ure.
Poleg precej večje baterije je bila tudi prava širina paščka razlog za nakup tavelke izvedenke fenix 8. Vsaj ne zgleda kot da bi nosil žensko uro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prebral više puta.
Priznam, moja krivda ker nisem vedel da obstaja limit nad katerim prijava z majlom ne velja. Še vedno ne vem, pri katerem znesku je zadosti prijava z mailom in od kod naprej se moraš prijavljat z uporabniškim imenom.
A kaj so rekli na kontaktnem centru. Avtomatski odzivniki so ful družabna bitja. Ene tri nivoje sem skoz dal. Na vsakem nivoju se pomakneš naprej na naslednjega tako, da na številčnici izbereš eno cifro od naštetih možnosti. Čeprav so bile računalniške igrice v mojih mladih časih sila preproste, sem bil uspešen in na 3. nivoju so mi potem ponudili virtualnega pomočnika. Bolje išta nego ništa in ga izbral. Potem so rekli da dobim na sms povezavo. Potem sem šel na to povezavo. Potem so zahtevali da na telefonu omogočim nevemkaj enkup možnosti. In v tistem trenutku je čisto malo manjkalo da telefon ni poletel v steno.
Eto, to so mi rekli na kontaktnem centru.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani