Vsi grejo na roko, če te spoznajo za resnega, razen Ferk. Tam sem imel z M3 in M6 (pred 8 leti) strogo z prodajalcem 1h in še to je on vozil 15min, da je avto zagrel.
Kot smo že ugotovili večkrat, slovenska župca je najmanj kvalitetna. 😉
Za moje pojme je Mol 95 slabši, ker je E10.
pred 8 minutami je g.Wankel napisal:
1 Nm navora je tok mal razlike, da to samo posebneži na CX-30 porajtajo
Ampak prosim sporoči za Mol. Kolega z Boxster GT4 je rekel, da so delali laboratorijske raziskave in da je Mol-ov 100 oktanski še najbolj efektiven. A maš drugače čipiran motor, ali od kje toliko?
Tovarniško 305Nm na overboostu.
Ker požere od 91 oktanov naprej, se mašina odziva na kvaliteto goriva.
Preko 305Nm ne bo spustil, je tovarniško po moje omejeno. Pa rabim avtocesto, ker se to najlepše vidi v 5 ali 6, ko je dlje časa na overboost obratih. 1 in 2 ga nimata.
Verjetno si se zmotil, CX-30 je SUV (zdaj me bo kdo kregal, tudi če ni SUV, je povišan) in ni variante da bi to vozil.
Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁
Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗
Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉
To moreš posnet, drugače tak noben ne vzame resno.
E5,10 sta bila vpeljana zgolj on samo da bi se kao znizal Co2. Torej marketing in vedno tu potegne najkrajso masina ....no pa tudi zato da se je promoviralo nova goriva, se pravi spet marketing....
Meni lepo piše v knjigi of Forda, da če misli dalj časa mirovati naj točim E5, ker z E10 zna tank roštat.
Tak da ja, se strinjam, grd ekomarketing, da vozimo na hrano in še škodo delamo.
pred 14 urami je jures napisal:
E5 ni nic drugega kot 95 v drugi preobleki....
Hmmm E5 je 95 😉
E5 in E10 je max vrednost Etanola. Lahko tankaš E10 z 1% etanola in E5 z 5%. Če imaš srečo.
Dej ne nakladej, dino, ga je povozil s 14 let staro tehnologijo, ti pa še kr živiš v svojih svetih prepričanjih. Veš kaj ni pošteno od tebe, da mimoidoči morebitni kupci, ki pregledujejo forum, ne dobijo realnih informacij, ko se odločajo za nakup novega vozila, zaradi tvojega trolanja.
X motor je pač zgodovina in moral se boš sprijazniti s tem. Ne rečem da je slab motor, je pa v večini parametrov korak za g140, pa če ti to sprejmeš ali ne.
Ni še zgodovina dokler sta oba na prodaj.
Vedno bo en novejši, drugi starejši. Ne morejo tolko motorjev hkrati razvit na enkrat.
In prav je, da je več motorjev, še več bi jih moralo biti na izbiro. Kaj bolj močnega pogrešam.
Kolega je delal na Petrolu in goriva niso pustili plačat, ker bi se lahko zgodilo, da bi tankal manjše količine in bi oni negativo naredli. Oziroma, bi norali plačati trošarine več, kot si preostanek ti plačal.
Tako da ne verjamem, da se je sedaj politika spremenila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Smo imeli v učbeniku za angleščino (OŠ ali Gimnazija)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani