Driving in Greece: Who has priority in a roundabout? All you need to know about...
Ker pa je to Grcija, ima prednost tisti ki je v naletu. Vsako leto je tako
Se ne bom kregov. Ampak, odgovoru sem godlikeu k je napisov kako je v grciji, in sem reku na kaj je treba pazt po grciji, nism za eu na splosno pisov, sem mislu da je bilo jasno napisano. Tko kt sm reku, po grciji, mas nekje 50/50 krozne, mesano med to kar je po njihovo in kar je po nase. V vseh mojih letih tam, je bilo vedno pravilo da ce na vstopu ni table za odvzem prednosti, pol jo ma ta k vstopa.
Se ponavljam ze ne vem kolk dolg, da je tocn tko pise v tvojem linku 😂
pred 38 minutami je jures napisal:
Drugace sem pa ravno s 3 dnevnega solanja za vodice na motorju, res zanimivo. Na primer ne dovoljujejo vse drzave da se svojec pelje v resilcu, zavijanje pri rdeci je spet razlicno v 3h evropsjlkih drzavah, eu je res homogena,
Tipicen primer za eu, vas vprasam do kam velja ta znak
null
Pri nas do krizisca. Pa mislm da smo eni redkih ki imajo tako pravilo.
Vecinoma majo do preklica, zato naprimer vids razne svabe, avstrijce, etc... ki pred kriziscem zmanjsajo na karkoli je omejitev, in pol v nedogled tolk vozi, zadej pa ljudje pizdijo
Ne vem kako ti naj se razlozim, nima veze z avenijam, v Franciji in Spaniji je polno malih rondojev tudi po vaseh kjer moras pustiti tiste ki se vkljucujejo v rondo.
Mas tud v Spaniji avenije z normalnimi in drugimi rondoji.
Jest pravm, da v grcij, v njihovih kroznih, notr, nimas nobenih tabl. Mas jo na vstopu, ce jo imas. Ce ciljas na une "krozne", ki to niso, k avenije skupaj pridejo, je vse oznaceno kt je treba, ker je to mavadno krizisce za njih in tudi ni oznaceno da je krozno.
Tko kt je @godlike reku, grska krozna, ce ni table, ma vedno prednost kdor se vkljucuje, pa ni vazno kolk je veliko krozno. Jih pa ze kr nekej casa spreminjajo, da bo promet potekov tko kt drugje, in zato pravm, da mors pazt kaksna tabla je na vstopu, pa ce ma un k se vkljucuje kaksno tablo. Mors racunat, da je to ne glede na velikost kroznga. Kt da bi v Kranju na primskovem v grosovem kroznem meli prednost uni od zunaj, pa je zadeva vse skupaj nic velika
Tudi, v grcij tista velika krozna kjer skupaj pridejo avenije niso krozisca in se vsak uvoz/izvoz tretira kt svoje krizisce, in ma lahko v enem kriziscu un k je "v kroznem" prednost, v naslednjem pa uni k se vkljucujejo. Te znajo bit zurka tud za GPS, ker se zna tudi sred "kroznega ki to ni" ime avenije spremenit, lahko tudi po vsakem kriziscu
Sj pravm, nimas ti v kroznem table, ce jo ma, jo ma un k vstopa. Vsaj v Grcij majo, v Francij pa Spanij nisem dost vozu da bi za zihr reku.
Tist pr arc de triomphe pa da ni tko kt po atenah, tm k se velike avenije krizajo, da je samo cesta k gre v krogu, ni pa dejansko klasificirano kt krozni?
Grki pa imajo res, da ima prednosti tisti, ki pelje v krožnega, ker je desni. Razen če je ob vstopu odvzen. Na Samosu sta 2 krožna, kjer iz 2 strani ni odvzema.....
To moras spremljat po Grciji. Po vecjih mestih pocasi spreminjajo krozne kjer ima prednost tisti ki je v kroznem, ampak po mojih izkusnjah so nekje 50/50 zj. Moras pa pazt kaksno tablo ima tisti ki vstopa v kroznega, ker enkrat ko si notr, ti ne bos imel table ki bo povedala al mas prednost al ne
Obrazložitev PR takratne vlade je bila, da je cena takšna zaradi blaženja gospodarske krize.
Mah, nc niso dal, cena nafte na borzah je bila tolk nizka, oni so pa trosarine nabil gor, ce ne bi bila se nizja. Sj pravm, za dizel imamo samo se zdj od avgusta visje trosarine kot so bile takrat. Za bencin so bile pa takrat najvisje.
Razen ce je bil to plan za blazenje gospodarske krize, da naberejo kar se da davkov, da sebi potalajo pa si oblazijo krizo
Verjetno bi un k je to skp vrgu imel kar nekaj dela, da poisce ce je oglas za isti avto ze obstajov. Provzaprov, bi z gotovostjo lahko reku da je isti avto v 2 razlicnih oglasih samo ce bi vsi dajali VIN v oglase.
Za cx30 lahko recem da ta zibanje men ni bil problem.
Npr, od brata rapid (k sploh ni suv), al pa kamiq, ko sem ga imel, se velik bl zibata, na dolocenih odsekih avtoceste znata bit kar neprijetna, tudi pri samo 130.
Osebno, edino kar bi me odbilo od nakupa cx30 je to da bi imel manj prostora. V ostalih pogledih je super avto, sploh za bl umirjeno voznjo.
Meni je še bolj važno, da je notri v avtu dober občutek vožnje, vodljivosti, stabilnosti ... na avtocesti se malo gunca tale CX-30, ali se samo meni zdi? Je pa res, da se mi je zdela podobna vožnja tudi s CX-5.
Jest sem peljov eno CX30 pred nekej casa, vozi se vredu, nimam nekih pripomb, v tem pogledu bi lahko sel iz moje 3ke na cx30.
Kar me je pa zmotilo pa je, da ima notr voznik manj prostora kot v 3ki (primerjam z mojo, prejsnjo generacijo). Sem rabu nekej casa da sem se navadu, pa da se nisem s komolci povsod zaletavov. Verjetno je izgubila ta prostor na racun boljse zvocne izolacije, k je pa spet veliko boljsa kot v 3ki
V teh debatah jest edino ne razumem kaj ima golob s spremembami cene goriv (trosarin ze par mescov ni dvignu), razen ce on osebno vpliva na gibanje cen nafte na trgih, k pol bi pa bli lahko kr mal ponosni na njega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na, z mal drugimi gumami, vseeno pa ni Kleber zraven
Povezava za deljenje
Deli na druge strani