Ampak alex ce smo ze pri krivulji je 2.5 170hp se zmeri za 2 s hitrejsa do 100 km/h od tvoje 2.0 . To je govora o drugi generaciji kje je potem sele tretja generacija k ima vec konjev in navora
V bistvu pri vsakem tankanju, največ pri vsakem drugem. Zato je zelo pomembno, da z enim tankanjem prevoziš čim več kilometrov. Zato pa so bencinarji tako zavistni do dizelašev.
Sepravi ce mi spije 3l olja na 700km (poln tank). Je to potem narobe a je ravno pravi cas za servis in novo olje
Ustavil sem se ker sem slikal tiste policaje k je bila ena velka nesreca je pa to stranska cesta k ni bilo nobenga za mano :). Ob priliki posljem se posnetek podnevi . Zvoka ne snema, kar se pa glasovnih ukazov tice je pa tako da ce reces "take picture" bo slikal. Je se ene par ostalih ukazov samo sem ze pozabil kaj moras tocno rect.
Jest jo imam že eno leto pa ni nobenega problema s temperaturnim razponom pa trenutno se nimam nadstreska. Seveda lahko SD kartico vstavis v laptop in bo delala. Ob priliki nalozim in ti posljem
Evo sem nasel dva posnetka sicer ze malenkost stara.
A to dela tudi brez aplikacije? Sepravi da dam not kartico SD, napajam pa preko USB kabla direktno v izhodu v autu (v centralni konzoli na 12V)? Tisti originalni USB za infotament je verjetno samo 0,5A (vsaj glede na to, kako počasi "ne"polni telefon).
Dela. Jest imam tocno to kamero in jo napajam preko usbja. Je pa res da imam jest drugo generacijo 6ke in da imam aftermarket radio, ampak USB amperi bi morali biti isti, kot pri tebi. Notri das sd kartico in ti lepo snema in ko je kartica polna zacne presnemati. Aplikacijo si nalozis na telefon in se preko WIFIja povezes kjer lahko gledas/lovdas posnetke ali pa dostopas do nastavitev. Super kamerca za ta denar. Ce hoces ti lahko posljem kaksen posnetek kaksna je kvaliteta videa.
Kakorkoli cena je taka na uradnem servisu in vsi okoli so dražji, negdo je zadnjič pisal o 300€. Menjali so mi vse filtre in delo brez menjave zav.tekočine,ker jo ni bilo potrebno menjati, so jo izmerili in je vredu. Od tega je delo 90€. Olje pa svoje za 35€. Take cene servisa ima Citroën tak, da ne bom nič jamral...
Mal se zanimam za nakup mazde 3 benz 1.6 2005. A Mogoce kdo pozna omenjeni avto in kako je s porabo olja. 1.6 naj bi rade popile malo olja. Trenutno ima 290k km prevozenih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ta avto ima skoraj 500 k km pa dost je rjasta.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani