Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

Saj je vse lepo in prav z EV, je pa še kar precej če-jev in nekih predpostavk, ki se morajo izpolniti , da je vožnja nekako primerljiva z ICE..Kar se tiče logistike, ipd..

Je šel znanec  s službenim EV audijem na Dunaj, je rekel nikoli več. Toliko enega dodatnega sranja in letanja z iskanjem polnilnice da je joj. Pride do hotela, ki je bil malo izven mesta, valda avto je treba napolnit, vse polnilnice zasedene. Nato ob 10 zvečer nazaj v mesto, poiskat prosto polnilnico, s taksijem nazaj v hotel..Zjutraj isto v obratni smeri. 

Potem pot nazaj v SLO in takoj naprej na balkan...vmes je treba seveda spet polnit in vsa povezana logistika s tem.

Hočem rečt, hitro se lahko kaj zalomi - infrastruktura še ni tam kjer bi morala biti - vprašanje če sploh bo kdaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Saj običajno se res cjazijo po AC , in mi gre velikrat na živce. Ko bo lobi še malo zrastel, bodo pa na AC znižali maksimalno dovoljeno hitrost al kaj??

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Se pravi 30 jurjev, no sej to je nekako pričakovano pomoje, meni bodo zdržale precej dlje. Je pa tut odvisno od stila vožnje, ovinkov ipd...Bomo videli, po 1 sezoni so skoraj še kot nove pri meni :) - tam okoli 5 tisoč imajo za seboj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm, no boš sporočil kako bo sedaj. Jaz še vedno po malem mislim, da znajo bit tudi injektorji? Koliko pa imaš prevoženih?

dne 5. 4. 2024 ob 11:44 je Hixxy napisal:

All over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.

Razširi  

Misliš DSD ne GEN?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
  dne 1. 4. 2024 ob 7:54 je etcho napisal:

Ali kdo od vas ve, kako je CX-30 povezana na internet, kjer sporoča pozicijo in podatke o vozilu v aplikacijo MY MAZDA? Mogoče vgrajena esim kartica, pogodba s kakšnim operaterjem?

Razširi  

A to deluje pri nas? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.