Kaj uporabljate oz. s katerim proizvodom ste najbolj zadovoljni ?
Sedaj imam nekaj od Armoralla. Uredu se mi zdi, ker ni mastno,vendar sem opazil, da na bo?nem naslonu in na robu sede?a ravno tako poka usnje.
Jaz sem ob nakupu dobil zraven neko Mazdino kolekcijo za nego usnja... in uproabljam kar to. Na voznikovem sedezu je vseeno na robovih tudi ze rahlo spokano usnje po dveh letih... Edino kar sem se enkrat kupil, je nek sprej za ciscenje usnja. Imam svetlo barvo usnja ...
Jaz sem imel prej prvo sestico (2003, oprema TE, navor, 2.0, 121KS, karavan)... sedaj pa prvo generacijo nove (2008, GT, navor, 2.0, 140KS, karavan)... Razlika je ocitna... tako po materialih v notranjosti, bolsji zvocni izolaciji (to so pri FL se izboljsali)... Mogoce nekaj na ta obcutek vpliva tudi to, da sem prej imel srednje opremljen model, sedaj pa ima max. opremljen model ... vendar pri podvozju in voznih lastnostih ni razlike, ce je paket opreme visji... tako, da so naredili korak naprej... Zaenrkat v dveh letih problemov nisem imel, se je pa nabralo ze skoraj 60.000 km (pri stari sem imel po petih letih okoli 170.000) ... Zavore so boljse pri novi (vecji diski), ceprav tudi pri prejsnji ne morem reci, da so bile zavore slabe. Plastika je po mojem obcutku boljsa, oblazinjenje pa tezko ocenjujem, ker sem prej imel blago, sedaj pa je usnje...
Letos marca sem en teden vozil C5 karavan (cca. 3000 km, do Hannovra preko Berlina nazaj v SLO)... In je ena izmed slabih lastnisti ta, da sem imel problem pri vstopanju in izstopanju na voznikovi strani... Enostavno je nekako premalo prostora, ce te je malo vec skupaj (184cm, cca. 110 kg)... drugace je imel pa nekaj zadev, ki so bile boljse kot pri Mazdi. Ena je recimo Bluetooth instalacija... Za parjenje pri Mazdi potrebujes kar nekaj casa, da se pogovoris z gospodicno, ki zdi nekje pod aramturo ... Pri Citroeno pa sem samo na mboilniku poiskal novo opremo, nasel C5, kliknil na Pair... vpisal geslo (se mi zdi, da je bilo 0000 ali 00000) in mobilnik je bil sprajen z instalalcijo. In na displeju je celo prikazal imena iz imenika... kar pri sestici ne deluje (vsaj ne z mojim telefonom) in prikazuje samo stevilko... Tudi potovalni racunalnik je pri C5 boljsi... ima vec informacij, ki bi te lahko zanimale med potovanjem... Lega na cesti je bila dobra, voznja mehkejsa kot pri Mazdi (pac francoska mehkoba) ceprav smo imeli model za navadnim vzmetenjem... in ne hiddravlicnim ... Je pa Citroen pomoje cenejsi... vsaj pri novem... tako, da bi pricakoval, da so tudi rabljeni cenejsi kot Mazde ...
Jaz dosedaj v dobrih 50.000 prevozenih kilometrih se nisem imel z DPFjem... sploh se lucke nisem videl prizgane (razen od vzigu, ko se kontrolno prizgejo vse lucke ... ). Sicer je res poraba zaradi DPFja malo visja, odpade pa tisti znacilen dizelsk crn dim, ko splejujes, pospesujes ali ko vozis v klanec ...
A kdo mogo?e ve, ?e ima? odvzem vozni?kega in ga seveda more? ponovno delat, ko ga naredi?, si pol spet "mladi voznik", ali ma? olaj?ave "starih voznikov", kot so 0,5 alkoja in 18 kazenskih ?
Zadnjic, ko sem lahko pralni stroj peljal pred CX-7 je blo leta 1994 ko je sestra mela katrco
Sem ga ravno prejsnji teden, ko je crknil stari pralni stroj... novega sem priepljal s Citroenom C5 tourer... starega odpeljal na deponijo v svoji Mazdi6 SPC ...
Sicer pa sem s staro sestico peljal tri susilce, ko je Hofer imel otvoritveno akcijo pred nekaj leti
sej verjetn vsi dobr veste da na trgu ne obstaja samo Garmin...
jest sm ?e 2 leti nazaj kupu navigacijo Navigon, ki je ful zakon - v 3 sekundah nari?e novo pot ?e fali?, ponavadi takoj nari?e novo pot, malokrat se zgodi da te ho?e obrnit z razliko od Garmina, za moje o?i dosti lep?a grafika, celo Evropo ima? na kartici brez nekih brezveznih programov na PCju
Slabost pa je da je Balkan slabo pokrit-kar mene ne moti ker ju?no od nas grem samo na morje, sprobal sem ga pa veliko po I, A, D, B, NL in neki malga v CH in tam deluje super
Za kraje severno od nas, je dobra prav vsaka navigacijska naprava... tudi tista najcenejsa kitajska, ki ima naptisnjeno poljubno ime ...
Nekaterim je prednost ravno tisti "brezvezni" program na PCju ... pa mogoce se TMC, ki trenutno deluje v SLO na Garminovih napravah... JKolikor vem, recimo Navigon tega zaenkrat se ne omogoca v SLO ...
V serivsni klnjizici imas verjetno en obrazec za prijavo spremembe lastnika... Sicer imas tam verjetno napisano, da ga poslji k lokalnemu zastopniku v drzavi, iz katere izhaja tvoja mazda... Jaz bi izpolnil to, pa te podatke potem poslal na MMS ... da bos vsaj v bazi lastnikov ... Ce nimas tega obrazca pa sporoci... bom slikal ali skeniral tega, ki ga imam v svoji servisni knjizici... pa potem te podatke poslji uvozniku (MMS)
baje obstaja pre-amp za Mazda Bose, ki trga gate in skorajda tud pleh in ?ipe...imamo uporabnika tukaj s tem.....s tem pre-ampom ?ele zbudi? bose woofer
Ampak to naj bi bilo samo za staro sestko... Vsaj tako sem jaz Bostjana zastopil, ko mi je zadnjic pravil o tem...
mo?no,mo?no,samo za res prave base je potreben malo kvalitetnej?i fer?terker in predvsem mo?nej?i
in pa seveda bolj kvaliteten basovec.Ta Bose je za vsakdanje poslu?anje in poro?ila kar v redu.
Kar je vec, je itak potem samo bolj za "frajarjenje" (uuuuu poglej, kako velik radio se mimo pelje ) ... ali pa za na razstave ... In potem se zgodi, da je fersterkerija vec vredna, kot pa pleh okoli nje ...
Sej pri Bose-ju pravih bass-ov sploh ni.So bolj mid-bass-i.
Da se priklopit,samo mora? vle?i nove ?ice zadaj.Aja,pa rabi? tudi nov fer?terker.Na Boss-ejevega ne more? priklopit drugega.
So kar OK ... samo pri tanovi sestki... Jest pri tastari nisem imel Bose... pri tej pa imam... pa je zadnjic YavarYe rekel, da so pri tanovi dost lepsi basi, kot pri tastari ... ...
Druga varijanta pa je (kot razumem), da kupim Garmina, ga prilepim na ?ipo in je to-to.. Kako pa to izgleda, kolegi pravijo da je dost "?e?ko" pa tudi ?ipa je kar precej pod kotom..
Ali takole izgleda "?e?ko"? :ne vem:
Danes ima skoraj vsak tretji avto na ?ipi navigacijo ... Sploh ?e gre? malo severneje od nas ...
Tako je, ladja se je prevrnila, po?kodovanih je bilo zelo malo vozil, ampak pove?ano tveganje da bi se kaj zgodilo z avtom naknadno, zato so vse dali v uni?enje, prej airbage spro?il in nadzorovali uni?enje, pa? tudi ugled proizvajalca je bil v igri. Folk je ?e po salonih spra?eval ?e bodo dobili Mazdo iz te prevrnjene ladje, kar nobenemu ni bilo v?e? tako da tudi to je bil razlog. Tako ali tako je bilo pa miljonposto vse zavarovano tako da...boga je bila tukaj edino zavarovalnica, nam RAJI se pa smilijo teli avte, ker bi vsak rad kak?nega v roke dobil
Saj pise v komentarjih pod videom... da je to zahtevala zavarovalnica... ker ce so ze placali, so se hoteli prepricati, da lastnik ne bo mogel s tem kaj se dodatno zasluziti ...
Je pa res skoda... lahko bi jih vsaj zavarovalnica prodala po delih ... Ceprav to pa verjetno Mazdi ne bi bilo vsec... ker bi prav gotovo kaksen od teh po kaksnih cudnih poteh (V.I.P.) pristal na cesti cel... ne pa po delih ...
Je pa kar grozno gledat, kako unicujejo nove avtomobile :ne vem:
Aallo kopujem stresne nosilce za MAZDO 6 karavan katere kupit kajti 14o evrov so original ampak mislimda obstaja kje cenejsa varianta alli???? hvala ze v naprej pozdrav
Prejsnji teden so imeli se ene precke v Hoferju... Cena mislim,d a je bila 35? ... Kaksne so pa po kakovosti pa nimam pojma ...
V Alteji si imel nemski BT z imenikom, pa si stalno moral nadgrajevati z novimi telefoni.
Dosti je ON/OFF pa volume, da ti ni treba v roki drzat - absolutno pa fiksna instalacija
To je res... vcasih je pa fajn, ce imas lahko tudi imenik... da vidis, kdo klice..
Jaz recimo nimam vedno mobilnika v stojalu in takrat, ko je v zepu, ne vidim, kdo me klice ... Smo ze tako razvajeni, da po stevilki skoraj nobenega ne poznamo vec ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno je misljeno tole ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani