Vprašanje, ali je po 100 tisoč prevoženih km, v avtomatskem menjalniku že črno olje?
Ja, občutek ne vara. Če nisi navajen voziti z visokimi vrtljaji, je pač občutek tak
Saj je vse lepo in prav z EV, je pa še kar precej če-jev in nekih predpostavk, ki se morajo izpolniti , da je vožnja nekako primerljiva z ICE..Kar se tiče logistike, ipd..
Je šel znanec s službenim EV audijem na Dunaj, je rekel nikoli več. Toliko enega dodatnega sranja in letanja z iskanjem polnilnice da je joj. Pride do hotela, ki je bil malo izven mesta, valda avto je treba napolnit, vse polnilnice zasedene. Nato ob 10 zvečer nazaj v mesto, poiskat prosto polnilnico, s taksijem nazaj v hotel..Zjutraj isto v obratni smeri.
Potem pot nazaj v SLO in takoj naprej na balkan...vmes je treba seveda spet polnit in vsa povezana logistika s tem.
Hočem rečt, hitro se lahko kaj zalomi - infrastruktura še ni tam kjer bi morala biti - vprašanje če sploh bo kdaj.
Saj običajno se res cjazijo po AC , in mi gre velikrat na živce. Ko bo lobi še malo zrastel, bodo pa na AC znižali maksimalno dovoljeno hitrost al kaj??
Popravljeno od SpEkTr
Je blo zadaj preveč težkega snega zgleda tko da pač...je blo treba mal odlopatat
Kaj pa vem, ko je bil zglajen sneg to zimo, se od žene avto ni kej dost premaknil, dokler nisem vse odmetal
Ne vem, potem je pa razkorak med teorijo in prakso, kar ne bi bilo prvič
Ne bi rekel....Ko se na mestu vkoplješ in imaš gume polne snega, ne gre nikamor naprej
Map, pa to zelo redko crkne...
kateri senzor pa ?
Nexen N'Fera SU4 225/45 ZR19 96W XL,
Se pravi 30 jurjev, no sej to je nekako pričakovano pomoje, meni bodo zdržale precej dlje. Je pa tut odvisno od stila vožnje, ovinkov ipd...Bomo videli, po 1 sezoni so skoraj še kot nove pri meni - tam okoli 5 tisoč imajo za seboj.
Koliko si pa prevozil v teh dveh letih z nexenkami?
Oj, a je komu zadnji brisalec spuščal kake čudne zvoke že? Pa ne guma, ker brisalec je dvignjen. Tam na osi se sliši. Je kdo že podiral zadnji brisalec?
Mah to z oljem mam filing da je bolj domenca bencinarjev če že, ni pa seveda izkjučeno tudi tle. No vsaj pri VW
Za mrzlim bencinarjem pa res smrdi. Dizl ima tak lep sladek vonj, če je vse ok. Če so pa kje težave, pol pa res smrdi.
Aja še to. Tole bi me res zanimalo po kakšni ceni se bo prodal.
Ful dobr deal, 6 let star avto pa samo 1 servis
Kul, sicer sem mislil da bo dsd bolj padel. No boš videl koliko časa bo tako, če ne potem samo še injektorji ostanejo pomoje.
Ok. Se mi je zdelo da bo DSD. Me zanima če boš prišel z intervalom na 200+ kilometrov recimo.
Hm, no boš sporočil kako bo sedaj. Jaz še vedno po malem mislim, da znajo bit tudi injektorji? Koliko pa imaš prevoženih?
RazširiAll over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.
Misliš DSD ne GEN?
Kakšno razmerje PM DSD , PM Gen si pa prej imel?
A pa vse verzije, ni nič odvisno od nivoja opreme?
Napisano
Mislim pri pelkotu sem opravil menjavo, pravita majstra da je črno, da se ni bilo menjano.
Pred 30 tisoč km so mi menjali v btcju,vključno s filtrom. Zdej pa ne vem kaj je res. Iz druge v tretjo gre res lepše, mislim prestavi hitreje..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani