The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...
a pol si že stestiru. js še kr čakam na priliko da se peljem en krog k sm balanco menjal. prvo je bilo vreme slabo pol me je pa zdravje zvilo. Zdej čakam da vidim kak bo kaj jutri ali pa naslednji vikend.
Ker mi je tamala v toplicah dala v mikrovalovko telefon (huawei p30 pro) sem bil prisiljen v nakup novega 😅. Telefon je bil v mikrovalovki 1-2s, vendar kljub temu dovolj, da je skuril anteno in sim kartica ne deluje...
Za nizjo ceno bi sicer lahko dobil samsung S25, vendar je honor magic 7 pro boljsi. Zaenkrat nimam pripomb.
V priponki se 100x zoom
wtf? a ga je hotla dat sušit al tajat?
glede na par testu je s23u 512GB proti magic7pro še kr dober pa če bo po sreč mi bo še kako leto lepo služil
What is the difference between Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB and Honor Magic 7 Pro (512GB / 16GB RAM), Samsung Galaxy S23 Ultra (512GB / 12GB RAM)? Find out which is better and their overall...
Včeraj ob 15.40 je v Parecagu 65-letni voznik z osebnim avtomobilom zdrsnil s ceste. Zaradi...
Danes sem šel pogledat in ne moreš verjet. Avto prišibal po klancu navzdol, skočil čez cestni robnik preko ceste, letel 7 metrov po zraku, se zabil v hišo, klimo, balkon in padel na bok na dvorišče. Možakar ima samo podrsano koleno ...
Vse niso rekreativcem "prijazne", res. Je pa Sv. Juraj dokaj simpl, brez ekstremov (modra+rdeča). Se jo pa 2x ponovi. 😊 Pogoj je, da so traili suhi, brez blata, je treba sledit vreme. After pa obvezno.
Js sm bol za kak izi flow. Je pa res da so proge po težavnosti označene glede na ostale proge v okolici. Tako da tule plava je lahka ko pr nam double black Diamond (hec).
Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊
mogoče pa res . tok da se v kratke hlače spravim je 15°C pa da ne piha čist ok. lahk pa se dobimo pa kako na izi panoramsko nardimo pa se še kdo drug pridruž in mamo mini mazda ebike/bike meet.
790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊
si upošteval tudi težo kolesa . #samuprašam
sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm
pa še nekje mal cenej
FOX za 500€
null
sid
666€ pa mal drobiža
null

Popravljeno od TBAPovezava za deljenje
Deli na druge strani