Mislim, da bo veliko več gorečih elektro-avtočkov kot teh okvar.
V Sloveniji ni na voljo uradne statistike, ki bi natančno prikazovala število požarov električnih vozil.Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci do 2. septembra 2024 izvedli 470 intervencij zaradi požarov na vozilih, vendar ti podatki ne ločujejo med vrstami pogona vozil.
Kljub temu pa obstajajo posamezni primeri požarov električnih vozil:
Topolšica (avgust 2024): V garaži stanovanjske hiše je med polnjenjem zagorelo električno vozilo, kar je povzročilo večjo materialno škodo.
Gorenjska avtocesta (december 2023): Električni avtomobil je zagorel med vožnjo; voznik se je pravočasno ustavil in izstopil, vozilo pa je pogorelo v celoti.
Štajerska avtocesta (december 2023): Na tovornem vozilu, ki je prevažalo karambolirana osebna vozila, je zagorelo električno vozilo, požar pa se je razširil na več drugih vozil.
Strokovnjaki poudarjajo, da so električna vozila v povprečju manj nagnjena k požarom kot vozila z notranjim zgorevanjem.Statistični podatki kažejo, da je verjetnost požara pri električnih vozilih celo do 20-krat manjša .
Grozna nesreča - za vse, sploh okolje. Ampak ... 800 od 3000 avtomobilov je bilo EV. Šanse so, da ni bil EV krivec za požar. Statistično gledano se precej pogosteje vžigajo razni hibridi, potem ICE in šele nazadnje EV.
Je pa res, da ko je toliko avtov na kupu, je vseeno, kateri zagori, ker ogenj gre hitro na ostale ... in rezultat je tu.
Prosta je tista,k je v okvari...hec,hec...ne vem,k nimam izkusenj,sam zna pa biti🤔
@dvorjan daj kaj napisi o tem,kakšne izkušnje imaš z aplikacijami in polnilnicami,kar se tiče okvar in "vandaliziranimih" polnilnicah.
Pri nas in v razvitem delu EU so stvari kar pošlihtane - beri: piše v aplikaciji, katera polnilnica je prosta in če je kakšna v okvari.
Največ jih je v okvari v Črni Gori in Srbiji (po mojih izkušnjah).
Glede aplikacij je pa precej preprosto: za po Sloveniji rabiš Gremo na elektriko in Petrol, po tujini pa Ionity ali Tesla in si načeloma 99 % pokrit. Sicer pa na katerikoli polnilnici pristaneš (doma ali v tujini), skeniraš QR-kodo in slediš navodilom ...
Daaaaleeeeč največja težava pri nas pa so bebavi vozniki ICE, ki te polnilnice nonšalatno zaparkirajo. Takega, če ga dobim, vedno podučim, da se mu jaz za par ur ne parkiram na bencinsko in naj tega v bodoče ne počne. V prestolnici je posebej "štala" zvečer, ko se na polnilnice parkirajo blokarji - sem že večkrat razmišljal, da bi poklical redarstvo. Par kazni jih bo menda izučilo. Sicer pa kaka FB skupina, pa se vozniki EV dogovorno parkirajo za kako uro na ponedeljek popoldne pred torkovo podražitvijo goriv. Bi bili takoj po tv, a bi bilo za ozaveščanje glupega folka še največ narejenega.
Da ne bo pomote - tudi do voznikov EV, ki se samo parkirajo na polnilnico pa dejansko ne polnijo, nisem nič bolj prizanesljiv - kvečjemu obratno - tak bi moral vedeti, kakšna je kultura.
A ni priporočljivo ne iti pod 10%,ker dolgoročno škodi bateriji... 🤔
Nič to ne škodi bateriji. Edino nevarno bi bilo, če bi prazno baterijo pustil dlje časa v mrazu, da ji napetost preveč pade (podobno kot pri klasičnem 12V akumulatorju). Ampak tak scenarij je itak malo verjeten.
Bolj pomembno je, da avto ne stoji na 100% napolnjenosti baterije na žgočem soncu. Tako da je priporočljivo, da takrat, ko polniš do 100% tudi odpelješ ...
To ji čim prej svetuj - naj sproba, kako se avto obnaša blizu 0 %. In to v bližini doma ali pa kake polnilnice. No, saj šuko je pri vsaki bajti, če se takoj ustavi. Ampak ponavadi tudi pri 0 % EV še peljejo kak kilometer, eni celo več deset km.
Posledično jo bo (in vas ostale) manj strah ...
Hudič je le, če to začneš izkoriščati. Potem te pa kak sneg preseneti.
Pa si prepričan, da bi bila prosta? Ali pa bi morali pol ure počakat, da pridejo na vrsto - samo mislim, da koncert pa ne bi čakal...
Saj pogleda v aplikaciji, če in katera je prosta ... Saj nimajo samo ene e-polnilnice v Velenju. 😃 Pa če rabi lih malo štroma - ravno do doma - je že 5 minut postanka dovolj. Lahko tudi po koncertu, medtem ko čakajo Binija, da odtoči. 😃
Ja, saj prav to ti razlagam. Jo ne bo konec, če bo enkrat dala evro ali tri na javni polnilnici namesto domačega polnjenja. Sigurno je kaka e-polnilnica v bližini koncerta, kamor ste bili namenjeni ...
Jaz sem ravno včeraj polnil - 8,82€. Avto pravi, da bo dovolj za 380 km.
Tako da, pred vsem tem sem izločil ostale poceni tekmece (recimo MG, itd.)
Ja, kakovost notranjosti je pa tudi edina prednost MX-30 pred MG4. Ga je dva tedna nazaj kupil kolega, sicer najbolj osnovnega in rabljenega (po podobni ceni kot so MX-30), ampak ... 51 kWh baterija, zadnji pogon, več konjev, nižja poraba od MX-30, namenska EV platforma, mobilna aplikacija, avto s SIM kartico, ki lahko naredi hot-spot ... Kaj šele, da katerega od močnejših ali z večjo baterijo vzameš (za kakega tisočaka več).
Moraš biti res ljubitelj Mazde, da kupiš MX-30. Oziroma jo imeti bolj "za okoli hiše".
Podobna zgodba kot pri nas včeraj, ko smo mislili po popoldanskem picniku iti v Velenje na koncert z e-Box-om pa je sestra ugotovila, da je pozabila avto v delovanju in ji je klima požrla v 4ih urah za do 100km dosega.... 😁🥴🫣 Od nas je do Velenja in nazaj 2x45km...
Rešitev🤔 CX-30 🤗😉
Ah, ni še pravega razmišljanja, kot vidim.
Zakaj se razmišlja 2x 45 km?! A za 45 km ni bilo dovolj štroma v gajbici? Saj v Velenju so e-polnilnice ...
S tem, da je Box res šparoven (če števec ne laže - ne vem, ga nisem vozil) in bi verjetno marsikaj lahko prevozil do 0%.
Kdo zna danes delati dobre električne avte? Kitajci!
Iskreno povedano bom prej kupil kitajski EV kot pa VW ali kak njegov derivat. Ali pa karkoli od Stellantisa. Edino za Renault in BMW je še nekaj upanja od evropskih proizvajalcev, ko beseda nanese na elektrifikacijo ...
Malo se spogledujem, da bi mojo premium CX30 menjal za polno elektricno Kono (in pol lih en review napise).
95% mojih vozenj predstavlja Ziri <-> Ljubljana (50km v eno smer). Predvidevam da tavelka baterija (64kWh) bi to zdelala brez problema. Zjutraj je vecinoma na AC dokaj guzva kar pomeni pocasna voznja s 60, nazaj pa tudi ni nekaj.
Imamo seveda se family car (Citroen C4 SpaceTourer), kjer udobno sedi 5 oseb.
Je pa mal vprasanje kaksna bi bila ponudba stara za novo. Koliko bi mi ponudili za moj avto in koliko bi bila cena kone. Verjetno bi bilo cist prevec doplacila in lahko to misel kar opustim
Ma to ti danes naredi vsak EV. 100 km pa res ni neka razdalja.
Sicer pa imaš v rangu do 30.000 evrov precej dobrih avtov, ne le Kone. Meni je ta hip najbolj všeč Lynk & Co. 02 - tehnologija Geely/Volvo pa najbolj dodelan avto na njihovi platformi. Zadnji pogon, 6 sekund do stotice, 66 kWh baterija, hitro polnjenje ... oprema pa itak "ni da ni".
Ok, sem mal eksperimetiral in ga dal v racing program in je po eni strani precej otrdel volan, kar je bilo odlično, ampak pol nastanejo pa drugi problemi. Odzivnost pedala je hitrejša, meja med pospeševanjem in rekuperacijo tako ozka, da zgleda kot, da ne znaš vozit. Sem moral dat rekuperacijo na 0 ali pa 1, da je bilo relativno OK, ampak pol je za pozabit vožnjo z enim pedalom, kar je odlika EV-jev. Nastavitve 2 sploh pa trojka te pa nalima na šipo, ker tolk zavira na rekuperaciji. Mogoče teoretično uporabno pri kakem hudem spustu. So pa vsaj lepo to nastavitev vkomponirali v uhlja, ki sta pri drugih avtih namenjena za prestavljanje. Priročno ni kaj.
Ta del boš moral pa malo popraviti oziroma se kaj novega priučiti.
Pač ne voziš več pedal on/off, kot pri ICE, temveč lahko daš močno rekuperacijo in potem je tvoja desna noga potenciometer - če želiš, lahko zavira malo in precej regenerira, ali pa je skoraj vožnja z eno pedalko. Probaj, boš videl, da gre. Pač ne umakneš v celoti desne noge s stopalke, ampak držiš na želenem nivoju za vožnjo.
Tudi zato se veliko ljudi huduje nad EV, češ, da ne znajo voziti. V bistvu pa tako vozijo, ko preklopijo iz ICE - ta on/off res ni potreben. Lahko pa pustiš na 0 ali 1 in se boš vozil, kot se z ICE, ampak potem ne boš dobil toliko elektrike nazaj v baterijo. Rekuperacija je sicer super stvar - z izjemo AC vožnje lahko dobiš nekje med 15 in 25 % nazaj ... To se pa že pozna.
Pa vzemiva prav ta tvoj primer - ker povprečen Slovenec se res vsak teden (ROTFL) pelje v Munchen - čeprav ni reprezentativen.
Google Maps pravi, da je center Kopra, center Munchna razlike 507 km. Čas, potreben za to pot pa je ocenjen na 5h 33min.
Tudi če se peljem 110 km/h namesto 130 km/h (kjer sploh lahko), bo razlike v času malo, saj skozi Avstrijo (niti pri nas) ne moreš voziti 130 km/h na celotni trasi. Hudiča, še v Nemčiji od meje do Munchna komaj kje lahko uradno voziš 130 km/h. Med 110 in 130 km/h - kjer sploh lahko - ne pridelaš niti 20 minut prednosti. Zdaj odvisno s kakšnim EV se pelješ, ampak recimo, da s takim, ki ne zmore 500 km v kosu, da bova dodala še polnjenje ob avtocesti. Ob AC so hitre polnilnice, kjer 100-150 km dosega dobiš v 5-15 minutah (če imaš kak bolj moderen EV pa še prej). Ker sem se že peljal v Munchen (pa tudi še kam dlje), lahko vzameva moj postanek - s starim EV je bil potreben en postanek za polnjenje, dolg je bil 12 minut.
Torej si pod črto pol ure v prednosti. Ampak - da se pri 5h in pol dolgi poti ne bi niti enkrat ustavil, je pa tudi noro. Tako z vidika zdravja kot počutja/udobja. Če si kadilec, pa itak ne zdržiš. 😃
Cenovne primerjave ti pa ne bom delal, to menda že veš, da je z EV ceneje, čeprav mižiš za obe očesi.
Všeč mi je tudi tvoj začetek "Recimo, da greš z nekim resnim avtom od KP do Münchna". Kaj pa je resen avto? Kaj pa resen EV, tak, ki premaga 500 km v šusu? A potem boš pa primer podaljšal do Berlina? Kjer se na poti tudi ne bi nikoli ustavil ...
Mogoče ima zasluge pri tem, da znam vozit, poznam vozilo in me ne grabi panika, ko nekaj ne gre kot sem si zamislil. Kaj pa vem ...
Jah, v tej temi se vsi obnašate kot presrani smrkavci. Koliko boš vozil, kje boš polnil, koliko % še imaš ipd. vprašanja/dvomi/strahovi so na vsaki strani te teme, kar malo poglejte svoje objave.
Jaz se preprosto peljem in filam. To je to. Saj EV ni neka raketna znanost. Je pa znanost za vse, ki z njim nimajo opravka in si ga predstavljajo vsak po svoje. Predvsem pa že preden probajo, vedo, da to ni za njih. Kot verjetno niso bili za njih pametni telefoni, ker pravi telefoni imajo tipke, pa ravni televizorji, ki niso škatle ipd. Vse že videno in slišano.
Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč.
@Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato.
@Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih.
+ Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE.
Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
No, nekej poceni glih ni. Moj dino M6 bi s povprečno 7,5l porabil 220€, s tem, da je to družinski avto in se ne bi skrival za kamioni in se tresel kje je najbližji vtikač.
Torej če bi imel družinskega električarja in se bi z njim vozil kot povprečen voznik, torej na AC 120-150 km/h, bi kaj hitro prišli tudi cenovno na izredno majhno razliko, verjetno par eur. Ne vem no, trenutno ni to neka zlata kokoš.
Jaz se nisem skrival za kamioni, niti tresel glede vtičnic ... Tako da ... To je nek vaš strah.
Za 130 km/h po AC bi šlo 20-25% več elektrike, ampak to je še vedno razlika do dizla ali bencinarja.
Ker ... to prikladno pozabljate ... bi pri taki "mestni" vožnji v gneči imeli vsi porabo čez 10l/100km. Kar poskusite se kako uro pomikati meter po meter, boste videli, kaj vam naračuna potovalni računalnik. Torej lahko vaših 220€ kar pozabite ... oziroma jim dodate vsaj pedesetaka.
In, zdaj, največji "šok". Bolj družinsko naravnani Tesla Y bi porabil enako elektrike kot ZOE - ima pa "ohoho" več prostora kot Mazda 6 karavan.
Pri čemer je vožnja v električarju, pa naj bo po mestu, na relaciji ali avtocesti, preprosto bolj udobna. Je tiha, ni tresljajev itd. Udobneje se z električarjem pelješ kot z dizlom - in pika. Kdor ne verjame, naj preizkusi.
Še taksisti so to pogruntali - v Črni Gori že prevladujejo električni taksiji - Tesli 3 in Y, VW ID.4 in "pazi to" kitajski MG4 ter Renault ZOE! V bistvu sem MG4 taksijev videl več kot ID.4.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj bo, še par let. Kitajci so že naredili baterije, ki jih lahko z žeblji prebiješ, pa ne bodo zagorele.
Potem ko bodo trenutno kemijo zamenjali "solid-state materiali" pa bo bojazni še toliko manj.
Natrijeve baterije bodo pa sploh težko gorele. 😃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani