Če imaš en avto, ne boš dvanajstim obljubil prevoza, ker jih ne moreš naenkrat naložit.
To je princip sodobnega poslovanja. Velikokrat videl pri raznih privatnikih, ki so večim strankam zaprmejduš obljubljali istopčasne termine izvedbe, za katere bi se morali klonirat x 10 da bi jih speljali. Poslovanje pri nas poteka po logiki da če ne nateguješ potem si slab.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Se že kažejo konstrukcijske napake sodobnih avto polnilnic. Na kablih bi morala biti stalno prisotna napetost (400 ali 800V) in pa takojšnja sposobnost maksimalne moči. Bi morali cigoti po vsakem ščipanju iti po nove klešče.
Prijatelj je kupil mašino za rezanje z vodo. Boljšo kot laser, pa več ko 50 kvadratov delavnce mu je zasedla. Potem je celi vasi kupil še nov transformator + še ene 600 m novega energetskega kabla od trafota do njegove bajte. Mašine nikoli v resnici ni uporabljal. Ko sem ga vprašal, zakaj jo je kupil, je rekel da za znižanje davčne osnove.
OK, znižanje davčne osnove. Ampak njegovi otroci so imeli že znižano ceno vrtca, zakaj bi potem rabil znižanje davčne osnove?
Prav Mazda 6 je bila nekoč pionir ergonomije kar se tiče stikal. Prva generacija 6ke je imela po največ 3 stikala v eni vrsti, akr je pomenilo lažjo izbiro. Za izbiro programov na radiju, 6 v vrsti, je bila površina vsakega stikala drugače oblikovano. Za nekoga z normalnim zaznavanjem nikoli nobene potrebe po odvrnitvi pogleda s cestišča.
Sedaj so drugi časi. Eno fizično stikalo v avtu manj pomeni pol metra daljšo jahto kapitalista.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Moravška dolina ni Mengeško polje. Teren je primeren bolj za vrtičkarstvo. Večja kmetija je od mene oddaljen 1,2 km zračne linije. Gospod ima cca 10 traktorjev tako da ni treba menjat priključkov.
Je pa kmetija značilna za Slovenijo, kjer prava politična pripadnost lastnika v pravem času omogoča lažji dostop do subvencij.
Slivka, Ne ti zdaj primerjat enega bogega šlosarja z 10 traktorskim kmetom. Šlosar se s svojim laserjem ne more pripeljat pred parlament. In je tako v povsem neenakopravnem položaju v primerjavi s kmeti.
Z biciklom sem se že naveličal, razmišljam da bi za proteste nabavil en rabljen traktor. Sam ne vem a se tudi proti tej vladi protestira s traktorji, a se je samo proti prejšnji.
Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka.
Seveda da se da narediti slab primerek. Ampak, bodimo že no resni, ne pri CX30.
@tommzy Ti niti nisi čist na nov na forumu. Lahko bi vedel, da o kakšnem drugem avtu sicer lahko odpreš debato. Ampak o CX30 se pa ne govori slabo in se je ne kritizira. Samo boga zahvali in bodi tiho da ti je bilo dano končno dokopati se do premjium vozila.
Mislim, da so vsi lastniki mazd levaki. Edino Alexa imam na sumu, da raje na pumpi zapelje k desnim črpalkam pa potem pištolo za tankat zadi čez vleče.
Dajmo že enkrat točno definirat kaj se toči na levi in kaj na desni politični strani. Pa potem da se tega striktno drži! Brez prehajanj! Niti za mesto prvega med enakimi.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Volilna prevara ni bila poceni. Sodelujočih lopovov je mnogo in še dolgo in drago jih bomo plačevali. Za državljane zna bit to najdražja jajčeglava vlada do sedaj.
sam sem našel kar nekaj motečih zadev pri Vitari že prvi dan. Recimo ob vžigu se na zaslonu pojavi obvestilo in ga je treba potrditi. Vsakič, recimo 6x na dan, čez 1000x na leto ...
To je safet feature. Da te predrami preden začneš vozit.
Ko sem moji najdražji naročal avto (kot drugi avto v družini) in označeval, kaj od dodatne opreme bi ona rada imela, sem obkljukal tudi original tovarniško vgrajeno kljuko. To je tista kljuka, ki jo vgradijo že v tovarni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je princip sodobnega poslovanja. Velikokrat videl pri raznih privatnikih, ki so večim strankam zaprmejduš obljubljali istopčasne termine izvedbe, za katere bi se morali klonirat x 10 da bi jih speljali. Poslovanje pri nas poteka po logiki da če ne nateguješ potem si slab.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani