Na levi strani med volanom in vrati so 4 gumbi. Eden je TCS. Ampak mislim, da izklopi samo traction control. Tako da si obsojen na menu. Po vsakem zagonu motorja.
Na CX-30 je tipka, ki izklopi piskanje ob prekoračitvi hitrosti. To tipko moraš ob vsakem zagonu pritisniti, če ne želiš poslušati piskanja. Drugo ni nadležno. Bolj je nadležno, da, če želiš izklop kakšnega pomagala, v menuju na osrednjem ekranu poiskati zadevo in ob vsakem zagonu to ponoviti.
Zakaj je vse vključeno ob zagonu motorja? Tako je Mazda dobila vse možne zvezdice glede varnosti na NCAP...
Mi je znano to zgubljanje po gozdovih, sicer z mtb. Običajno uporabljam topo karte (digitalizirane), stare 50 ali več let, kjer so vrisane kakšne stare steze, ki so praviloma že zdavnaj zaraščene. Tako sem se enkrat ustavil na podobni potki nekje sredi Male gore na Ribniškem, ker poti ni bilo več, ko sem zaslišal lomljenje suhih vej. Mislim, da sem bil hitrejši od Rogliča, kako sem zašibal nazaj. Medo je bil, sigurno!
Lahko tudi sam izdam, da sem vozil 222 km/h (po števcu) s polotom GTI pred ... 18 leti ... (po tovarniških naj bi šel 207), ampak, ta podatek je do zdaj verjetno zastaral, kot bi rekli na sodišču. 😁
Ajde, ok, zdaj je trend nič živalskega, sedeži oblečeni v gobe, ali nekaj podobnega, ampak pristen ameriški terenec? Pa kaj bodo rekli teksaški kavboji?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Meni je zanimivo, ko že omenjaš vrtljaje, da x186, ko je segret, drži minimum na 600 o/min. Kar je zelo malo.
Popravljeno od etchoPovezava za deljenje
Deli na druge strani