Ja jaz pa moram spet dobro besedo za svojega re?ti - servis kot servis zrihtan na 45.000km - cena (brez brisalcev in meglenke) 240?.
Khm - 85? ostalo..
Ampak znajo komunicirati, brez problema so me vpra?ali ?e enkrat ?e lahko dajo moj telefon strankam, ki se zanimajo za plin, in ?e dela, ce sem zadovoljen itd itd.
No in bodo s tem pridobili verjetno zaupanje treh strank s CX-7....od tega en moj kolega s ta ?rno sedmico Denis, ki sem mu rekel da ta servis ne komplicira glede plina - lep dokaz koliko beseda pomeni, vse se povrne.
Potem je tekla debata okoli 2.2 CD masine v CX-7. Vsi v en glas so zatrdili da je to Mazdina masina, razvita v mazdi z DPFjem le da ima ta dodatek Addblue, blok ma?ine pa naj bi pri?el z Mazde E220.
Prav tako mehanika motorja mo?no odstopa od unega na F...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sem novi lastnik m6 in imam problem?ek, na sredinski konzoli mi ne gori ena ?arnica. ta se nahaja pod gumbom za nastavitev hitrosti ventilatorja. zanima me ?e je ?e kdo to razdiral in kako naj se lotm
hvala
imas tukaj cel postopek Alexa, uporabi iskanje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni.
Ko je bila nova je vse delovalo normalno.
Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?
nastavi ?obe vi?je thats it
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/mnozicni...-modelov/223133
ampak kaj je s tem odpoklicom in fdvjevcem?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani