Ma, sej DPF problemov ni načeloma več no zelo redko, da crkne prav DPF. Prej kej drugega, ampak glede na to ,da ni navita mašina, upam da je naštelana na vzdržljivost
Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro" kljubovanje ali premišljena poteza? Prvi vtisi motorja, ki na cesti prinaša uglajeno delovanje, žlahten zvok šestvaljnika in tudi zelo ugodno porabo med petimi in šestimi litri goriva, so zelo pozitivni.
Sem imel avgusta kar težavo z vračilom nekaj zadevic, kljub doplačilu za "varno naročilo". Kompleksen primer - nekaj sem želel zamenjat zaradi moje napake, nekaj reklamirat zaradi njihove napake. Potem pa kar nekaj pregovarjanja, nesporazumov in tehničnih težav uveljavljanja dobropisov na njihovi strani ... Najlažje bi reklamiral cel paket (dobil vrnjen denar), pri reklamaciji posameznih artiklov pa se je zaštrikalo.
Haha, sem se spomnil da ma fotr peugoeta 307 , prvega ki je ven prišel letnik 2002, pa mislim da filter paše ravno tja hahaha.
Kje si pa ta filter najdu. Sem imel avgusta kar težavo z vračilom nekaj zadevic, kljub doplačilu za "varno naročilo". Kompleksen primer - nekaj sem želel zamenjat zaradi moje napake, nekaj reklamirat zaradi njihove napake. Potem pa kar nekaj pregovarjanja, nesporazumov in tehničnih težav uveljavljanja dobropisov na njihovi strani ... Najlažje bi reklamiral cel paket (dobil vrnjen denar), pri reklamaciji posameznih artiklov pa se je zaštrikalo.
Tega je sistem predlagal, jaz sem pa slepo verjel
Mah, za teh dobrih 10 eur se nam sekiral. Bom videl kakšen bo odgovor, najbrž da je rok za vračilo potekel. Dam na bolho, če kdo slučajno rabi.
Pisal sem jim že, samo je rok za vračilo že potekel. Itak ga ne bi gor pošiljal, ne mislim še to poštnino plačevat. Naj mi dajo brez poštnine, pa naročim novega.
Sprobal Nexenke še v dežju in je b.p. Sem šel ene 2 ovinka namenoma mal hitreje, pa še en 90 stopinjski kjer tudi vem, da precej drsi, brez težav. Tako da zaenkrat zadovoljen.
Mah, zavore so hočeš ali nočeš potrošni material. Lahko ti enostavno rečejo, da se premalo voziš recimo :). Bom rekel v slogu Alexa in mogoče še kakšnega, če ima 30+ tisoč za avto, bo pa ja dal še 150 za zavore, namesto da izgublja živce s pregovarjanjem in dokazovanjem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma, sej DPF problemov ni načeloma več no zelo redko, da crkne prav DPF. Prej kej drugega, ampak glede na to ,da ni navita mašina, upam da je naštelana na vzdržljivost
Povezava za deljenje
Deli na druge strani