Mah, kupit prave gume pa res ni neka znanost. Pogledaš dimenzijo, hitrostni razred,nosilnost je itak prava za skoraj vse gume. In se odločiš, koliko denarja in varnosti na cesti hočeš. In jih naročiš pri mehaniku ali prek spleta. Tu moraš paziti še na datum izdelave, da so čim bolj sveže.
Meni se še ni nikoli zgodilo, da bi bi dostavili ali naročili narobe gume.
To je meni jasno, ampak marsikateremu "lokalcu" ni
Ma teh prigod imaš kolikor hočeš. Jaz se grem stavit, da ima 1/3 ljudi na cesti napačne dimenzije, če pa že ne napačnih dimenzij pa vsaj hitrostni razred in nosilnost.. Ker pač tisto tk al tk ni važno ane. In ja, jaz grem z na listek napisano specifikacijo (!!) teh petih parametrov do vulkanizerja oz trgovine, da se ja točno vidi, kaj rabim in se potem doma, ko primerjam ceno s spletom odločim kje bom kupil.
In ista zgodba verjemi se dogaja tudi za olja pri teh lokalnih mehankarjih. Ma važno da je 5w30, ostalo je nepomembno kaj piše poleg.
Yamaha je groza od motorja, podobno kot Ferrari v F1 tekmovanju. Veliko ime, a stalno jih nekaj matra in pomanjkanje moči.
Hja meni ni jasno kako kar "naenkrat" sedaj problemi z zavorami in gumami (nepotrjeno). Če zadeva dela, je pač ne pipaš. Mislim, da je tu nekaj drugega v ozadju.
Čestitke Oliveiri..čeprav mi je totalno antipatičen od zadnjič, ko je tako jezno brcal po boxu. Pol E je pa na začetku dirke lepo pokazal, da ima še hujši ego kot MM in ne popusti za milimeter.
Kdo bi si mislil lani, da bo KTM letos tako raztural. Sem pa nekje zasledil, da naj bi bili kopije Honde z boljšim vzmetenjem (izkušnje iz moto krosa). Me pa prav zanimajo tej njihovi rezultati v primerjavi z MM. 🤗
Jah glede na lani ni niti eden do kolen času MM-ja. In mislim, da je to tudi razlog, da je prvenstvo trenutno polno presenečenj. Ker so ostali pobje dosti bolj izenačeni med seboj.
Ko gledaš te slike izgleda vse skupaj bolj kot kak PS in igrica ne pa kot prava dirka. Res sta imela neverjetno srečo. Sicer pa ne vem, kaj je narobe s tem dirkališčem, da so bile nesreče videti naravnost grozljive. Ponavadi dirkači zdrsijo in se ustavijo v pesku. Tukaj pa so leteli in dirkači in motorji po zraku. 😬
Na tem odseku kjer sta trčila mobidelli in zarco sta bila oba dobro čez 300 kmh. In tam pri moto2 je bila nesreča na isti ravnini samo, da takoj pri pospeševanju namesto na sredini ravnine. Upam, da bo drug vikend minil bolj mirno.
Ja Rossiju verjetno ni bilo nič jasno, ko je tist motor švignil pred njim. Verjetno lahko nekaj zmoli, ker je bil pol metra stran od potencialno zelo hude poškodbe. Upam da je vse ok z udeleženci.
Bravo Dovi, bravo Suzuki! Pa tudi Rossi na 5to, top!
OMG, kaka drama je ratal ta MotoGP, na današnjih kvalifikacijah Yamaha raztura sceno na progi ki jim ne leži, hmh...
Sezona 2020 je res polna presenečenj, si sploh ne upam več nič napovedovat.
Aja, pa za Dovija in Ducati sem se očitno zmotil, so objavili zdaj da ne prihodnjo sezono ne bodo več sodelovali.
Jst sm večkrat probou gledat Moto2, pa mi ni sedlo, ravno zaradi tega, ker je ratalo vse skp preveč naključno. In letos se je točno to začelo dogajat v MotoGP..
Je pa tko ane, glede na lanski čas od MM, so krepko zadaj.
Ja to za Dovija sem lih nate pomislu ko je Gaber razložu info. Škoda res. Upam, da pride nazaj Lorenzo pa bo res 2020 posebno leto.
No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2.
Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo.
EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.
Kaj pa današnja dirka? Mislim, da ima MM še velike šanse letos glede na videno. Karte so se malo premešale😁
Ima pa današnji zmagovalec Brad Binder res podoben stil vožnje kot MM. Pa še številko na hitro (33-93). Res dober in pogumen dirkač.Pa zmaga z KTM motorjem. Res, neverjetno. 👍
Včeraj se je lepo vidlo, da so drugi precej izenačeni (in je MM res klasa zase), po drugi strani pa kaže tudi na to, da niso konstantni. Fabio kot edini resen kaže pomanjkanje "race-pace" in živcev. Aja pa Zarco je res po nepotrebnem dobil tisto kazen... Čist lepo je vozu po svoji liniji. Je očitno Mir mislu da je MM in da se mu bodo drugi kar umikali.
Sam bi sicer odsvetoval nakup v hervisih ipd, sploh zato ker tu ni govora o povsem osnovnih kolesih.
Če bi bil budget 400eur, potem kaj drugega nebi prišlo v poštev,ker se pa gleda kolesa ,ki stanejo več, imaš pa tudi drugje ze kaj pametnega.
Cube; imajo dober price /performans, meni sicer geometrija njihove specialke sploh ni potegnila, pa tudi ... No.... Ni mi bila všeč
Pa čist tko; o kakšni vožnji se pogovarjamo? 1x na teden umirjeno po 2h -3h ali parkrat na teden po 2h? Na koncu so razlike med kolesi v istem cenovnem rangu manjše, kot si priznamo. Važno da je velikost okvirja prava in da se uživa...
BULLS 2019 treking kolo CROSSTAIL, BLACK MATT/TURQUIOSE, WOMENS
Smo pogledali tega in Cube, oba sta lepa, škoda ker balanca spredaj ni nastavljiva po naklonu (želje pač ). Verjetno se jutri zapeljem do Domžal, pa tistega Cube pogledam, po telefonu so bili zelo prijazni. Tole bomo pa tudi poklicali, hvala.
pred 38 minutami je Mraušk Mčk napisal:
Po dobrih 2letih lastništva kolesa cube lahko z gotovostjo trdim, da naslednji bicikel ne bo cube.
Ponudba koles CUBE je na kolesarskem trgu poznana kot ena najbolj ugodnih. Kljub odlični kvaliteti in vrhunskemu dizajnu, lahko kolesa CUBE v trgovinah najdete po izjemno ugodnih cenah, kar jih dela drugačne od...
Naj ji bo prav, naj ji bo všeč, ne gledati samo rang opreme pri menjalniku (jebes deore menjalnik če je vse ostalo 3range nižje) in predvsem naj kupi v specializirani trgovini.
Navijam za v brejke in recimo komplet alivio opremo.
Budget pa je?
Aja,,konec sezone? Jaz sem specialko kupoval novembra in sem za malo zgrešil popuste... Zdaj je sezona na višku in tako bo še vsaj 1mesec.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A more bit stran taka, da ima dejansko link in si jo lahko med seboj pošiljajo?
Ker če je dovolj, da se prikaže samo na tistem računalniku, potem se tam shrani statičen html pa je to to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani