Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ko gumo nafilas s tistim limom se ital moras se ene 10-15min vozt, tako da preden se posusi lim bo ze fizika naredila svoje. Plus, glede na to da vecinoma se flaska lima da na kompresor pa skoz kompresor vlece, dvomim da naredi neko skodo, sploh ker kompresor je za vec kot samo enkratno uporabo.

Mas pa uno drugo verzijo, ki je neke vrste purpen, uno ti pa naredi stalo na feltni. Samo je pa to druga stvar kt pa lim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jest pa moram rect, sem zimske GY menjov za Uniroyal 😬

Pa sem jih bil prsiljen sprobat cez vikend k sem bil pr kolegu pod Krvavcem, in moram rect da velik bols drzijo v snegu/ledu kt so pa GY kadarkol drzale. Se ne spomnem ker model so ble GY samo vem da 2018 je bil to najnovejsi UG model, pa top 3 je bla guma na testih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mislm da moras drugo temo odpret, pa povedat celo zgodbo.

Mam vprasanje za Dragota, ampak, kako nekoga nekej tolk iz tira vrze da isce nakljucen folk na facebooku da jim mori

@Boss a ga mogoce lahko nazaj spustimo na forum, da nam tole pojasni 😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

- Temperatura olja prenizka

- Kazalec za rezervoar zaštekal

- Pikce na havbi (na Astri tega ni bilo)

- Matrične luči

- Vratna obloga ropota

Dodaj se zvito plastiko, ceprov je Drago prjavu. Vsakic ko vidim cx30 se spomnim na plastike, tako da vsaj v neki hall of fame bi ga lahko dali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob. 

Jaz sem čist šokiran... ?zmeden?

Ja, ampak rekordne trosarine imamo pa sedaj.

Ko smo imeli visoke trosarine (ne kot sedaj), ko je bil bencin 1eur, se je udrihalo na polno po unem ta drugem, k baraba ni spustu trosarin da bi sle cene pod 1eur. 

Sm mislu nc ne rect, samo dvojni vatli pa to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Bini napisal:

Zgleda imaš slabe izkušnje... 😁😉

Ja, kolegu sm enkrat avto posodu, pa ga je kresnu

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 8 minutami je Bini napisal:

Kaj že imajo avti in bejbe skupnega... 🤔🫣😉

Da nobenga ne posods prjatlu? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 minutami je g.Wankel napisal:

Ni na Japonsko, je pa v Avstrijo pisu cel doktorat. Pol ga pa ni blo več med nas 😀

To pa zato k ga je @Boss poslov na dopust v banovce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano

Men je lepa. Moti me ekran in pomanjkanje fizicnih gumbov, pa motor je presvoh. Ce bi bil vsaj normalen dino, bi ze resno razmisljov o nakupu, tko pa... bomo vidl, do 2027 pa tud ne bomo hibrida cakal pa mocnejsega motorja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 34 minutami je Agerg napisal:

Ne razumem. Kako lahko nižja energijska gostota rezultira v nižji porabi?

To se jest tud sprasujem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jest imam Hankook, po ene 30k km profila se cez glavo. Moram rect da za ta denar je dobra guma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano
pred 6 minutami je tomersa napisal:

2018, ko sem avto na osnovni pregled pripeljal. Sej verjetno je res zdej kej drugač. 🙂

Ja jest sem mojega takrat kupu, in tudi na prvem servisu ni bilo nekih problemov z njim, zna pa bit da je dosti od cloveka do cloveka odvisno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je tomersa napisal:

Ja, imam v mislih, vendar me nekaj ne vleče tja, ker ko sem prvič pripeljal avto na pregled, se g. Močnik ni ravno lepo obnašal. 🙂 Pa nisem nobena zahtevna stranka.

Kdaj si pa bil nazadnje tam? Vem da je bil tastar kar naporen kaksnih 10 let nazaj, zj ima pa on relativno malo stika s strankami, ampak vsaj jest kar imam zj z njim stika se dobr razumeva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Res je. Ker je v vprašalnikih le kaka tretjina vprašanj o okvarah. Aja, bilo je tudi vprašanje o zadovoljstvu na uradnih servisih . Mi je jasno, zakaj je Mazda tako nizko. 😉

Ma, sj vse ti pove o tej raziskavi ze to da so ameriski avtomobili vsi dokaj visoko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 48 minutami je tomersa napisal:

Ali ima kdo izkušnje z Avtotehno VIS v Kranju?

Ce si v kranju, ga k mocniku pelji. Mislim da vsi iz foruma ki vozimo avto v kr na servis gremo k mocniku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Tele JD Power razuslave niso glih verodostojne. Za njih je vsak obusk servisa okvara tudi, ce si su samo baterijo v kljucu menjat. 

Tale jd power je kt da bi se zanasov na novice iz fb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano
pred 58 minutami je dvorjan napisal:

Par dni nazaj sem videl šolo vožnje s tablico: NM CINCAU 😃

To si se pa pol kle v blizini Kamnika vozu.

Je ena avtosola k majo vsi na podobni foro tablce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.