Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano
pred 14 urami je dvorjan napisal:

S seboj furam 10 m podaljšek s šuko. Pa še to bolj brezveze, ozr. prišel mi je prav, da sem komu drugemu dal štrom. 😃

Zadnji apartma je v 6 nadstropju z bolanim razgledom. Avto je 60m stran v garaži, brez luči in štekdoze, preko križišča....

Kaj naj naredim? Ja, videl sem v kraju polnilnice, vendar so na mesti vedno obični avti parkirani, ker jih noben ne šljivi.

Aja, pa to je v Italiji ne na Hrvaškem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ne vem od kod vam nizka poraba. Meni je to normalna poraba za 140KM.

Skoraj 800km od doma do lokacije v Italiji. Povprečna hitrost 103km/h, vozim po omejitvaj v Italiji, po Sloveniji 140km/h (200 in več km po Sloveniji).

In je poraba 7.1l/100km. Zdaj če bi vozil 110km/h, bi imel porabo 5.5 od oka. Pa je 182KM in turbo mlinček 1.5.

In je poln karavan do stropa + 4 osebe. Torej vozi po svetu krepko več robe(kg) kot M3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

pa tolk so tadesni prepričeval kako bo boljš, ko prevzamejo ablast? Torej, kaj je zdaj na tem?

So na dopustu, ne morejo ga branit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Bolj kot ne rabimo strešne sončne elektrarne samo za to, da ne kupujemo eko kuponov.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 6 urami je Janez007 napisal:

Kaj odkrijem po 1 mesecu uporabe Vitare? Da ima GPF filter - kolk sem vesel. :) 

Navodila:

"Če opozorilna lučka GPF zasveti med vožnjo, je GPF skoraj zamašen. Ko zasveti opozorilna lučka GPF, morate obnoviti GPF. Da opozorilna lučka ugasne, se vozilo ne sme ustaviti do zaključka regeneracije. Proces običajno traja okoli 25 minut"

A so ti normalni??? 

image.png

Mnja.

Focus je 90.000 km prevozil in nisem opazil še, da ima GPF.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jaz prodam vozilo z vsemi popravili v fasciklu.

Uradno po IP je registerska številka osebni podatek.

Prostovoljno je ne objavljam. Že če ima kdo namen avto si "sposodit", lahko po njej, če tudi na črno, pride do naslova.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je 50keda napisal:

Jaz nič, jo je pa toča polepšala v soboto :P
Tk da kdor ma priporočila za mojstre v okolici Celja, Konjic, Šentjurja na plano, hvala.

Dober mojster je v Polzeli? Če te zanima....

Jaz sem imel prvič na Alfi 600 lukenj.

12 ur dela.

Alfo je 2x ruknilo, drugič manj. M2 pa tudi 1x.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je NevLado napisal:

NORMALNO DA SE JE, ČE PA NE MORAŠ VEČ KUPIT KARAVANA, KAJ ŠELE DIZLA!!!

To so krivi tisti, ki so ostali zvesti znamki in kupli SUVa, namesto da bi zamenjali k znamki, ki ima karavana.

Trg se obrača tja, kjer so večje marže in večinska prodaja.

Sem bil alfist, so prišli otroki, je bila potreba po karavanu. Ne nisem kupil Alfe, žal ga ni imela v ponudbi.

Sem potem kupil Forda.

In še vedno sem nostalgičen ob pogledu na Giuliette.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni isto.

Res da skozi temne pride manj svetlobe ampak ne toliko manj, kot skozi senčnike.

Temnenje (folija) ima bolj namen, da se ne vidi noter.

Jaz imam fejst tonirana in nam je bilo zadosti. Raje pa vidim to, kar lahko preprosto dol vzameš, kot pa folijo, ki postane mehurčkasta in ne vem kaj še vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Tudi druge prestižne znamke so že desetletja delane na Kitajskem pa  nikogar od kupcev ni motilo, zdaj je pa naenkrat tak odpor da joj.... :nevem:

Mjja.

Moti me leta. Ampak večine res ne.

Je pa razlika ali je kitajc z evropsko značko al evropejc zašraufan od kitajca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Z nisi prebral, da se ta nova cx 5 prodaja kot vroče žemljice. Če je ne kupiva ne ti ne jaz še ne pomeni,nda se ne bi dobro prodajala. Enim je pač všeč podhranjen motor in televizija v avtu.

Vsi delamo kompromise od nakupu avta.

Glede na to, da ima sploh ICE, je že to pozitivno. Pač kot izgleda so kupci ocenli, da je ostalo slabše.

Pa nima veze kakšna je kombinacija, čustvene, mehanske ali finančne plati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Zdaj pa čisto odkrito, če kdo upa: koliko vas je tu, ki vam ni problem odšteti 14,90€ za liter motornega olja, samo, da je kvalitetno - hkrati pa kupujete jedilno olje po 1,49€, ker ostalo je predrago, sploh pri slovenskih kmetih, ki prodajajo liter po 10 €, čeprav slovenski kmeti večinoma ponujajo hladno stiskano (nerafinirano) sončnično olje (ki ima močnejši okus po semenih in zato da solati boljši okus)...

Za solato je bučno. V skrajni sili olivno, če bučnega ni.

Konec heca.

Mleko kupujem pri kmetu, nosim še toplega. Med tudi kupujem od točno določenih čebelarjev. Krompir mi vozi en, ki je z dedkom delal v firmu in mu lahko zaupam, da ni škropljen......

Če je poreklo slovensko, večino kupim to in ni problem odšteti par % več.

....

...

..

.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 38 minutami je Slivka napisal:

Ni mi pa jasno - uvožen po naročilu. In zakaj ga potem prodajajo na Avto.Net?

Poznam takega, ki si je ameriškega Ford Raptorja uvozil. Dejansko mi ga je firma iz češke.

Bil je nov.

Če ga bo ta prodajal, bo verjetno dal na avto.net. saj drugam ne vem kam ga dat, mogoče v avtohišo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 9 urami je Lentus napisal:

Aja, pa v avtomatskem menjalniku mi je shodila Lock-up sklopka, tako, da so mi tik pred potekom garancije morali zamenjati cel nov menjalnik. Heh, malenkost...

Premium?

Da ti to crkne izven garancije si lahko žile režeš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 18 urami je Alex napisal:

Če ne bi vedel, da se heca, bi človek mislil, da je vse res, kar piše.

pred 23 urami je Janez007 napisal:

@tommzy, kaj takega? Meni eden najboljših avtov - Kadett E 1.3 S. :)

image.png

Pa nima veze. Ni ga treba pumpat. Ni kot oni z blatniki.

Pač je naletel na petkov avto.

Smo imeli 10 let pri hiši podobnega Pola. 18x garancija v prvem letu. Crkavale izredno zanimive zadeve.

Pač oba starša sta VAG koncern pognala od hiše.

Pa me je oni "superkompjuter" enako kregal, kot vi @tommzy-ja, ker VW pa ja dela.

Jebat ga. Samo odločit se je treba ali se boš sprijaznil, reševal in vozil. Ali pa boš lifral.

Nesrečen bit in vozit, pa nima smisla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)

Sem se menil z enim takim "biserom" ta vikend.

Pravi, da se razume, da se goriva dvignejo, ker morejo nekje vzet, ko pa je prejšnja vlada tak zapufala državo.

Samo to je tak fenomenalno, ker zapufanost ob koncu mandata je bila nižja, kot ob prevzemu.

Edini pravilni pokazatelj zapufanosti je v %BDP-ja.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.