Ahh to pa vsaj po sliki sodec res ni tako gnilo, da bi rabil cel prag zamenjati. Jest sem imel bistveno huje pa se mazda k 10x bolj gnije pa je od tega ze 4 leta pa je se vse BP. Daj enemu da ti zrihta pa je. Bo pa sigurno okoli 300e.
Ce mislis sanirati to stori cimprej preden bo se vec rje in posledicno se vec dela. Najceneje je da ti zbrusi in morebitne luknjice zapolni z voskom in potem pobarva. Cene imas pa razlicne in zna biti velika razlika med eno in drugo ceno. Jest sm recimo dal pri prvi generaciji 130e pa mi je obadva praga zrihtal. Sem imel pa ze tako luknjo, da se je notri nabirala voda in si dobesedno slisal kako se voda pretaka po pragu. Sicer dvomim, da ti bo za tak denar zrihtal, ampak obvezno pridobi par ponudb
Edit: sem nasel staro temo. Na 4 str. imas pa kako je zrihtal.
Jest sem imel prejsno serijo UHP in so bile, kot radirka. V sezoni in pol sem jih zradiral, da so bile samo se za v smeti. Nevem pa kako je z UHP2. Ce ti izgled ni pomemben potem kupi 16ke in visino cca. 50 pa bos imel bolj udobno in cenejso voznjo. V ovinek pa vrjetno nebos vozil 100km/h da bi opazil to razliko. Seveda jest tega nikoli nebi naredil, ker je na 18kah avto stokrat lepsi pa se malo bolj se drzi ceste . A feltne imas pa 16ke in 18ke? 18ke so od GTA?
Haha, joj slivka. Vrjetno tudi nebo s temu avtom prikolice vlekel. Ta avto po vsej vrjetnosti sploh snega ne vidi. Sicer pa 80% ljudi sploh verig nikoli ne rabi in so zimske gume dovolj. So doloceni ekstremi k zivijo nevem kje, ampak si taksen fant vrjetno nebo kupil taksnega avta za v rovte. Sicer pa kam gre ta svet in zima bomo sneg lahko videli samo se na internetu.
K clovek bere te vase poste misli da peljete formulo 1 ne pa penzionersko do stacune in nazaj 50km/h . 250 nm navora je vec kot dovolj za normalno voznjo, Tudi sportno se ze lahko vozi in hvala bogu da je treba saltat ksno brzino dol. Imas vsaj filing ne pa samo gas bremza in to je to. In ne mi prosim z avtocestam ker cist lepo suvereno pospesuje ze z 6. prestavo in dalec od tega da si "nepremicnina" pa je lahko nevem kaksen klanec. Kar bi se res poznalo je ce bi vlekel pocitnisko prikolico, tuki pa nimam kaj rect. Ta nova 2.5 194hp veeec kot dovolj za vse sportne in ne sportne podvige.
Zarnice se ponavadi vedno menja v parih. Zarnica ima zivljensko dobo xy ur in ker obe zarnice gorita vedno istocasno je velika vrjetnost, da bo se druga hitro crknila. Ni pa nujno.
Ce bi za prvo generacijo dobil tak vpoklic bi se sel tako pa sem ga dobil za drugo generacijo in ni sans da ga peljem. Pri prvi generaciji se samo sovoznikov predal odstrani in pride do sprozilca. Pri drugi generaciji ti mora pa celo armaturko z radijem vred podreti da pride do njega. Glede na to kako so (ne) sposobni sem samo rekel hvala lepa.
Top. Fant je imel ze pri prejsni mazdi 2.5 motor . Takega bi pa se jaz imel pa kljub temu, da je karavan. Mogoce bom pa cez par let imel predkupno pravico
Samo druga generacija FL ima tudi direktni vbrizg. Vem da je audi recimo imel probleme zaradi tega in so se ventili zapacali. Ce se ne motim ima labi 155 konjsko razlicico.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri dizlih ja.. Bencinarji pa znajo malo popiti olje. Sploh starejse generacije.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani