Mene je tudi klical gospod iz Microsoftove pisarne, pa nisem prekinil takoj, ampak je sledila dolga debata. Strašno mej je zanimalo, kako delujejo. In potem sem si izmišljal izgovore zakaj ravno tisti trenutek ne morem na svoj računalnik, kar bi moral pod nujno po njihovih navodilih.
Tudi kakšnim nasilnim akviziterjem je fino, da jim ukradeš čimveč njihovega časa pa nič ne kupiš.
Dejansko je to vredu taktika, če maš cajt.
Vsaka minuta k mu jo vzames, pomen da ne nateguje nekoga drugega
Kaj je pa to tako posebnega, saj imaš na tem forumu modela, ki se je po Ljubljani prevažal v avtu s kolesarsko čelado na glavi in se še predstavil kot pravi kolesar...
To sem pa čist pozabu da imamo enega takega mestnega posebneža tudi kle 😂
Saj ni rečeno, da si starejši občan, da si "stari frik" Tudi veliko današnjih mladih je frikov in prisegajo le na vintage izdelke in avtomobile. Tako, da ne izzivati sestrice, saj je frikics pa še nalomi te lahko. 😊
No, vidiš, tvoje želje so skoraj neuresničljive. Kaj je rešitev? Vozi še naprej tvoj obstoječi avto. 😊
Ampak, verjel ali ne, problem tukaj ni v meni, ampak v tem, da par let nazaj je bilo izbire še pa još, pa so enostavno nehal delat take avtomobile. Sej vem da je to zato ker so se manj prodajali kot SUVi, ampak takole vsa jajca dat v eno košaro (samo SUVe delat) jih bo enkrat drago koštal.
Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije kupu, al pa bom primoran v nakup SUVa. Ko pride hibrid CX5 bo vsaj mal tolažbe, sploh če bojo zadržal dinozavrski motor notr
Nekaterim SUV ni všeč, pa se jim takoj opcije zmanjšajo.
Bom dal sebe za primer, moje preference so sedan > karavan > SUV. Pol je pogoj tudi da, če menjam avto, da je bolj udoben in prostoren kot moj trenutni avto in z več oz boljšo opremo. Avto ne sme biti nemec ali pa del VW skupine. Francoza tud nikol ne bom vozu. Pa tudi če damo budget do 50k, ta pogoj zaenkrat, kar sem jest gledov naokrog, izpolni samo Toyota Camry, pa še to nisem siguren, ker je še nisem vozu.
Aja, je še Kia Proceed, samo nazadnje k sem vozu kio, je šajtrga bl udobna kt pa to.
To je pa to, kar je popularn delajo pa prodajajo. Zj so SUVi popularni pa se samo to dela.
Karavani pa sedani pa na zalost izumirajo. Kar takoj iz glave vem, jih samo se svabi delajo + toyota, pa toyota ma od tapravih avtomobilov samo sedana camryja. Corolle ne stejem ker ne bi menjov na manj udoben avto. Se za camryja dvomim v udobnost.
A niso zavarovalnice prav premijo hotle dvignit, da ni dovolj dnarja?
Če želijo zdravniki imeti višje plače kot v Nemčiji, potem res ni dovolj denarja.
V glavnem izguba je tu fiktivna. Denar gre v proračun in zdravsrvo se plačuje od tam. Prej pa se je futralo zavarovalnice, ki vemo, da bolane dobičke kujejo. Torej se je posrednik ukinil. To je tako jasno dejstvo, da bolj ne more biti.
So ja, ampak vseen so baje imeli dobicke. Ker bo pa fiktivna izguba, bojo pa vseen mislim da konc leta dvignli premijo. In ni vazno kam gre denar, ker ce se porabi vec denarja kot je vplacano je to izguba, pa ni nic fiktivna, ampak kar resna zadeva. Se bo doplacalo iz ostalih davkov, ampak na podlagi tega ta denar ki gre za pokrivanje tvoje fiktivne izgube, ne gre v druge stvari.
Ampak vseen, ce je izguba "fiktivna", kako so zavarovalnice od manj placnikov pa imele miljonske dobicke?
Ampak ajd, naj bo fiktivna izguba... Kaj pa dejansko zj imamo od tega, kater problem so meni kot placniku tega zavarovanja resil? A sem jaz kot placnik kaj na boljsem? Da ne govorim o tem, da ce bo slo to na progresivno lestvico, da bom velik placov kt zj, tako da, kaj bom imel od tega? Mislim da vsi vemo odgovor kle, in si lahko priznamo da je bila to populisticna zadeva ki ne resuje nobenih problem ali izboljsa storitve, samo denar se prenese v nek drug zep, kjer bo ocitno se z malo vecjo hitrostjo puhtel kot prej.
Men je vseen kam gre ta denar, naj si en jahte kupuje iz tega zarad mene, ampak pricakujem pa da bo porihtana storitev. In zj ni nobenih sprememb, oz si placujem dodatno zavarovanje da ko dobim napotnico sem preko tega v doglednem casu na vrsti.
Realno, zdravstvo je pri nas u kurcu ze kar en lep cas, ni samo od korone naprej, se je pa med korono se izdatno poslabsalo in gre samo se na slabs. Mislim da za zdravstvo rabimo kar konkretne spremembe, ne pa populisticne poteze. Ce tega ne bo, bo sla zadeva po poti grskega zdravstva, kjer pridno placujejo zavarovanje kot mi, od tega noben nima nic ker je tolk zanc, in pol placujejo privatno zavarovanje za privat bolnice (al pa je to kar benefit v sluzbi), tam pa vse lavfa kt mora.
- Tisti ki jim je dajal kovid dodatke, sedaj pa so nesrečni, ker jih nimajo.
- Tisti ki je edini uspel ukinit dopolnino zavarovanje, s katerim so dobičke pisale zavarovalnice.
Tole mi pa ni jasno. Zavarovalnice so delale ne vem kolk miljonske dobicke, pa niso vsi placevali. Zj ko vsi placujejo, naj bi pa to delal nekej sto miljonsko izgubo.
Skupina študentov in študentk je v sklopu protesta zasedla ljubljansko Fakulteto za družbene vede. Univerzo so pozvali, naj obsodijo dogajanje v Gazi in prekinejo vezi z izraelskimi univerzami. Več kot 350 javnih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gotov so zmenjeni za sponzorstvo, uni nalepko ma avto, amzs pa jim da popust na avtovleko
Povezava za deljenje
Deli na druge strani