Sem že mislil, da boš imel v tej temi celo normalno debato.
Wankel, praktično vedno zaidemo v stranske tematike na vseh forumih.
Drugače pa vidim da je v tej debati vaga prevešena na obe strani ; japonci so pač za nas tradicionaliste in tiste kateri iščemo kvaliteto ter dolgotrajnost, ne pa šminko in bahanje.
Mazda je pač glede opreme v prednosti, v komfortu pa Toyota ; danes je žal večina kopij oziroma badge copy tako da pravih pristašev znamk ni več. Zanimivo da so tudi prenehali izdelovati 3-vratne verzije ter da pri nas ponujajo samo 5-vratno, ostalih pa žal ne.
Ja, peljati mali avto res ni za avtoceste in dolge ture, ampak res za kratke razdalje po mestnih ulicah oziroma vpadnicah, da o prostoru ne govorimo.
Verjameš v porabo 4l/100km? Toliko je meni kazalo v Opel Astra G 1,7 DTi ko sem taksiral, realna pa je bila 8l/100km ko sem na koncu delovnika zabeležil omenjeno z klasično izračunico. Potovalnemu računalniku ni za verjeti.
Ko pa že omenjaš Toyota RAV4 ti lahko povem da ni več pravi terenec kot je bil še pred leti, ampak da se pa posebej naročiti off-road paket. Pa ti resno verjameš v porabo 2,6 l/100km? Spomni se kako so nategovali folk pred 22 leti z VW Lupo 3L pri katerem je bila poraba v resnici najmanj še enkrat višja.
Moraš vedeti da je to brezstopenjski menjalnik tako kot na skuterjih in da to ni za divjanje, hkrati pa imaš tudi malega hibrida ki je bolj za mestne vožnje in ne za avtocesto ter vleko prikolice
Tudi v reliju in formuli bi morali vozniki imeti klasiko. Vsi enako. Potem bi se videla kvaliteta voznika. Ni vse v volanu. Tudi noge se za vožnjo uporabljajo.
Ja, vsak ima svoje pristaše.
Ampak z avtomatiko je lažje v tem tempu prometa, predvsem pa ne prihaja do zastojev in promet teče bolj dinamično.
Kaj ne dojamete da folk enostavno nima več potrpljenja ter da se nikomur ne da z njimi ukvarjati, še policaji so dvignili roke od njih.
Prvo kar bi morali narediti je da bi bilo potrebno poosetreno kontrolirati tiste z precenjeno nemško sveto trojico verjemite mi da če bi te kreljote razredčili bi zadeve funkcionirale tako kot bi morale.
Danes me je ravno en tak čudak z novim A4 šel prehitevati in skoraj počil srno katero sem lepo obvozil.
Ne zagovarjam svoje znamke, nimam VW-ja ali Audi-ja.
Če pa Škoda že postaja simbol.... polno je vRS-ov, evRS-ov in podobnih hitrih škatel.
Lasti-la sva si z ženo: francoza, italjana, japonca, američana in zdaj pride korejc. Nemca še ni bilo 😎
To misliš Kio ali Daewoo-ja?
Kaj pa imaš od Američana?
Precenjeno nemško sveto trojico ignoriraj in se sprosti, najbolje ti je pravi terenec ali pickup ker se premikaš in deluješ res sproščeno ter brez skrbi. Toyota Hilux in Landcruiser ti priporočam, ker sem peljal testna in sem bil presenečen. Pa poglej koliko jih je še voznih brez težav.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Wankel, praktično vedno zaidemo v stranske tematike na vseh forumih.
Drugače pa vidim da je v tej debati vaga prevešena na obe strani ; japonci so pač za nas tradicionaliste in tiste kateri iščemo kvaliteto ter dolgotrajnost, ne pa šminko in bahanje.
Mazda je pač glede opreme v prednosti, v komfortu pa Toyota ; danes je žal večina kopij oziroma badge copy tako da pravih pristašev znamk ni več. Zanimivo da so tudi prenehali izdelovati 3-vratne verzije ter da pri nas ponujajo samo 5-vratno, ostalih pa žal ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani