Ena egoistična.... men je blo pa cool čez vikend od kar so goriva dražja... prometa je po grobi oceni cca 20-25% manj. Primorka je bila v nedeljo popoldan popolnoma normalno prevozna brez zastojev proti Ljubljani in čist lepo je šlo ves čas 130km/h.
Men je pa vseen smešno, ker, ko se pogovarjamo o top specs Superbu, ki je načeloma vrh ponudbe znamke, je cena 54k€ nezaslišana in nenormalno visoka. Potem imamo pa tukaj Mazdin SUV, kjer se vse šele začne pri 66k€, top spec pa je verjetno tam nekje pri slabih 75k€ je pa vse normalno.
Osebno mislim, da bi vsaj 10k€ morala bit ta Mazda cenejša, ker trenutno to ni ravno ugoden nakup sploh ob dejstvu, da nekoč so Mazde bile res price/performance/quality ene izmed najboljših izbir na trgu.
.... ne vseh, samo od desničarjev in predvsem od Alexa. Bo Lukec uredil.
Ok, šalo na stran... če pride do kriznega stanja ključne infrastrukturne zadeve, energetika in podobno pač ne morejo biti talec odločitev nekega vodstva. Ne vem kako naj to drugače razložim - če ne znajo brzdat apetitov in vojnodobičkarit je pač potrebno podržavljenje. Če pa bodo pokazali, da znajo krizne razmere prebrodit in da vsaj takrat dajo nek parcialni interes na stran - potem podržavljenje ni potrebno. Vse je torej na njih, na upravi in nadzornikih teh družb.
Že raj dam državi, kot pa nekemu pohlepnežu, ki mu kljub najboljšen finančnem izzidu leta 2025 še ni dosti dobička in bi ga rad imel še veliko več. Zraven pa razlaga kako mu je hudo ker on ne more lupit kupcev, ker jih po njegovi logiki država preveč.
ne samo to... avto zgleda kot tipičen fastback s 5-dvižnimi vrati... ma jok brate odpade... prtljažnik je klasičen limuzinski. Pa kdo pod milim bogom si je to zamislil.
Ja. Te črne glos obrobe ji ravno ne delajo usluge.
Pa ne samo to, tudi tisti "zavihek" zgoraj na obrobi koloteka zgleda nekam čudno, Da pa lok koloteka ni del kroga ampak neke čudne elipse, ki ni elipsa. Ma kaj pa vem... sej mogoče je da se človek navadi.
Kot so že predhodiki napisali in jaz včeraj, napumpaj na 2.5, 2.6 bara in to je to, če te ne moti bolj trda vožnja pa tudi to kar imaš zdaj ni prehudo. Bolje to kot premalo!
@Bini in ostali, sej ste brali kaj je napisala? Hladne so na 2.6 in to je dejansko optimalno. 0,1 al pa 0,2 bara ne pomenita veliko ne pri obnašanju na cesti ne po trdoti vožnje. Tko, da zdaj komplicirat za 0,1 ali 0,2 bara je čisto brez efekta, sploh ker se niti ne ve kolk ima napake senzor, ki sporoča napolnjenost pnevmatik. Je pa vedno bolje biti nekoliko višje kot pa pod tisto oznako za priporočljiv tlak. Smo pa o tem že tolk govorili na forumu, da ne bi še 1x.
Kdo pri zdravi paemti bo dal za kitajca 100k€, Res bi rad videl ta primerek, ki naredi tako potezo. Razumem na Kitajskem, ne pa v Evropi, ki je domovina luksuznih avtomobilov.
Pa ne vem zakaj tako začudenje... tole zdajle že kar nekaj časa razlagam, da v tem trenutku je treba ustavit bencinski turizem in pravilno je tako, da je Petrol tole dvignil ob meji. Jeba za naše ampak, majo pa kakšen drug privilegij, ker živijo ob meji vpa se nekak pogliha.
Mi je pa tole zanimivo... cene so šle navzdol in kako bodo zdaj ukrepali čez en teden.
Prvi je ogabno grd na nivoju Fiata Multiple. Drugi je sprejemljivo oblikovan, ampak problem ratuje, da Kitajci ratujejo podobni en drugemu kot jajce jajcu. Hehe, tole z jajci ma lahko tud drug pomen.
Tudi jaz se čudim... Sem prepričan, da to ni bilo merjeno pri hladni gumi, tako da verjetno je tlak pri hladni okoli 2.6 bara al pa mogoče 2.7, kar je pa za moje pojme čist OK.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne glej čez teden... vikendi so merilo, ker v služb moraš prit, na morčija pa ni glih nujno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani