Sam res... ve?ina navija?ev F1 to komi ?aka pa neglede kako se bo imenovala nova formula... zdej pa da vidmo al majo jajca pa da izpolnijo to kro?njo. Po moje FOTO podpira 90% navija?ev F1 in bodo osatali zvesti tud v novem tekmovanju.
?e ne gre druga?e zjebat te senilne gnojaste star?ke pol je pa? to edini na?in... ?al
Kon?no... zdej pa upam, da bojo tole izpolnili in naj se FIA, Mosley in Eccelston samo jebejo sami al pa na sadomazo igricah... bemti babe, kaj ga ni tolk zmlatla takrat, da bi bil zdele pokojni pa F1 re?ena
to sem mislil, da se ni? ne kadi zadi ob pospe?evanjih... druga? pa tud ta diesel se ?e ne zavrti do 10.000/s.
?e se ne motim ima najve? navora med pri relativno low revs in se ga vozi do 5.000 ali 6.000rpm
Majo pa te ma?ince 5,5litrov prostornine, 600-700KM in ve? kot 1000Nm navora... Je pa HDI od peugeota za cca 10%mo?nej?i od Audijevega TDI-ja tako, da zna bit letos zmaga prav v tem...
Sej to je to... potni?ka kabina mora biti izredno oja?ana vse ostale cone pa relativno mehke in s ?imve? zme?klivimi conami, da absorbirajo trk in pretvorijo kineti?no energijo v notranjo. Pomembna je tudi dol?ina teh me?kljivih con in res ni enako a se zaleti? s tvingotom, k skoraj nima spredaj havbe al pa z limuzino, ki ima metrsko havbo ali ve?.
Problem pri kratkih avtih je torej poleg lahkosti (da ga ve?ji lahko porine v nasprotno smer) tudi kratko me?kanje in vse skupaj to povzro?i ogromne pojemke (g-force). Zato vedno in povsod dr?i, da je ve?ji avto varnej?i v direktnem kontaktu z manj?im.
Hmmm, jaz sem klele sam videl, da ni dobr met 10 let staro Hondo
sarkazem OFF - moderni avti so ?isto druga?e zgrajeni in kaj takega, da bi se avto zaril do polovice je ?e skoraj nemogo?e (problem so pa ?e vedno drevesa in motoristi) saj je kletka ?e toliko oja?ana, da se takole ne more ukrivit. Pred 10 in ve? leti pa je bil pa to problem in je bil vi?ek pasivne varnosti oja?itve v vratih
Druga? je pa res velik problem pri ekstremno zni?anih avtih ?e posebej ob dejstvu, da se pred trkom ponavadi mo?no zavira in avto ?e dodatno po?epne. Takrat pa se lahko tudi zgodi, da se kak?en suv kar zapelje ?ez
Aja Sirius... a je treba Bonda potem dodat pri vsaki menjavi olja al je tko kot recimo pri QMI-ju, k se ga da na vsake 80.000km, ?e se ne motim... :ne vem:
Kon?ala se je dirka 24 ur Le Mansa in spet se je izteklo brez ve?jih presene?enj. Diesli so pobrali vsa prva tri mesta le da tokrat je slavje pripadalo Peugeotu in njihovemu HDI-ju. Najbolj?i TDI Audi je bil tretji.
In ja kolikor sem lahko uspel prebrati imajo vsi tile dirkalni diesli vgrajen filter DPF.
Samo pri 3? bi pol te cene pozrla izdelava vinjet in distribucija... V takem primeru bi bilo potrebno razmisliti o elektronskem placilu, tako kot imajo Madzari... ko samo tablico vpises na spletni strani in placas... potem pa te kamere lovijo, ce imas placano vinjeto ...
Pametno razmi?ljanje
Pa ?e neki ne pozabit... ja kdo bo pa kontroliral tako ?tevilo kratkotrajnih vinjet saj to ne bo ?lo brez ustavljanja in detaljnega pregleda veljavnosti.
Tko bi vsi stali na teh pregledovalnih akcijah... oziroma se nam to itak obeta po 1.7.2009 saj zdaj je bilo enostavno lepo je barvo na dale? pogledal in je vedel vse saj ?e so oran?ne so veljavne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem gledal direkten prenos na ?2... zanimivo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani