Ko gumo nafilas s tistim limom se ital moras se ene 10-15min vozt, tako da preden se posusi lim bo ze fizika naredila svoje. Plus, glede na to da vecinoma se flaska lima da na kompresor pa skoz kompresor vlece, dvomim da naredi neko skodo, sploh ker kompresor je za vec kot samo enkratno uporabo.
Mas pa uno drugo verzijo, ki je neke vrste purpen, uno ti pa naredi stalo na feltni. Samo je pa to druga stvar kt pa lim
Ne razumem zakaj noben ne uporablja tistega repair kita v avtu? Zadeva cist isto drzi kt pa inekcija od vulkanizerja, da se pa za par eur tud cel set za inekcijo kupt, pa je to v avtu namest unega lima
Jest pa moram rect, sem zimske GY menjov za Uniroyal 😬
Pa sem jih bil prsiljen sprobat cez vikend k sem bil pr kolegu pod Krvavcem, in moram rect da velik bols drzijo v snegu/ledu kt so pa GY kadarkol drzale. Se ne spomnem ker model so ble GY samo vem da 2018 je bil to najnovejsi UG model, pa top 3 je bla guma na testih
Ditto, zmerej so mi ble vsec mazde, ampak naslednji avto po vsej verjetnosti ne bo mazda. Pac v razredu kjer bi/bom gledov, nimajo nekega avtomobila da bi mi bil zanimiv
Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob.
Ko smo imeli visoke trosarine (ne kot sedaj), ko je bil bencin 1eur, se je udrihalo na polno po unem ta drugem, k baraba ni spustu trosarin da bi sle cene pod 1eur.
Men je lepa. Moti me ekran in pomanjkanje fizicnih gumbov, pa motor je presvoh. Ce bi bil vsaj normalen dino, bi ze resno razmisljov o nakupu, tko pa... bomo vidl, do 2027 pa tud ne bomo hibrida cakal pa mocnejsega motorja.
Ja, imam v mislih, vendar me nekaj ne vleče tja, ker ko sem prvič pripeljal avto na pregled, se g. Močnik ni ravno lepo obnašal. 🙂 Pa nisem nobena zahtevna stranka.
Kdaj si pa bil nazadnje tam? Vem da je bil tastar kar naporen kaksnih 10 let nazaj, zj ima pa on relativno malo stika s strankami, ampak vsaj jest kar imam zj z njim stika se dobr razumeva
Res je. Ker je v vprašalnikih le kaka tretjina vprašanj o okvarah. Aja, bilo je tudi vprašanje o zadovoljstvu na uradnih servisih . Mi je jasno, zakaj je Mazda tako nizko. 😉
Ma, sj vse ti pove o tej raziskavi ze to da so ameriski avtomobili vsi dokaj visoko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja njega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani