Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Štajersko AC so s ponedeljkom povsem uničili oz. naredili neuporabno, pišem o delu na relaciji Domžale - Ljubljana :( 

So pa zato postavili eno radar kanto na začetku del v Domžalah proti Lj., in eno kanto na uvozu na AC v Ljubljani v smeri Domžal.  

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Display čišcenje ?
Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Joj kak smo zakomplicirali, meni je važno kak občutek je na volanu pri vožnji neglede na to kako se mu reče.Trajnost mi ne pomeni toliko, ker delam zelo malo km....:nevem:

Na službenem Passatu imam res pavega usnjenega in pri 334kkm je še skoraj kot nov... 🤗 

Ampak, ko primem volan na Mazdi je boljši občutek,bolj mehak in šivi so manj izraziti in moteči.... :bravo:

Kako pa balanca na skiroju? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Display čišcenje ?
Napisano
pred 12 urami je NevLado napisal:

Ko v trgovini kupiš sir brez laktoze, ima še vedno nek % laktoze v sebi, ampak da daš gor etiketo "brez laktoze" ja dovoljena neka meja.

Tukaj je isto :) 

Koliko procentov je potem meja, da se nek volan imenuje usnjen? Verjetno je za premium vozila meja višja kot pri povsem običajnih avtih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Upam, da ni ta novica še od par dni nazaj (1april) 🤔 

Ti kar upaj.

Bistvo ameriške zunanje "politike" je, da cel svet še naprej pokriva ameriški proračunski primanjkljaj. Prav v tem smislu je štos ameriških vojaških "izletov". In če se s tem strinjamo, pomeni da se strinjamo s tem, da nam ZDA iz žepa še naprej krade denar.  

Samo vprašanje časa je, kdaj se bo to nehalo. Verjetno kmalu. In mene je na smrt strah, da bo takrat nek debil v beli hiši pritisnil na rdeč gumb. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

"Iran presenetil z nenavadno ponudbo. Evropskim, azijskim in arabskim državam naj bi bil pripravljen odpreti Hormuško ožino v zameno za plačilo nafte v evrih ali juanih."

Tole bo pa za oranžnega dolfeta kaplja čez rob.

Saj se še spomnimo, kako so ZDA začele hibridno vojno proti zaveznici! Evropi samo zaradi tega, ker se je Evropa dogovarjala o plačevanju nafte z evri z nekaterimi arabskimi državami.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Sam sem kupil nekaj poceni, od takrat bo kmalu 2desetletji in se ne spomnim ali je bil Interdiskont ali Hofer. Meni še vedno dela B.P. tistih 2x na leto ko menjam gume.

Čist OK. za dvigovanje avtomobilov, pri SUVih lahko malo sfali pa rabiš podložit kakšno bosanko. 

Tale na sliki nima mazda soul metalika barve, tako da...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Display čišcenje ?
Napisano

CX 30 sicer ima neko hibridno usnje na volanu, razen tistih ki so pobarvane v Mazda Soul Cristal Metalika barvo. Ker tiste so pa premijum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Še dobro, da ne v 1990 in da jo prejemaš še v DINarjih :) 

Takrat je Slivka še v šolo hodil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Na predvolilnih soočenjih so hijene polivale gnojnico po vladajoči koaliciji, ker naj bi bila kriva za naftno krizo. Zanimivo, da prav ti mrhovinarji s Slo. desnega pola zvesto podpirajo taoranžnega dolfeta in njegove sionistične gospodarje nacižidke. Ki so zakuhali krizo kakršne svet še ni doživel. Sprevržena do konca je ta podpora s strani naših narodnih izdajalcev .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 urami je Jest napisal:

Če “ptič”, kot ga eni radi zaničljivo imenujejo, ne bi reguliral cen, bi verjetno na vseh črpalkah bila cena takšna, kot je sedaj na AC …

Obstaja velika verjetnost, da bi bila na AC cena še višja kot sedaj, ker nebi bilo konkurence v črpalkah izven AC.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 26 minutami je samSimon napisal:

Zna bit res, če oranžni ne misli hitreje bombardirat 😅

Glavni problem oranžnega dolfeta je, da nikoli ni razglasil cilja bombardiranja Irana. Posledično ne ve, na kaj naj sedaj veže trenutek, ko razglasi zmago. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Moja škodilakova dizlca se je danes obnašala kot da bi imel električara. Ko sem štartal dol z Menine, je bilo po računalniku dometa še 55km. Očitno mi rekuperacija odlično deluje, ker se je po klancu navzdol avto toliko nafilal, da je na koncu Tuhinjske računalnik kazal že 95km dometa. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

...In vsega  premoženja državljanov. 

Ne vem. Če so nam zgled kapitalist, potem ponovimo postopek zibelke kapitalizma Anglije. Tudi tam so podržavili vso energetiko, promet in težko industrijo. So takrat zaradi težkih povojnih časov ugotovili, da ni pravi čas za zajebavat se z nekim liberalnim kapitalizmom, ker je bila situacija preveč resna za kaj takega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Mogoče, če bi bila za odtenek temnejša, ampak men siva barva deluje tako nekako moderno za te čase. :nevem:

Siva barva za sive čase. Vsekakor moderno. Tudi drekasto rjava notranjost deluje časom primerno. (matr sem zadne cajte "pozitiven")

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

Kaj se pa ti oglašaš? Čez 20 let boš edino še kak Mirage Plus PF6K+ vozil...

Sem šel takoj preverit ker sem domneval da je to invalidski voziček. Slivka, pacek!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Ampak, komot se danes norčujemo iz kitajskih avtov. Čez 20 let ali pa še prej, se ne bo dal kupit nič drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Tistle taprvi forthing. Spredaj ima samo 9 horizontalnih reber. A so šparal z matejalom, komot bi jih imel vsaj še 5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.