"zarad tistega neenakomerne vo?nje/pospe?evanja v nizkih obratih - problem re?en brez ve?jih muk - znana problematika z regulatorjem tlaka na visokotla?ni ?rpalki !!!"
Lojz jaz se ti opravi?ujem za hude besede napisane in morebitne ?aljivke, ?e lahko naredi? enako meni in ostalim predlagam da za?nemo znova, prosil bi le brez ?aljivk po opravi?ilu.
Nisem bral vsega pa vseeno. Tudi meni se zdi, da vsi preve? pumpajo to hitrost gor in dol. Ok, verjetno je n primerov, v katerih bi potniki pre?iveli, ?e bi se vozili z manj?o hitrostjo. Ampak po mojem mnenju je to taka splo?na ocena, ?e dale? od tega, da bi bil to edini vzrok.
Je pa res, da policaji to kr?itev najla?je ugotavljajo. Radarji pa?. Veliko te?je bodo ugotovili ali nekdo za volanom je, se ?minka, telefonira, itd,...Precej laj?e je pa? meriti hitrost in polniti blagajno.
No pa naj merijo. Nimam ni? proti. ?e so le omejitve hitrosti postavljene ustrezno na ustreznih mestih.
Kaj pa alkohol? Kak?no je pa sedaj stanje na tem podro?ju? Pred ?asom je bil kar pri vrhu krivcev za nesre?e...
o ja vidi? vidi?.... pa tud pr nas tujci kar ogromno terorja zganjajo po cestah tko, da to le ni ?ist slovenska posebnost
No ja. Po Franciji ko sem se vozil, je blo tega malo .Ok pustmo center Pariza. Ko pride? iz Francije v Nem?ijo pa samo....wuuuuuuuuuuuuuum....pa gleda? kva se dogaja na AC, kaj leti mimo tebe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa pomen to?
"zarad tistega neenakomerne vo?nje/pospe?evanja v nizkih obratih - problem re?en brez ve?jih muk - znana problematika z regulatorjem tlaka na visokotla?ni ?rpalki !!!"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani