Sporočam ceno za opravljeni 3. servis cena z DDV (Mazda servis BTC, ki pa je sedaj Avtocenter BTG d.o.o. in kot kaže podatek na internet strani Mazde, niso več prodajalci Mazd, so pa pooblaščeni servis): 329,33 € (olje, tesnilo, filter olja, filter klima kabinski, avtomehanična dela-edino podražilo za cca. 20€). In pa pohvala avto je bil opran.
Ne govorijo fantje zastonj tle gor, da je to premium avto 😆
Sprejema se zakon o odstranjevanju-vleki okvarjenih vozil z AC po zgledu kot je urejeno za tovorna vozila. Podelili bi koncesijo z razpisom in tako bomo vsi z avto asistenco in podobne variante potegnili kratko 🥴😟🥴
Ja, problem predstavljamo normalni ki smo za precenjeno nemško sveto trojico prepočasni tako da si oni lahko polnijo svoje egote.
Lep prikaz takih kreljotov na humoren način :
Ne vse v isti koš dajat, tudi sam vozim 4kroge, oz. enega izmed svete nemše trojice, kot radi rečemo. 😆 Pa sem sam bolj DESUS šofer, kot @Z M A J rad pravi. 🙂 Vozim več ali manj po omejitvah, tempomat do 140km/h AC, ne delam prekrškov, v 10-ih letih samo 1x ujeli na radar, itd....Se pa najdejo umetniki, seveda. Pa verjetno res prevladujejo vozniki z nemškimi biseri 🙂
Tole prvo trobljenje po mojem ne bi bilo potrebno, namesto tega bi vzoren voznik spustil gas.
Glede drugega je bilo zelo predrzno (grdo narobe), ampak je človek vsaj pospeševal in ne bremzal, ko se je vključeval, kar se dostikrat dogaja.
Ženi (modra smer) pa je na podobnem ali celo istem odseku ena voznica (rdeča) pripeljala takole, pred pol leta podnevi:
Nemogoče je mogoče očitn. Človek ne bi verjel, da se to sploh dogaja.
pred 35 minutami je Janez007 napisal:
Ti tvoji filmčki @Boss so vsaj meni super primeri. 👍
Imam samo en problem pri tem konkretnem. Hotel sem te zagovarjati pri 2. primeru, nakar ugotovim, da te pri tem še bolj potisnem v drek v 1. primeru. Namreč na kameri se občutek hitrosti precej izgubi. Torej predlog: 1 primer, 1 filmček. 😀
Bivsi sosolec iz os, si je uvozu sestico bencinarko G165 iz Danske letnik 2014 prek narociavto.si 🙂 sma nardila prvo modifikacijo, iz klasicnih grdih rumenih halogenk v full led zaromete😁
Eni trgovci so pohiteli in dobavili dovolj avtov na zalogo,drugi pa delajo tako,da sproti naročajo,ko kupec pride v salon 🥴☹️ Če se ti mudi greš tja kjer je avto na zalogi.....👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A zdej boš pa na servisih šparu? 🙂 Premium avto, dej mu nudi še premium servis 😆
Povezava za deljenje
Deli na druge strani