Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...
Nimam sreče...
Naj te potolažim, prva rajsa najbolj boli, vse naslednje vedno manj.
Ta dva modela, registrirana v letih 2019 in 2020, sta bila v Nemčiji med bolj kvarljivimi modeli.
To je preozek vzorec, da bi govorili o kvarljivosti. Če pogledamo širšo sliko, je Mazda med najbolj zanesljivimi, če jo redno servisiraš. Prejšnjo Mazdo 3 sem vozil 10 let brez ene težave. Zdajšnja CX-30 nima še 2 leti, do zdaj vse B.P. (toktok)
Prednost dodatnega sub-a je tudi to, da lahko sproti prilagajaš, kakšno moč naj ima. Potenciometer je na dosegu roke. Načeloma je pri rocku manj basov, pri pop več. Izjema je Metallica, kjer snemajo bas dokaj poudarjeno.
Bliža se zamenjava gum. Nameravam nabaviti platišča za zimske gume.
Ali morda kdo ve, če se za CX-30 lahko dobijo jeklena platišča? Pri nakupu avta mi je prodajalec rekel, da obstajajo samo alu platišča, ne vem če je to res...?
Raje bi nabavil cenejša jeklena platišča. Če pa to ni mogoče, pa bom verjetno vzel črna alu 18". Morda kdo ve, kakšna je najnižja cena za ta platšča, za približno koliko EUR jih lahko dobim, popust vključen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Naj te potolažim, prva rajsa najbolj boli, vse naslednje vedno manj.
Popravljeno od etchoPovezava za deljenje
Deli na druge strani