To gumo T005 bi morali prepovedat z zakonom. Ko sem jo zamenjal z Conti 7 je bilo dobesedno kot dan in noč. Z njo lahko voziš v suhem in mokrem enako hitro.
Komaj čakam, da se moje zližejo. Imam zacahnane Conti 7. 😉
Na splošno sem opazil, da mladi vozijo veliko bolj umirjeno.
A ja?
Z avtom, verjamem, če pogledaš, je stalno gužva na cesti med Lucijo in Koprom, nimaš kje rasterat.
Če pa pogledaš 25-ke ...
Verjetno je naprava zmožna preverjat hitrost samo do 99,9, verjamem, da je šel več. Mularija vgrajuje kite 70cc, mašine od 150, 172, 200cc na ogrodja Piaggio Zip, ki je skonstruiran za 25 km/h. Redko kdo nadgradi še bremze ali da gor boljše gume. Pravi smrtonosni projektili.
Zdaj mi je šinila skozi glavo še ena podobnost Mazde s Ferrarijem.
Ne samo, da je Ferrari skopiral obliko cx30 na Purosangue, tudi Mazda je skopirala, če premečemo črke pri modelu z X motorjem, naziv. CX30 z motorjem X = CXX30, kar potegne analogijo s Ferrarijem FXX. 😂
Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...
Nimam sreče...
Naj te potolažim, prva rajsa najbolj boli, vse naslednje vedno manj.
Ta dva modela, registrirana v letih 2019 in 2020, sta bila v Nemčiji med bolj kvarljivimi modeli.
To je preozek vzorec, da bi govorili o kvarljivosti. Če pogledamo širšo sliko, je Mazda med najbolj zanesljivimi, če jo redno servisiraš. Prejšnjo Mazdo 3 sem vozil 10 let brez ene težave. Zdajšnja CX-30 nima še 2 leti, do zdaj vse B.P. (toktok)
Prednost dodatnega sub-a je tudi to, da lahko sproti prilagajaš, kakšno moč naj ima. Potenciometer je na dosegu roke. Načeloma je pri rocku manj basov, pri pop več. Izjema je Metallica, kjer snemajo bas dokaj poudarjeno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razen tega, da mu je v celoti zadimilo hišo, ki jo bo prezračeval X dni ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani