Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Meni je zanimivo, ko že omenjaš vrtljaje, da x186, ko je segret, drži minimum na 600 o/min. Kar je zelo malo.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

To je rešeno s tipko za izklop zvoka. Moraš se samo navadit, da po pritisku na tipko za zagon motorja sledi še pritisk na tipko za izklop zvoka. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Hm, kaj pa je to za ena verzija Mazde? (CX-50?) Sem slučajo naletel na YT. Za ameriško tržišče, zgleda.

image.png

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 52 minutami je sportman333 napisal:

ampak občutek v vožnji je pa porazen :)

Ker je manko zvoka, ni menjalnika, ali kaj drugega?

pred 39 minutami je Slivka napisal:

Kot prvo: kaj pomeni tisti napis "RS TURBO"? A da ima debelejši kabel za polnjenje? Ima "turbo" hlajenje baterije?

Podobno je za vprašat na Porscheju, zakaj imajo Taycan Turbo S.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Na levi strani med volanom in vrati so 4 gumbi. Eden je TCS. Ampak mislim, da izklopi samo traction control. Tako da si obsojen na menu. Po vsakem zagonu motorja.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mene moti npr. tudi opozarjanje z vibriranjem volana na sredinsko črto. Na primer, se pomakneš proti sredini, da lažje vidiš, če se da prehitet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Na CX-30 je tipka, ki izklopi piskanje ob prekoračitvi hitrosti. To tipko moraš ob vsakem zagonu pritisniti, če ne želiš poslušati piskanja. Drugo ni nadležno. Bolj je nadležno, da, če želiš izklop kakšnega pomagala, v menuju na osrednjem ekranu poiskati zadevo in ob vsakem zagonu to ponoviti.

Zakaj je vse vključeno ob zagonu motorja? Tako je Mazda dobila vse možne zvezdice glede varnosti na NCAP...

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Saj pride, Alpine A290 ... Električna petka na steroidih.

Kaj so pri Renaultu izgubili občutek za oblikovanje? Blatnik, ki gre 3x navzven - res grdo za moje pojme.

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Mi je znano to zgubljanje po gozdovih, sicer z mtb. Običajno uporabljam topo karte (digitalizirane), stare 50 ali več let, kjer so vrisane kakšne stare steze, ki so praviloma že zdavnaj zaraščene. Tako sem se enkrat ustavil na podobni potki nekje sredi Male gore na Ribniškem, ker poti ni bilo več, ko sem zaslišal lomljenje suhih vej. Mislim, da sem bil hitrejši od Rogliča, kako sem zašibal nazaj. Medo je bil, sigurno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Agerg napisal:

Kaj se bomo skrivali ...

Simbolček na koncu razkriva sarkazem povedi. 😄

Lahko tudi sam izdam, da sem vozil 222 km/h (po števcu) s polotom GTI pred ... 18 leti ... (po tovarniških naj bi šel 207), ampak, ta podatek je do zdaj verjetno zastaral, kot bi rekli na sodišču. 😁

Evo ga strup:
image.png

Pred eno uro je Alex napisal:

Je bil policaj Mad max , pa ga ni več. 😊

Je izgubil bitko za bencin? 😄

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ajde, ok, zdaj je trend nič živalskega, sedeži oblečeni v gobe, ali nekaj podobnega, ampak pristen ameriški terenec? Pa kaj bodo rekli teksaški kavboji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX5 165 manual
Napisano
pred 32 minutami je ignacij napisal:

Kupi 2.5l motor če se hočeš normalno vozit in prehitevat, 2.0l je bolj len.

Imaš možnost tudi več kot 2.5l motor, stvar domišljije. 😁

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX5 165 manual
Napisano (urejeno)
pred 23 minutami je MazdaBoy napisal:

da se da prehiteti šleparja ...

Prehitiš ga z vsakim avtom (recimo), bolj je pomembno, ali rabiš zalet in dolgo ravnino, ali "dok si rekao keks". 😄

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.