Sicer se bolj svoh spoznam in hkrati predstavljam, ampak predvidevam da z dimenzijo 5x114,3 Et-47 7Jx17H2 nebi smelo biti tezav pri mazda 6 mk2. OEM 17ke so 7Jx17 ET60. Ce prav razumem bo platišče bolj ven pomaknjeno. Feltne bi bile na oem dimenzijah in sicer 215/50/17
Jest bi se parabole zamenjal v primeru, da bi luc odpiral. Pismo jest sm to vedno cvikal, da se potem nebi notri vlaga nabirala pa potem raje nism :). Good job 👍
Pismo tista bela sestka res bolano izgleda. Samo je vrjetno znizana in ni na stock amortizerjih? Homologirati jih vrjetno nemores zato, ker so oem feltne in nimas papirjev za nadaljno homologacijo. Tovarnisko imas pa samo do 18" napisano v kartoncku. Kaj pa ce bi dobil papirje od enih drugih feltn ?
Ta avto je bil pri prejsnemu lastniku v katastrofalnemu stanju, zato je bila tudi cena zelo nizka. Se jo spomnim k je bila se avto.netu. Ni dvakrat za rect, da je bila zaletena glede na to kaj vse je manjkalo oz. bilo polomljeno Mi je pa cudno, da je bila potrebna obnova alternatorja ze na prvem mestu.
Pa saj to sem ze pisal enkrat. Jest sem pred leti imel isto tezavo s tekocino iz hoferja. Po hitrem postopku so mi brisalci zacel skripat. Sedaj uporabljam drugo tekocino in so isti brisalci gor ze stiri leta in cist lepo brisejo in nic se skripajo.
O temu sem tudi ze razmisljal. Kompresor imam in bi v tem primeru potreboval samo se pistolo. A si sel samo z barvo cez k ima notri ze lak ali si sel prav posebej z base coat, barva in nato clear coat? Hmm, sepravi si vse na roke zbrusil z brusnim papirjem ? Osebno sem mislil, z masino . Drgac je pa lepo izpadlo. Koliko casa nazaj si pa to delal?
Pismo jaz pa nevem ali naj zimske feltne dam nekomu speskat in postrihat, da bojo kot nove - srosek cca. 200€. Ali naj za ta denar neke druge nabavim. So pa ze kar precej rjaste in pa lak ter barva se luscita...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja imam ja. Ce se ne motim so iz gen 1 oz. GG serije. A to so te katere si slikal ? Et 55?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani