Jost 0 Napisano 9. junij, 2022 Nakup mazda6 2011 karavan Napisano 9. junij, 2022 Pozdravljeni. Sem se odlocil za nakup Mazde6 (glej link), bo drugi avto pri hiši, večinoma za relacijske vožnje. Nimam pa nobenih izkusenj z Mazdo. Avto sem šel včerja pogledat in je zelo dobro ohranjen, naj bi bil vožen večinoma po AC. Danes grem verjetno eno testno vožnjo opravit. Na kaj naj bom pazljiv? Osnovni servis (olje, filtri) je bil narejen pred kratkim. Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 CD163 , letnik:2011,3999 EUR :: www.Avto.net :: Hvalezen bi bil za vsako mnenje,nasvet. Hvala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pozdravljeni.
Sem se odlocil za nakup Mazde6 (glej link), bo drugi avto pri hiši, večinoma za relacijske vožnje. Nimam pa nobenih izkusenj z Mazdo.
Avto sem šel včerja pogledat in je zelo dobro ohranjen, naj bi bil vožen večinoma po AC. Danes grem verjetno eno testno vožnjo opravit.
Na kaj naj bom pazljiv? Osnovni servis (olje, filtri) je bil narejen pred kratkim.
Hvalezen bi bil za vsako mnenje,nasvet.
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani