Aja, te je zamikalo 🙂 Ja, od časa do časa si paše mal čistega vina nalit hahahahha, da vidiš pri čem si ...tko zase za gušt Pa da malo vidiš kje je laktatni prag ipd..
Ugotavljam, da bi lažje popravil svoj rekord na 21km kot pa na 10km.
Na 10km mislim da sem tekel s takistim tempom - okoli 4:20, ampak sedajle si ne predstavljam tako tečt 10km. BI pa mogoče lažje tekel 21km s tempom 4:45 - 4:55, kar bi bilo dovolj za rekord
Jaz začnem s košarko v sredo pa da vidimo kolk je košarkaška kondicija padla. Kolesarska je namreč na vrhuncu mojih zmožnosti, ampak neki je bicikel neki druzga pa basket.
Jaz pa še čakam kaj bo, ker nam je dvorano zalilo, pa ne vem če bo za silo še za kako rekreacijo 😑
Gremo 1-2x letno, da se dobimo s prijatli s tistega konca, pa da se otroci 'zgonijo' na tistih igralih, ki so jim res všeč. Drugače kar se tiče samih pizz in podobnih hitrih zadev, so nekje v povpreču, mogoče pizze še malce pod, ampak ok. To še nekak preživim
Ne vem pa kako je malo višje v njihovi a-lacarte restavraciji.
Tam ja. Ja ja, saj to razumem, je treba vzet vrč, ga oprat...Čeprav, mi smo jim nosili istega nazaj napolnit Skratka, nisem bil zaradi tega jezen, ampak kot zanimivost. Zadnjič pri nas v Cerkljah, je bil en dotični kelnar nadut do amena in zelo konflikten, in je hotel računati postrežnino pri kosilu - za kozarec vode s pipe 0.5 eur, medtem ko če prideš na kavo, dobiš vodo zraven gratis. Kava je 2 eur, za kosilo za 2 bi dal sigurno 30eur. Pač ni logike.
Naslednjič ko smo prišli tja - po dolgem času , in to pred odhodom na morje , je hotel bit spet nekaj pameten, pa sem jedva ženo umiril, ker ne bi šel rad lačen na pot hahaha - ko sem plačeval s kartico, je hotel napitnino. WTF, sorry stari s takim obnašanjem seveda ne. Pritisnil sem gladko na 0%, on zadaj gleda in reče - veste, naslednje leto bo to obvezno , kao amerikanizacija...hahahaha. Sem si mislil svoje
Nam so včeraj na prepihu tudi računali 5x1eur za vsak liter vode v vrču - postrežnina pač. Pa smo seveda pojedli in popili za 100eur. Se pravi 5% je samo za nalito vodo iz pipe
Karbon je bolj udoben in dejansko se čuti razlika .
Danes si za vikend sposodim testno kolo - lapierre xelius sl 7.0 ultegra di2..Cena je kar ornk zame, sploh ker nisem imel namena toliko dat, so pač neki argumenti za malce dražje kolo, me pa predvsem zanima občutek, ker še nikoli nisem vozil kaj takega. Tako da za vikend bom poganjal
imam fenix 6X saphire z enduro pasom pa nimam nič slabga za povedat. Kakih fency aplikacijij pa ne poznam... samo na telefonu mam od Garmina connect za shranjevanje podatkov in kako prijateljsko rivalstvo kdo naredi več korakov.
Enduro pas je top , ta velcro mi res odgovarja. Edina slabost je da sčasom začne smrdet in ga je treba mal v vodi namakat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam zaenkrat kar na zapestju, je kar tam tam, moraš pa seveda met uro čvrsto zapeto. Pas sem pa nosil takoj pod prsmi ja.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani