Skoči na vsebino
pred 4 urami je skritikrt napisal:
WWW.NADLANI.SI

Jezen zapis o stanju slovenskega šolstva odpira vprašanje: zakaj otrok v 2026 še vedno nima osnovnih...

Sodoben starš.

Zagotovo je že v predšolskem obdobju vzgojo otroka prepustil telefonu ali tablci.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ker sem ekspert poletov v vesolje (tako kot vsi na mazda forumu), vem, da je puščanje ena od daleč najbolj alarmantnih stvari, ki se lahko zgodi na vesoljskem modulu, in temu primerno je dovršena senzorika. Skozi 2mm luknjo vseeno pri enem baru razlike kar mal piha ven, tako da, situacija je bila zagotovo zaznana v minutah.

Stvar je samo v tem, a je modul začel puščat takoj, ko je prešel v redkejše plasti ozračja, ali šele čez 2 dni tam gor..

Tako merikanci kot rusi zelo točno vejo, kaj se je zgodilo, so pa oboji tiho.

Moram reči, da je meni mazda forum tako ljub ravno zaradi tega ker tu gor vsi vemo takorekoč vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Par milimetrov alclada prevrtaš prej ko si rekel keks. Sploh če sveder ni kupljen v Lidlu. Če je tam gor zadeva narejena iz alu litine, potem je zagotovo podobna sredici alclada. In 2 mm sveder ne povzroča hrupa, ali so imeli parkside  aku vrtalko nikjer ne piše.

Poškrabana okolica luknje lahko vzbuja domnevo, da je nekdo pri vrtanju imel težavo s težnostjo.

Ampak a ste opazili, da smo na tem forumu vsi strašno sposobni. Raketna tehnika nam je šala mala. 

Zakaj nihče ne pomisli na kakšno verjetnejšo razlago. A je kdo gledal film osmi potnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Plazma za rezanje je čist nekaj drugega, s tistim sem se ukvarjal kot mladič v Iskrinem razvoju. Krasna leta.

Trombocitno plazmo za v kolena so mi pa v Artrosu tudi delali. Ampak nikoli nisem videl take mašinerije kot je na tvoji sliki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 minutami je etcho napisal:

Tudi jaz te dni, ko je burja, opažam, da imam eno črtico več na signalu. 😉

WWW.REGIONALOBALA.SI

Medtem ko večina prebivalcev Slovenije izboljšuje mobilno povezljivost z novimi...

"Ko ni burje, wi-fi lovi samo v hiši in še malo na dvorišču. Ko pa zapiha, se lahko na isto omrežje priklopim kar iz vaške gostilne," je razložil domačin, ki je sodeloval v poskusu.

Seveda, ko mu pa streho z bajte dol sname.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Ni prvoaprilska, dogajalo se je včeraj.

Prva društvena delovna akcija je bilo pospravljanje, vključevalo je tudi čiščenje objekta.

Mene so zadolžili da, zaradi leto pretečenega roka, zlijem stran čist cel plato laškega piva. In to mene, alkoholika. Za svoje paciente se še Rugel ni spomnil česa tako krutega.

laško.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Veriga je bila menda 3x bolj raztegnjena kot naj bi bila v tolerancah 

Vidiš. Prišparal si 3 verige, zato ne jokat zarad ene kasete. Razen če kaseta ni XTR ali kaj podobnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Gledam posnetke škode orkanskega vetra. Precej hiš na fotografijah ima streho olupljeno od zgoraj. Se pravi, najprej gredo slemenjaki dol, potem pa vrže še eno zgornjo vrsto ali dve. 

A se strešni strokovnjaki v vseh teh desetletjih svobode in razvoja podjetništva še vedno niso naučili, da je treba slemenjake pritrdit. Tud če drugih ceglov ne pritrdijo. Govorim za normalna področja, ne za Kras. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

"dokler se proizvodnja ne premakne v ZDA."

Nekoč so nekateri routerji proizvedeni v ZDA pred prodajo morali potovati v laboratorije NSA. Zagotovo so merikanci sedaj že racionalizirali postopke in potrebne "dodatke" namestijo že v proizvodnji.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Meni je boljše, da mi od prihoda domov do sončnega zahoda ostane čim več ur.

Preseli se v Ljubljano. Lublančan si želijo, da od prihoda domov pa do sončnega zahoda mine čimmanj ur. Ker nimajo kaj počet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

A nikomur ni čudn, da nekdo iz Argentine, ki v Sloveniji nima nič, odloča o tem kako bomo živeli in kako izbirali oblast.

A ne razumeš. Oni so zavedni Slovenci. Oni imajo pravico odločat. Ne ti. Ker ne veruješ v edinega boga, osamosvojiteljskega stvarnika nebes in zemlje vseh vidnih in nevidnih stvari...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Jajo ima iste kot s krivosodjem in pravosodjem. Če je bilo dosojeno njemu v prid, je bilo pravosodje, če je na sodišču pušnil je bilo krivosodje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

To je res, da bomo najkrajšo potegnal ampa proti norcu ne moreš nič..... :nevem:

Evropa (zahodna) je zamudila izjemno zgodovinsko priložnost. Vzhodni del Evrope se je znebil okupatorja (padec berlinskega zidu pa te zadeve), Slovenija se je takrat znebila okupacije jugovojske. Takrat v tistem času je bila izjemna priložnost da se zahodna Evropa znebi okupacije ameriške vojske. Pa se ni.

Tako da sedaj tole neizvoljeno samooklicano vodstvo Evrope ne počne nič drugega kot kolaborira okupatorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Z M A J napisal:

Tule bi pa bilo za prespat kar adrenalinsko in redko-kisično, haha

Europe deadliest  hotel. A dej no.

Tud na Velko planino greš lahko z  žičnico pa se potem mal sprehodiš po planini in prespiš v koči ki je edina odprta. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Je že pokazal.... :nevem:

Malenkost zgodaj, ampak se že kažejo obrisi. Daleč najkrajšo vleče Evropa. Torej, kdo je najbolj glup voditelj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Lepo in prav ampak ne jo primerja z nabolj glupim voditeljem na svetu.... 🥴🫣😉

Kdo je najbolj glup voditelj na svetu bo pokazal čas. 

Je pa velika razlika med Dončijem in Lajdro. Donči je bil izvoljen in kadarkoli lahko rečeš merikancem, zakaj ste bili pa tako glupi da ste ga izvolil. Pri Lajdri je drugače. Ona je Kimdžongun varianta. Nihče je ni volil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.