nisi ustavil mami z vozi?kom na prehodu za pe?ce...
polagam predkupno pravico na napravico
ko bo? prodajal...
Kako ne... saj sem ustavil... pa so babe tam samo cvekale in ni bilo videti, da bi se kaj kmalu spokale... pa se ena mozata gospa je nesla ravno en odbijac od enega avta tam mimo skoraj po sredi ceste... pa tudi ni sla cez cesto...
Drugace pa RoadRunnerja bom prodajal... ker je BlackVue ze na poti in bo pomoje nekje sredi tedna ze pri meni... Tole Prestigio RoadRunner sem vzel samo tako za probat ...
A zdaj bomo vsak zase kupovali? Sem mislil ?e bi kje skupinsko vzeli bi verejtno dobili popust na koli?ino...
Popust je bil omenjen samo pri enem... pa se to sele, ko jih je vec kot tri... In samo za Smarty BX1500 ... Pa se popust je komaj omembe vreden ...
Poleg tega, ce je izven EU (BlackVueje recimo iz Singapurja, v UK pa je precej drazja) je veliko vecja verjetnost, da gre skozi carino brez da bi odpirali pri enem kosu ...
Sem vceraj dobil Prestigio RoadRunner HD1 ... Nisem je se probal... samo namontiral, nisem se pa se peljal nikamor ... Je pa izgleda taka, kot jo ima Jures... Ker sem narocil se BlackVue in naj bi jo pomoje tam nekje v torek ali sredo dobil... bo tale Prestigio HD1 naprodaj... za cca. 60? (cena nove je okoli 70? pri nas)
Ni ?e ven, ker je registriran v 4. mesecu. In ker ?e ni ven se da garancijo podalj?at, ?e je bil redno servisiran.
Mah kaj pa vem, ?e se dobro zdilam bi dal ene par jurjev zraven pa mam pol manj km, oreng ma?ino za BMW-je in Audije stra?it, ketno namest jermena pa ?e kak?en cuker?ek glede opreme.
Minus: bel je, ni GTA, ne vem kako je bil vo?en, pa v najdra?ji razred padem
Pa je vredno menjati avto z znano zgodovino za takega, ki nima znane zgodovine? :ne vem: Cca eno leto je res mlajsi... pa malo manj prevozenih km ima ... Pri opremi pa ne pridobis veliko... keyless go in senzor mrtvega kota ... Pa malo vec konjickov
Tole je po moje ITA verzija opreme...te pri nas ni ?e se ne motim - 185 dobi? samo z GTA, a ni tako :ne vem:
Prejsnjo sestico sem prodal, ko je imela okoli 175.000 km ... trenutno jih imam na tej nekaj cez 90.000 km ... Pa ne pri prejsnji, ne pri sedanji nisem zaznal problemov z gorivom ...
Pri sedanji je bilo treba enkrat edino nastavljat sobe (ali nekaj podobnega) ... ker je bilo cukanje nekje malo pod 2.000 obrati ... Ampak to so mi na servisu enkrat naredili, od takrat je OK ...
meni z novo 6-ko je cisto vseeno kje/kaj tankam....nisem se cutil nobene razlike
Jaz tudi ne... sicer vecinoma tankam na Petrolu... ker mi je ponavadi bolj spotoma... se pa sem in tja zgodi tudi, da tankam kje drugje... in se nisem imel problemov s cukanjem...
Tudi ne vlivam nicesar drugega v rezervoar, kot tisto, kar pritece iz pipce na crpalki ...
Saj to je vedno tako... da po tem, ko se avto opere, so v kaksnem dnevu ali dveh padavine ... Ampak je bil ze tako "svinjska" ... da je bilo treba sprati dol svinjarijo
Pri meni se je pa pred nekaj dnevi stevec zavrtel preko stevilke 90.000 ... In danes, ko je bilo malo casa in zunaj pozitivne temperature, sem ji privosci razvajanje z vodo od zunaj in nego od znotraj ...
Boss, kok si ?ele u?ival v fazi Loto-manije, kak teden nazaj, jao kake vrste na Petrolih!
Meni je bilo takrat OK it tankat... ... Sem ravno v tem casu sel enkrat na eno crplako, kjer je bila dooooolga vrsta pred blagajno... Potem pa pri drugi blagajni prodajalec pravi: "kdor nima vpalcila Lota, gre lahko naprej" ... in sem bi edini... in takoj na vrsti
Ja to mi je jasno.. zanimalo me je samo kaj je po normativih.
lp
Po normaltivih je redni servis predpisan na 12 mesecev ali 20.000 km... kar prej pride ...
Torej je "veliki" servis pri 120.000 ali po sestih letih ... To velja za dizelski motor z jermenom, med katere sodi tudi omenjena Mazda 6 Cd140, l 2008...
V bistvu je 55? ... ker postnino je tudi treba placati ...
Meni se tudi ne zdi neka super duper kakovost ... Ponoci verjetno "pogrne" ...Video od Mare--ta je sneman ponoci v popolni temi (samo kolikor zarometi svetijo) ... in je kakovost odlicna za svetlobne razmere ...
Je pa res, da je cena za Smarty BX1000 nekaj vec kot se enkrat visja
ne da te ne moti - po zakonu ne sme iti ni? kar je ve? kot 50? na privat kartico, ra?un pa na podjetje - dav?ni prekr?ek....oz vr?ejo ven iz stro?kov. Tudi ra?unovodski servisi to ven me?ejo ker so oni v prekr?ku ?e ti to delajo
Menda lahko placas s katerokoli kartico (tudi s kartico osebnega racuna)... ker se to NE smatra kot placilo z gotovino in je tok denarja sledljiv... Vsaj tako pise med poijasnili na DURSu ... >> http://goo.gl/pr3ut
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako ne... saj sem ustavil... pa so babe tam samo cvekale in ni bilo videti, da bi se kaj kmalu spokale...
pa se ena mozata gospa je nesla ravno en odbijac od enega avta tam mimo skoraj po sredi ceste... pa tudi ni sla cez cesto... 
Drugace pa RoadRunnerja bom prodajal... ker je BlackVue ze na poti in bo pomoje nekje sredi tedna ze pri meni...
Tole Prestigio RoadRunner sem vzel samo tako za probat ... 
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani