A sem kaj zamudil? A ni napisal, da je daleč za z avtom?
In trajekt je mirneje, kot avto na Balkan do Grčije.
Jaz sem kdaj z enim, kdaj z drugim. Poleti Elba, Apulija z avtom. Ja mogoče je dražje. Je pa bolj komot in več komforta lahko imamo zraven.
Sem bil tudi lani v Grčiji z letalom.
Pač stvar preferenc in če ga zanima avto, je to super ideja. Tudi do Apulije smo šli eno smer z trajektom Dubrovnik - Bari, drugo pa po Italiji.
Si naredimo popotovanje.
Tak mimo grede, povratni trajekt Dubrovnik - Bari, je cena letala za 4. Za rent-a-car, pa nisem zavozil bencina na poti gor in dol.
Če je glavni smisel dopusta računica, potem bi moral it v Savudrijo al pa Bibione, da je čim ceneje in blizu. Meni je smisel nekaj videt in uživat.
Zj, ce izbiras samo med potjo od tocke A do tocke B, pol ne vidim razloga zakaj bi trajekt jemov, pa gor cajt zabijov, ce mas avion. Ce je pa zelja z avtom na morje zato da cimvec stvari natrpas notr, pol pa ja, trajekt, al pa po cesti. Samo po cesti je treba bl v vecernih oz nocnih urah vozit, ker je drugac guzva. Pot je pa tko al tko duhomorna pa dolgocasna
Pred eno uro je dvorjan napisal:
Jaz sem ravno nazaj iz Grčije. Z električnim avtom. Nisem sicer še čisto v domači garaži, ampak 4.500+ km je ZOE oddelal brez pripomb. Pa je bila najdaljša dnevna etapa skoraj 900 km. Tako da, vse se da. Tudi na več trajektih je bil. Več pa v kaki drugi namenski temi. 😃
Ponavadi tele strani prodajajo 2nd hand keye. Za windows jih redno pobirajo iz odsluzenih racunalnikov, al pa racunalnikov ki bojo sli v firme na enterprise edicije, in ne rabijo tistih windows ki so ze gor.
Dostikrat prodajo tudi blokirane keye.
Mislim, ce se ti ne daje za windows licenco, zj obstajajo boljsi nacini da si aktiviras windows
Prvi polcas, pol ko so enkrat dal gol, so bli nizozemci cisto nebogljeni. Drugi polcas so bili boljsi od anglije, ampak je treba tud gol dat.
Upam da zj spanija nabije anglijo, ker do zj so pa mogl ze vso sreco ponucat, se za naslednja prvenstva
Ob nakupu rabljenega vozila dobim poleg za eno leto jamstvo preko Car Garantie in me zanima, ali ima informacijo ali je potrebno zaradi tega jamstva (in zraven še leasinga) avto voziti na uradni servis ali je lahko kakšen drugi?
"Grey, brown, and amber-tinted polarized lenses are generally better for driving. These colors can brighten the surroundings on a cloudy day and improve the contrast and sharpness of objects on bright days.
Blue and yellow colored glasses can distort surrounding colors, affecting your vision if driving."
Jest vozim z rjavimi, imam se isti model modre, samo ne bi vedu ce je res taka razlika, ker se nisem pelov z njimi
Pol vam pa še Veliki vodja "salting the mind" Jajo pere možgane , da lahko zlorabljate predčasne volitve za krajo. Gologlavi je tako prepričan v to, da bi se celo lahko reklo, da se je takih taktik sam v prejšnjih volitvah posluževal. Preveč podrobno ve, ko razlaga, kako naj bi to potekalo.
Pa sj še ni v ta dementnih letih... Razen če debil gleda kaj trump dela, pa misl da je to to...
Saj je vseeno kdo je kaj kam pošiljov, pa kdo je kaj delov, salon ti je prodal avto z napol urejeno homologacijo, naj zj to še zrihtajo.
Če se dobr spomnem, sem jest ko sem šel po tablce za avto, že imel v roki homologacijo, tako da mi jo je salon dal. Torej, če ni to zrihtano, se oni spet s tem ukvarjajo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Enkrat se je mogla anglezom sreca iztect
Povezava za deljenje
Deli na druge strani