Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

To je verjetno t.i. enodnevna registracija. S tem si povečujej število registracij do uvoznika in si izboljšujejo prodajne številke ter rabate. Načeloa take pol prodajo v tujino, ampak tale jim je pa "obvisel" na lagerju.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Kaj ima tukaj zveze ameriški precednik? :D … Po mnenju nekaterih tukaj je itak vedno kriv Golob ;) 

Tako je ... Holoba oskubit.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 minutami je Jest napisal:

Jaz jih ponavadi menjam takrat, ko sam čutim, da niso več sigurne… 

Zdaj so drugi časi, zdaj je svoboda, zdaj moramo biti previdni. 🤪

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

licarska in kleparska popravila
Napisano
pred 1 uro je vzupan3 napisal:

Običajno zavarovalnice kar zahtevajo uničeno luč, vsaj v mojem primeru je bilo tako (dejansko ji je moral servis zamenjano luč poslati).

Logično, če pa servisi goljufajo, da se kr kadi. Problem je vedno v tem, da pri takih golkufija nategnejo še tebe kot stranko. Če je menjava je menjava in ne popravilo. Pred mnogo leti so mi zbili dvoje vrata na KIA in zavarovalnica je odobrila in naročila menjavo ter jo plačala. Men so menjali samo ena vrata, druga pa poklepali in to precej šalabajzersko, da nisem rabil dolgo, da sem to porajtal. Ampak, ker je bil glavni problem bolj v barvi, ki so jo kiksnili in želeli, da avto dvignem v mraku in dežju. Ma sej bi nadaljeval ampak takrat me je prjelo, da bi kr enga od teh "mojstrov" direkt na njuško ruknil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 10 urami je Jest napisal:

Imam tudi Bridgestone Alenza 001 na CX-60 kot prvo vgradne… in se zaenkrat obnašajo čisto OK… tudi na mokri cesti…

Fantje pravijo, da nimaš prav in da drsijo v mokrem. Jaz sicer tega nisem opazil, ampak so bili sila prepričljivi, tako da bom menjal gume k ne zgledajo niti blizu menjavi.😉

Seveda je razlika, če bi zdajle zamenjal za ganz nove, ja je logično, da nove zmagajo, ker vedno po menjavi je občutek boljši... ma sej mora bit,  ker če ne bi bil bi bilo sila čudno in nelogično.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

NLB leasing? 😂

Summit Leasing ja, ampak po novem so od srede septembra kupljeni s strani NLB. Pa Lease&GO je tud će naš, pa platforma doberavto.si tud.  Ampak kaj mi pomaga, če se grejo neke zamere kot kaže.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 21 urami je Jest napisal:

Račke čez cesto :P ...

Jaz pa goske v avtu

Mogoče pa sam nisem dojel kaj pomeni na avtu tista nalepka in tablica z napisom Stop. :nevem: Aja video, je nekoliko daljši, da se vidi koliko časa so se tam igračkale na cesti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 5 urami je dvorjan napisal:

A boš vozil agregat s seboj v Koni? 😈

Najprej jo moram dobit... neki se prepucavajo fantki med sabo in avto je že zrihtan in stoji, lizing pa motovili. Tko, da sem moral Latrino od Capturja, danes naročit na servis pa gume zamenjat. Fak je ta avto gnojna jama.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:

Serijsko.

No sej imajo tud kakšno koristno idejo. Pa se sploh ne hecam... zame je sprejemljiva EV zadeva le baterijski avto z range extenderjem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

OK, ste me prepričali, bom zamenjal po praznikih.

Čist resno vprašanje, a kdo tele Bridgeston 225/45/R19 rabi za kakšen drift ipd. Mu jih šenkam, ker če se ne pojavi kandidat jih pustim pri vulkanizerju.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 33 minutami je Slivka napisal:

A ti štumfi smrdijo al ti je cegu na glavo padu, ta take klatiš? Boš počasi začel na volitvah Janšo obkrožvat?

Brez skrbi, ne bo treba, ga bodo jutri zaprli za pol leta. :hudicek:  Ma ne, sej se hecam, samo pogojno bo dobil pa mal ga bodo po rokci udaril in rekli ti ti ti, da ne boš eno leto kej tazga spet naredu.

V glavnem, točka 3 je "off the table" torej. Samo še 1 in 2 ostaneta - @50keda kako se GY obnesejo v dežju in ali si zadovoljen z njimi?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

V tednu, ko smo imeli lkar nekaj dežja sem malo sprobal moje trenutne gume. Kaj naj rečem, drsijo natančno tam, kjer so drsele zimske, se pravi to ne more bit merilo. Torej, a zamnjat al ne je veliko vprašanje, ki mi ponuja tri odgovore

1.) vozim obstoječe pa v dežju nekoliko bolj previdno

2.) zamenjam za nove GY pa še vseeno v dežju ne divjam, te gume pa podarim nekomu za drift.

3.) prodam navornika in si kupim G165, da mi ne vrti v prazno pri močnejšem pospeševanju v mokrem.

ehhh, dilema oziroma trilema.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je jures napisal:

Torej 14,4kWh poraba, rad bi videl heroje ki pride pod 20kW v vsakodnevnem ritmu mesto AC za tako žival

Ja o tem smo se že parkrat pogovarjali, da ob normalni uporabi so cifre pod 20kWh/100km enostavno utopija. Pol pa še neugodne temperature, pa dejstvo, da se ne voziš, do čist prazne baterije, ker to ni telefon, da lahko praznega odneseš do vtičnice itd itd. Na konc si srečen, da je dometa preko 300km. Jaz osebno to dojemam, da bo treba počas it tankat ne pa da je to poln avto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Naši kljukci pa rešujejo svet s tem. Bravo res, da jih ni sram. 

Tako kot bi želel končati vojno z udeležbo več orožja in nasilja. Super jim gre vsa ta logika dandanes.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
pred 16 urami je robertk6 napisal:

Da si malo sposodim temo

Moja gospa bi rada kupila tole

Mazda Mazda3 Sport G100 Challenge, letnik:2018,11950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

pa me zanima malo vaše mnenje, bo pa avto pri hiši kot drugi avto in bo letno naredil okrog 5000km.

Hja, vprašal si, iskal mnenja, dobil mnenja, katerega boš upošteval če sploh je tvoj izbor. Tukaj ti samo povemo kako sami razmišljamo oz. kaj bi naredili sami v takem primeru. Debata je pač takšna kot je in smo vsi lahko veseli, da sploh je, ker zelo hitro se na takih forumih zgodi, da se ne debatira več in forum umre. Bil na dveh takih tako, da vem kaj govorim.

Zato je včasih bolje, da pade kaka bedarija, kaka zajebancija kot pa da smo vsi limone vsak zase in ne napišemo nič. Hvala bogu, da ste/smo Mazdaši komunikativni ljudje in da se lahko pogovarjamo o vsem mogočem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
Pred eno uro je robertk6 napisal:

Avto se bo dnevno uporabljal na razdalji 2km v eno smer ( ne sprašuj zakaj rabi svojega). Avtoceste vido nebo nikoli tako da potrebe po opozrjanju na mrtvi kot ni , za parkiranje so pa dovolj senzorji jih je mela tudi do zdaj. Treba pa je upoštevat tudi porabo , ki bo na 2.0 100% večja kot na tej. 

Tole žal ne bo držalo, ob motorja bosta za 2km vožnje laufala na bogatejši mešanici in bo poraba precej visoka. Verjetno tolk, da bo razlika minorna. Ne prepričujem te v nič, samo dejstva govorim, da se ne bomo pogovarjali o stvareh, ki ne držijo.

Za 2km vožnje bi sam vzel en štrapacen jajček za 2 jurja. Pa bi prihranil 10 jurjev pri nakupu in še škoda mi ga ne bi bilo, ker bi vedel da vožnja v takih pogojih bo slej kot prej uničila motor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 5 urami je FuManchu napisal:

Cene nafte gredo dol, holob pa nam nabija cene. 

To so carine. Kar se Holobček nauči od oranžnega to Holob pol zna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.