Skoči na vsebino
serviserji-šalabajzerji
Napisano

Jaz moji Mazdi pravim, da je Ford, oble?en v kimono. :)

Fordov TDCi je v bistvu HDI.....

Kuga pa ima mazdino CD136 s DPFjem

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?lovek pride iz SG po pralni stroj in je temu v ?ast kupil vinjeto!

Nekateri so res odrezani, a vseeno je za 1 pot pla?al ve? kot lani celo leto.....ko je ni imel

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano

Ja jaz pa moram spet dobro besedo za svojega re?ti - servis kot servis zrihtan na 45.000km - cena (brez brisalcev in meglenke) 240?.

Khm - 85? ostalo..

Ampak znajo komunicirati, brez problema so me vpra?ali ?e enkrat ?e lahko dajo moj telefon strankam, ki se zanimajo za plin, in ?e dela, ce sem zadovoljen itd itd.

No in bodo s tem pridobili verjetno zaupanje treh strank s CX-7....od tega en moj kolega s ta ?rno sedmico Denis, ki sem mu rekel da ta servis ne komplicira glede plina - lep dokaz koliko beseda pomeni, vse se povrne.

Potem je tekla debata okoli 2.2 CD masine v CX-7. Vsi v en glas so zatrdili da je to Mazdina masina, razvita v mazdi z DPFjem le da ima ta dodatek Addblue, blok ma?ine pa naj bi pri?el z Mazde E220.

Prav tako mehanika motorja mo?no odstopa od unega na F...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos-ke javite se!
Napisano

lepa.

neverjetno na avto .net se 4 prodajajo za 3000? pa se V6 niso.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja kaj ?e ni napisa zadaj na avtu. Kako naj pa potem ve kateri model je....

Sicer so pa ?e cvetke:

- avtomatska klimatska naprava,

- multifunkcijski volan.....

:lol:

zato pa da tole na veliko

MO?NOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TO?NE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU. ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO

da prides pol pa rece aja napaka........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Pri starih golfih je nafta zmrzovala na dovodu pod avtom. pri novej?ih pa mislim, da ni takega problema.

Je pa najbolj?a re?itev webasto + z grelno teko?ino ogrevat filter, ogreta nafta na povratku pa takoali tako greje nafto v tanku

?e bol? je pa gara?a :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

No... je pa tudi res, da je zlato pravilo vsakega pravega offroaderja to, da se avta na terenu NE uga?a... ?e posebej ne pozimi... :party0035:

Hm... kaj pa ?e bi en "mali" ogen?ek pod avtom zakuru? :aaaaa:

No najbolj?a varjanta je ugraditev Webasto grelca... pa je problem re?en... :bravo:

Webasto ti segreje motor, oz vse kjer krozi voda, ce pa je nafta v cevki zmrznla, filtru....pa pa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

V Rete?ah imamo sedaj Kanarske otoke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

armaturka
Napisano

sem novi lastnik m6 in imam problem?ek, na sredinski konzoli mi ne gori ena ?arnica. ta se nahaja pod gumbom za nastavitev hitrosti ventilatorja. zanima me ?e je ?e kdo to razdiral in kako naj se lotm

hvala :danzoman::jupiii:

imas tukaj cel postopek Alexa, uporabi iskanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Ne morem si vi?je na?timat, ker bom potem streho brisala, ko bom ?la normalno.

Pa ?udno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani.

milimetri so potrebni.....drugace ti lahko na servisu zrihtajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "?telanjem" uni?il ?obe na voznikovi strani-zdej ?pricajo ultra fino meglico. sramezljiv

ker si verjetn s kako ?ivanko not bezal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni.

Ko je bila nova je vse delovalo normalno.

Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?

nastavi ?obe vi?je thats it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Face Lift M6
Napisano

:blink: kaj je drugac? vsaj na ven

Atenza je vedno mal drugacna od ostalih po ?portnem looku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.