Pa mi je uspelo zbasat xenonke v mojo macdo
. Yavar, hvala za ponujeno pomo?, vseeno sem se z zadevo spopadel sam, da nebi trpel moj ego
. Za pir pa ?e vedno velja ob priliki
.
"Zihr je le zihr" je rekla nuna in dala risgumo na sve?o, in tako sem na obeh lu?eh med + in - nalotal 15V tranzorba, da nebi kdaj kak?na ?pi?ka nazaj po napajanju
.
Stvar sveti ampak tisto ni nikoli 6000K kot je pisalo na lampah, mora biti kar kak?no stopinjo ali dve ve?
.
Izgled sedaj kvarita pozicijski lu?ki s svojo rumenooran?no svetlobo, pa bi prosil za kak?no idejo kaj dat noter. Modre LED odpadejo, rad bi nekaj, kar bi dajalo belo svetlobo primerljivo s xenonsko. Razmi?ljam o OSRAM Halogen Cool Blue.
Pred kak?nim tednom sem se igral z LED in sicer s ta trenutek v svetu tahoh ledicami za razsvetljavo, ki imajo izkoristek 100 lm/W (Seoul Z-Power LED P4). Pri tej ledici je najvi?ja dovoljena temperatura hladilnika ledice (merjeno tik ob ledici) 65°C, kar je ve? trajno po?koduje LED. A mogo?e kdo ve kako to zgleda v paraboli od dolgih lu?i, ko ledicam ni prav preve? hladno
.
Lp M
bele LED diode :ne vem: oddajajo zelo podobno svetlobo xenonu
If in doubt, flat out...
tapravga deca si najdomadona...
sam jst vem kak je geslo
sej useen.... bom pa na nov poste ?tancu
dobra ideja ja da se avto ugasne k ga zaklene?
dej ?e ma? mogo?e preve? cajta pa ?e se ti da posti kako slikco tvojga startbutton-a.
a to uporabla? tut recimo da avto ogreje? zdej u teh mescih? pa kolk se ti kej poraba povi?a takrat...

jz si bom ko bo pri?l tut kaj tacga zrihtu
marko ?e se ne motim je edn kontakt, edn v?ig za une gumbe al ka so pa ne vem
If in doubt, flat out...
ka tist sivo levo zgoraj pri ?altheblu je senzor?? :ne vem:
If in doubt, flat out...
to ja sam se te?i??e spusti ni?je, ni isto landrover pa mx5

If in doubt, flat out...
Napisano
montiraj pa re? da ?e ni nobedn te?il, sam kaj ti pa lahko zate?ijo pa kake so sankcije ?e zate?ijo pa nwm :ne vem:
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani