Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
dne 8. 11. 2025 ob 15:24 je tommzy napisal:

😁

Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...

Nimam sreče...

IMG_20251108_155857.jpg

Naj te potolažim, prva rajsa najbolj boli, vse naslednje vedno manj.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Justus napisal:

Ta dva modela, registrirana v letih 2019 in 2020, sta bila v Nemčiji med bolj kvarljivimi modeli.

To je preozek vzorec, da bi govorili o kvarljivosti. Če pogledamo širšo sliko, je Mazda med najbolj zanesljivimi, če jo redno servisiraš. Prejšnjo Mazdo 3 sem vozil 10 let brez ene težave. Zdajšnja CX-30 nima še 2 leti, do zdaj vse B.P. (toktok)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 16 minutami je GregorV napisal:

Odločitev bo težka. 

Zakaj težka? Vse naštete gume so več kot dobre, torej greš na lov za najbolj ugodno ceno. In kupiš te.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Prednost dodatnega sub-a je tudi to, da lahko sproti prilagajaš, kakšno moč naj ima. Potenciometer je na dosegu roke. Načeloma je pri rocku manj basov, pri pop več. Izjema je Metallica, kjer snemajo bas dokaj poudarjeno.

Recimo:

image.png

image.png

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 6 minutami je GregorV napisal:

Bo torej vse skupaj precej manjše, če vzamem 16".

Pnevmatika ima višji presek, tako da je zunanji premer enak. Vožnja je bolj udobna, v ovinkih pa bolj čingumasta.

Ti vseeno predlagam 18".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je GregorV napisal:

Pomembno vprašanje. 😀

Bliža se zamenjava gum. Nameravam nabaviti platišča za zimske gume. 

Ali morda kdo ve, če se za CX-30 lahko dobijo jeklena platišča? Pri nakupu avta mi je prodajalec rekel, da obstajajo samo alu platišča, ne vem če je to res...?

Raje bi nabavil cenejša jeklena platišča. Če pa to ni mogoče, pa bom verjetno vzel črna alu 18". Morda kdo ve, kakšna je najnižja cena za ta platšča, za približno koliko EUR jih lahko dobim, popust vključen.

Hvala

LP

Toliko sem jaz plačal (+ TPMS ventili):

image.png

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 59 minutami je robertk6 napisal:

Bolj ko prebiram tole temo vedno bolj ugotavljam da ste tu gor sami F1 vozniki.

Smo! Pa tudi WRC rally. Škoda edino, da samo na PlayStation-u. 😁

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Glede brezstičnega odklepanja/zaklepanja, meni deluje. Imaš pa možnost to izklopit in uporabljaš gumb na daljincu.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.