Pa a sem ti lepo prilepil od gradbenih podjetij, da je od 800 do 1.400€ na kvadrat? Pa dobro, dajmo malo pretiravat in gremo na 2.000 (boljše, da ostane kot da zmanjka, pa še računat je lažje). In dobiš rezultat, ki sem ga naračunal zgoraj: 210.000 za 70 kvadratov hiše...
Parcelo pa tudi dobiš za 40.000, ne mi zdaj nabijat.
Se pa strinjam, ja, kdor hoče, lahko za parcelo in hišo porabi tudi 450.000 in več €. In za stanovanje v petem nadstropju plača 265.000€. Saj temu ne oporekam. Samo sprašujem se, če je res vredno...
Sicer pa, glej, v bistvu me niti ne zanima in v tej debati ne bom več sodeloval. Zakaj?
Ko se rodimo s seboj ne prinesemo NIČ.
Ko umremo s sabo ne odnesemo NIČ.
Vmes pa se prepriramo za f@k?ng NIČ...
Glih lani sem bil na sejmu kjer sem mal po cenah povprašov. Zj, če računaš hišo 70kvadratov pol je to ful pocen, samo mislm da pri hiši bi bilo bolš nekih 120-140
Za parcelo pa, odvisno kje jo iščeš. Če meni najdeš parcelo v krogu mojega iskanja za 40k, dam še tebi tolk
JTD dizelke še vedno veljajo za najbolj trpežne in robustne motorje. Preverjeno s prve roke. Pa špagete imajo tud dobre😁
kako se ze rece, da tudi slepa kura ga enkrat najde 😂
Drugace bi pa jest rajs za primer dobre kvalitete evropske proizvodnje prej dal kaksen Bosch, Miele, AEG
Nisem siguren zakaj, ampak belo tehniko me pa ne prepricas da kupim kitajsko robo, pa tursko, pa srbsko
Jah lej, jest se nisem slisov da bi italjani kj znal narest, oziroma sestavt.
Drugace pa, ferrari je dokaj znan po tem da spontano vkljuci gretje, edino zakaj niso toliko pogosto po novicah je, da jih je stevilcno relativno malo, pa ko recall delajo zaradi takih tezav, je to po par 100 primerkov, ne par tisoc.
Ne bom pa nikoli pozabu, k smo bli s faksom v ducatijevi fabrki, k so pred nami testirali glih na novo sestavljen motor, olje je spricov od vseh strani iz motorja, pa po luzah po tleh bi z gotovostjo reku da to ni bil edini primer tega, da se jim kar pogosto dogajalo da ni to to
Hja, nekateri imamo avto zato, da vozimo, ne zato, da stoji v garaži. V šestih letih bi jaz gume izrabil do platišča...
Moje michelinke so zdrzale 60k km, ce gremo po kilometru gledat, je to 1 cent na kilometer. Ceprov, povprecen slovenc tolk mal km naredi, da kr ostanmo na letih, ker sigurno ne zvozijo gum do konc, prej ratajo plasticne
pred 8 minutami je dvorjan napisal:
Ja, res? 😃
Zakaj pa potem tunerji mehiške 2.0 bencinarje iz 122 konjev navijejo le na 135 KM, japonske pa na 170 KM?
Lahko se vi napenjate tu, samo ko je pa izbira za štiri pnevmatike 200€ ali pa 600€, se pa praviloma vsa zgodba konča. Sploh, ko daš za štiri gume 600€, potem pa ugotoviš, da so ravno tako narejene v Maleziji kot tiste od soseda, ki je za štiri gume dal 200€... Mislim, saj nimam nič proti Malezijcem, a do včeraj niti dobre podkve niso znali narediti, zdaj bodo pa dobre gume delali...
Dve stvari
Ce je nekomu problem ta razlika (na 5-6 let, kar pride na 80eur letno), si je verjetno predrag avto kupu, oz. naj si kupi avto kamor bo lahko dal manjse in posledicno cenejse gume
Glede kvalitete pa, verjetno ni pomembno kje so gume narejene, ampak so bolj pomembni materiali. Vecina firm ima fabrke po celem svetu, pa ni vazno kje je nekaj narejeno, kvaliteta je ista. Recmo, po VIN, je moja mazda narejena v mehiki in lahko z gotovostjo trdim da ni nic slabsa od tistih iz japonske
Zaradi Intel paranoje in posledično prehoda na AMD... a se kdo počuti pogumnega in bi ga zanimal kombo 13700K + Strix Z790? Ostane tut DDR5 ram in pa možnost z EK AIO al pa Thermalright Phantom Spirit coolerjem 😅
Ta jih pa seka, javni prevoz. Najprej naj zrihtajo da bo funkcionalen, pol se bomo pa pogovarjal o uporabi.
Sem mislim da nekje v eni temi ze napisov, 10km od letalisca zivim, pa cez poletje za vikend ne dobim avtobusa do letalisca, med tednom je na 4 ure ...
Od septembra do junija je mal bols, ne pa prov velik.
Da ne govorim o prevozu do sihta, al moram do kamnika na vlak (sam bog ve kje bom pustu avto), 1h se bom vozu do LJ, pol pa se pa 20min pes od postaje do sihta, ceprov iz pisarne gledam direktno dol na postajo, ampak se ne da cez pridt, je treba 2km krog narest. Druga opcija je pa avtobus, k vsaka zamuda ki je manj od 20min ga lahko racunas da je kr tocn. Za primerjavo, z avtom v najvecji guzvi pridem na siht v 30-35min
Itak guzva bo se vedno od ac do tega kroznega.....mogoče bo bolje za domov za tiste ki bodo sli iz smeri bohinja nazaj....
Ja, mal bo bols za tiste do bohinja in nazaj k ne bo treba skoz bled. Drgac pa blejske obvoznce so kt da bi jih en otrok planirov. Ok, juzna razumem, ampak severna, kdo sred mesta da zacetek obvoznce
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glih lani sem bil na sejmu kjer sem mal po cenah povprašov. Zj, če računaš hišo 70kvadratov pol je to ful pocen, samo mislm da pri hiši bi bilo bolš nekih 120-140
Za parcelo pa, odvisno kje jo iščeš. Če meni najdeš parcelo v krogu mojega iskanja za 40k, dam še tebi tolk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani