Torej zaključek: vse v svetu priznane firme smo prodali tujcem, ki so pobrali, kar je bilo vrednega in zaprli... Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm... Kej je to biznis stoletja? Mislm, prodaš en bot. An potlej nisi več gazda. Alora, vs čs smo teli jmat svoje, k smo to dobl, smo pa prodal tujcm... An zdej lohko spet jočemo dalje, kk smo bogi an de smo hlapci...
Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je včeraj zvečer na Policijski postaji Sežana domačin prijavil, da so pogrešali mačko. Našel jo je na dvorišču, br
in si mislim: ja pa kaj? V Lokovcu je pa nekdo obglavil dva purana, pa kaj...
... pa samo gledamo, kako bomo premoženje čim boljše prodali - še najraje tujemu investitorju. In se potem hvalimo, da nam je uspelo dobiti toliko in toliko milijonov svežega kapitala od tujih investitorjev...
V Nemčiji so dobili Slovenskega državljana. Ker je šlo za nujni primer in "presenečenje", ni imel s seboj osebnih dokumentov, zato je samo povedal ime in priimek, pa so Nemci poslali k nam poizvedbo:
Sem rabil kar nekaj časa, da sem ugotovil: slovenski državljan se piše Đokić...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A kaj bi jaz naredil, če bi mi žena skakala čez plot? Plot bi povišal, da ne bi mogla več nazaj...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani