Ma fantje vam je treba izpite pobrat. Tole ni vključevalni pas ampak izključevalni. @Jest je lepo razložil, da je to odstavna niša. Ma dobr, sej upam, da razumete vsaj osnove prometnih predpisov.
@Slivka fak očala bo treba. Kje ti vidiš pospeševalni pas. To je zgolj izključevalni. Po tvoje torej, če želiš zapeljati iz niše, se ti jebe za vse, okoli in samo spelješ pa naj ostali rešujejo situacijo. Če tko sami vozite pol ne boste dolgo. Sploh mi je pa všeč kako ugotavljaš, da je nekaj očitno pa tega ni na posnetku. Kako veš sej kamera ne snema nazaj oziroma levo? Kako veš ali je bilo tam frej in ali za mano nisem imel še enega, ki je ravno tako šel na izvoz. Res si faca model, k vse to veš iz prve in na pamet.
Pa res, dej poglej si video še enkrat, pa preveri a je siromak res stal in kot tele čakal neskončno dolgo? Poglej, da se je vozil počasi po niši in na koncu zaviral (zavorne luči), kot bi želel ustavit, ampak v tistem trenutku je samo še trznil levo. Mi je pa res zanimivo kako vam rata take samomorilske manevre opravičevat. Vsak dan se peljem tam mimo pa še nikoli od kar obstaja ta obvoznica me ni izsilil še nihče. Tudi tovornjakarji, ki štartajo vedno počakajo, da imajo dovolj prostora.
pred 4 urami je Bini napisal:
Boss ni lesen ampak se mu jebe za unega tam.... 🥴
Sej bi ti nekaj napisal pa se bom raje vzdržal. Ni vredno.
Problem nastane, ko spuščaš divjake v civilizacijo. Dela pač tako kot je navajen doma.
Lahko me spluvate kot želite, ampak sam osebno nisem pristaš budget turizma in turistov. Dovolj je bilo videt tiste vavčer "turiste" pred nekaj leti pa samo upaš da ne bo kdo še kdaj prišel s kakšno podobno butasto idejo na plano.
No to je pravi odgovor lastnika... dejasnko je dejstvo to, da Mazda je znala podvozje narest veliko bolje v svojih prejšnjih modelih. Kle je pač problem to, da se ne pogovarjamo o avtu, ki ima nekje dobrih 1500kg, ampak o SUV-u z baterijo, ki tehta 2100kg prazen.
Prvi PHEV so imeli zelo "poskočno" podvozje, ki naj bi bilo pri dizlih že bolj uglajeno. Teža baterij tukaj pač igra svojo vlogo in zato je nekoliko lažje prilagodit manj masivnega dizla kot PHEV.
Kaj vzet? Po moje v bistvu tistega, ki bo najbolje izkoriščal tvoje potovalne navade. V principu takole bi se sam odločil. Če so krajše vožnje, dnevno nekaj deset kilometrov potem PHEV absolutno. Če pa bo kilometrov več kot 60-70 na dan bi pa vseeno vzel dizla. Ne samo zarad porabe ampak kot celoten paket, ki vključuje tudi udobje, ker tako kot pravi @ignacij, če je avto pretrd bodo daljše vožnje bolj muka kot užitek.
Če bi bili normalni dolgočasni osebki nekje v povprečju, sigurno ne bi imeli Mazda ali bili na Mazda forumu. 🤣 Tko, da ko nam ponudijo nekaj "normalnega" nas zagrabi panika in strah. Če bi bil normalen bi mel neki VAGinalnega.
Ampak vseeno, odločitev, da Mazda ukine 2.0 Skyactiv-G motorje in jih nadomesti z 2.5 je vseeno zelo dobra odločitev kakor koli se pogleda. Tukaj niso kiksnili, so pa bili očitno postavljeni pred dilemo, a dat na trg 2.5 s 194KM, kar bi verjetno takoj ubilo Skyactiv-X motor.
Tko so morali zabremzat in ostat pri 140KM, da bi Skyactiv še kakšno leto ali dve bil še na voljo. Dokler ne razvijejo novega Z do konca.
Moje mnenje je vseeno tako, da X motor je sicer dober, samo vozilo ne sme biti premasivno in zato je žal ostal samo v Mazdi 3 in CX-30. Zaradi načina delovanja je tudi neprimeren za uporabo s turbino tako, da je v težjih SUV-ih pač premalo zmogljiv. Škoda, da ga niso dali v Miato, ker tam bi bil pa verjetno taprav strup.
2.5 je za Mazdo veliko bolj univerzalen motor in ga lahko stlačiš skoraj v vsak njihov avto, tudi v hbrid in tudi z lahkoto ga opremiš s turbino, tam kjer ti zakonodaja to omogoča. Zato se Mazda več naslanja nanj, kar zmanjšuje stroške. X pa žal ni izpolnil pričakovanj o univerzalnosti in zato bo šel predčasno v zgodovino. Bomo videli kaj bo prinesel naslednik z oznako Z.
Mogoče se je pa folk naveličal Hrvaške in njihovih nenormalnih cen in pričakovanj, da visoke cene še bolj privabljajo turiste, ki imajo kaj pod palcem.
No ja sej se bodo naučili, da nastavit pravo ceno, kjer bodo vsi v poslu zadovoljni je kr umetnost.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma fantje vam je treba izpite pobrat. Tole ni vključevalni pas ampak izključevalni. @Jest je lepo razložil, da je to odstavna niša. Ma dobr, sej upam, da razumete vsaj osnove prometnih predpisov.
@Slivka fak očala bo treba. Kje ti vidiš pospeševalni pas. To je zgolj izključevalni. Po tvoje torej, če želiš zapeljati iz niše, se ti jebe za vse, okoli in samo spelješ pa naj ostali rešujejo situacijo. Če tko sami vozite pol ne boste dolgo. Sploh mi je pa všeč kako ugotavljaš, da je nekaj očitno pa tega ni na posnetku. Kako veš sej kamera ne snema nazaj oziroma levo? Kako veš ali je bilo tam frej in ali za mano nisem imel še enega, ki je ravno tako šel na izvoz. Res si faca model, k vse to veš iz prve in na pamet.
Pa res, dej poglej si video še enkrat, pa preveri a je siromak res stal in kot tele čakal neskončno dolgo? Poglej, da se je vozil počasi po niši in na koncu zaviral (zavorne luči), kot bi želel ustavit, ampak v tistem trenutku je samo še trznil levo. Mi je pa res zanimivo kako vam rata take samomorilske manevre opravičevat. Vsak dan se peljem tam mimo pa še nikoli od kar obstaja ta obvoznica me ni izsilil še nihče. Tudi tovornjakarji, ki štartajo vedno počakajo, da imajo dovolj prostora.
Sej bi ti nekaj napisal pa se bom raje vzdržal. Ni vredno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani