A je ?e kdo vozil model Revolution z radarskim tempomatom?
Da... odlicna zadeva ... ki je tudi eden izmed razlogov, da sem se raje odlocil za novo sestico... prej je bila v igri CX-5 ... Poleti bo zamenjala sedanjo sestico ...
Aha ?tekam ja. Ma primerjam s ?estko, sploh prtla?nik :-). Tukaj zgleda manj?i, ga je pa ve? v vi?ino. A elektricna vrata majo vse petke? Najbr? ne?
Prtljaznik je manjsi kot pri sestici... elektricna drsna vrata pa nimajo vse... ampak le tiste bolj opremljene ... Tukaj so slike ene s TX Plus opremo, ki smo jo imeli enkrat za na CeBIT >> http://album.mobile.si/showgallery.php?cat=1738
Ja po?asi mi bodo stvari jasne, tiste stre?ne sani kakor jim re?ejo potrebujejo le karavani so mi rekli v Avtotehni in tudi Mazdinem servisu...torej samo dve pre?ni palici potrebujem in nosilca...za nosilca sem se ?e odlo?il, za pre?ne palice pa ne vem katere naj vzamem, da bodo tudi dobre?
Hvala.
Najbolje je pomoje, da je vse od istega proizvajalca... Vprasaj na Mazdinem servisu, koliko stane komplet... Vcasih se res zna zgoditi, da bo tam oroginalni prtljaznik cenejesi od Thule... ceprav menda je tudi Mazdin prtljaznik brandan Thule ...
Generalno spucal notranjost (sipe, tepihe, prtljaznik, spucal in namazal usnje,...) verjetno zadnjic na tej Mazdi... Zunaj nisem pral, ker sem itak pricakoval dez ...
Prav veliko popusta pa ni bilo... razen posebnih serij Takumi ali Mirai ... Samo te so bile na voljo samo s tasvoh motorjem, ce se ne motim ... Pa se pri tej ceni je treba pristeti se doplacilo za barvo in morebiti navigacijo ...
Moja (prva generacija nove) s 140KM je bila po ceniku takrat okoli 33K ? ...
Podobna (vsaj po moci motorja in letniku) je pri nas dobrih 23K ? >> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7012025&show=1 ... Seveda bo pa tale iz uvoza potem tudi verjetno blizu te cifre, ce je ze sedaj cena dobrih 20K ? ...
Tako je ... Najprej smo imeli rezervacijo preko AirOne (placal 16.12.2012) ... pa so v zacetku januarja poslali mail, da je let skenslan ... pa sem potem nasel Vueling, ki je bil se cenejsi in vec prtljage dovoljujejo (AirOne = 20kg, Vueling = 23kg)... Pri AirOne je bila cena na osebo 120? za povratno karto, Vueling pa potem okoli 96? ...
Jaz imam po robu sipe, nato ob strani pod armaturo in za sovoznikovim predalom do sredinske konzole in prikljuceno v vticnici v predalu pod naslonom za roko...
Samo slika je zelo kockasta za 1080hd, tablic se ne vidi, tudi naisov na tablah ne - ma? vse nastavljeno kot je treba?
EDIT opa?am, da se skjozi posnetek popravlja malo slika, samo ?e vedno je slab?e kakovosti...kak auto function ali moj vele internet ?
Tud osvetlitev se spreminja v preve? temno, neki je za nastavt verjetno
Zaenkrat nisem nic nastavljal... Vse je privzeto na max. ... Youtube pa tudi naredi svoje pri shranjevanju ker kolikor vem uporablja nek algoritem za kompresijo ...
Sem pa tudi ze nekje prebral, da je treba na tej kameri izklopit H.274 kompresijo ... s katero se da sicer posneti vec materiala na kartico... vendar trpi kakovost ...
Pa se nekaj slikic, kako izgleda tale "tanova" BlackVue DR500GW-HD ... je malce vecja, kot prejsnji model... a se vseeno lepo skrije za vzrvzratni ogledalom ...
Mazda 6 GG/GY je prejsnja generacija (2002-2007)... Pri tej se deli se na GG.I/GY.I (2002-2005) in GG.II/GY-II (2005-2007)
GG.I/GY.I:
GG-II/GY-II:
Mazda 6 GH je trenutno se aktualna sestica, ki se poslavlja (2008 -2012)... in se deli na GH prve serije ali krajse GH.I (2008-2010) in GH druge serije ali krajse GH.II (2010-2012)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa si preprican, da je ni? Ker moras odpreti stransko loputo in potem se dno v tem prostorcku ...
Ali pa so res pri Mirai in Takumi na racun cene tudi oskubili opremo
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani