DonFelipe 867 Napisano 5. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 5. november, 2012 Samo,?e da? drugi motor notri to sploh ni ve? Mazda RX Mogo?e kdo ve, na koliko ?asa je servisni interval? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 5. november, 2012 CX-5 sne?ne verige Napisano 5. november, 2012 Pozdravljen. Ravno jaz imam take verige, ki so priporo?ljive za vozila z ABShttp://www.avto.net/ad.asp?id=6600358 Za ve? informacij me kontaktiraj na omenjeno ?tevilko Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 4. november, 2012 Avtor Taxi Napisano 4. november, 2012 ti, zakaj pa taxisti nimajo prikolic? Imajo jih,samo ne pri nas. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 4. november, 2012 Avtor Taxi Napisano 4. november, 2012 Drga? lahko slike poman?a? preko internetne strani www.slikomat.com ... Hvala za link Poro?ni taxi v Pekingu Atene Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 4. november, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 4. november, 2012 vse se lahko pelje Ja, v Mazdini domovini.Pri nas bi te takoj ustavili. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 4. november, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 4. november, 2012 Ta se je pa kar brez prikolice zna?el Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 2. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 2. november, 2012 Da druge znamke zaradi slabih izku?enj nimajo interesa delati wankla, ne zato ker bi imela Mazda ekskluzivne pravice. Najbolj?ega serviserja ni, to se zamenja motor pa je. To je generalna oziroma velik stro?ekSli?al sem, da se ga zelo izogibajo,tako kot so se pri meni XM-a Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 2. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 2. november, 2012 Torej odvisno kako je bil vzdr?evan. Kdo pa je v Sloveniji najbolj?i serviser za tip motorjev ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 2. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 2. november, 2012 dejstvo je da wankli ?rejo olje ... sam pa tud dobi? iz 1.3 motorja 232 konjev ... logi?jo ane ... Hvala ti za ta video.Res je,Wankel ima brutalno mo? brez predelav.Zanimivo,da ga je edino Mazda ?e obdr?ala do konca proizvodnje RX-8. Evo ?e nekaj fotk s prikolico : Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 1. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 1. november, 2012 Znani so bili po tem, da so ?rli olje Ima ta motor mogo?e kak?en poseben zvok? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 1. november, 2012 Avtor Wankel Napisano 1. november, 2012 Fantje, kok ste zlobni Lahko bi mu lepo iskreno takoj ?e povedal,da je rx8 idealni delovni stroj za preva?anje gnoja in sena Itak da so zlobni.A sploh veste kak?ne probleme so imeli te motorji? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 1. november, 2012 Wankel Napisano 1. november, 2012 Na kaj je potrebno biti pozoren pri omenjenem motorju? Kako je z vleko prikolice in obremenitvijo? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 1. november, 2012 Avtor Taxi Napisano 1. november, 2012 Graz Lady Taxi, Dunaj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Taxi Napisano 30. oktober, 2012 raj?i kot pa v kakem bavarcu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Taxi Napisano 30. oktober, 2012 ja ?al js nemorem urejat tvojega posta... slikarja majo pa vsaki windowsi... Bom pogledal in se bom dr?al tega. A ti bi se poro?il v 6ki ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Taxi Napisano 30. oktober, 2012 s pomo?jo program?kov, kot so npr. photoshop, pa nero photosnap, pa celo v slikarju se da A tako. ?al jih nimam. Bo? ti pomanj?al ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Taxi Napisano 30. oktober, 2012 g. Massa, moderator te bo za pirhe obesu pod strop (velikost slike npr.) Aja?Kako pa naj jo pomanj?am?Se ?eli poro?iti v 6ki ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Taxi Napisano 30. oktober, 2012 poro?ni taxi v Rusijihttp://porapoparam.ru/showcase/354 otro?ki taxi v Ukrajinihttp://www.kindertaxi.com.ua/gallery.html Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 29. oktober, 2012 nakup MX-5 Napisano 29. oktober, 2012 Za na?e mnenje poglej prej?nje poste Sem vse pogledal.Pa nih?e res ne ve ve? informacij o njej? Ho?ete re?i, da je avtomatski menjalnik neuporaben za tak avto? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 28. oktober, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 28. oktober, 2012 Tole more bit kr zanimivo vozt Res je.Samo pri nas bi te takoj ustavili. Druga?e pa je Miata odli?na kot rekreacijsko vozilo, kot vidimo pa se znajde tudi na dolgih progah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 28. oktober, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 28. oktober, 2012 Tale je pa nora Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 26. oktober, 2012 nakup MX-5 Napisano 26. oktober, 2012 Danes sem to ?rno automatik pogledal na hitro, ko sem ?el mimo. Ni bilo nobenega, ampak lahko povem, da ko jo pogleda? pobli?e in proti svetlobi je opaziti,da se barvne nianse prelivajo. Pa zelo zaro?ena in umazana je, saj zelo dolgo stoji oziroma se prodaja. Sumim, da je bila zaletena in uvo?ena iz ZDA. Kaj pa vi mislite? Jo kdo pozna? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 24. oktober, 2012 MAZDA MPV nakup Napisano 24. oktober, 2012 Pokli?i in se dogovori za ogled in menjavo. MPVjko pa dobro preglej od A do ?. Pa poro?aj. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 24. oktober, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 24. oktober, 2012 Vem ti vozi? Subaru Legacy, zanj ista pravila veljajo... A neve? da sem jaz na ?abah? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe 867 Napisano 24. oktober, 2012 Avtor MX-5 vleka prikolice Napisano 24. oktober, 2012 Se enkrat zadnjic vlece lahko stvari z dolocenim NDM v homologaciji!! Kolk loh pa vlece preden krepne motor al sklopka pa lahko na vasi probas Hvala za razlagoNimam Miate oziroma MX-5 http://www.youtube.com/watch?v=ACno2fSZJMg Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Samo,?e da? drugi motor notri to sploh ni ve? Mazda RX
Mogo?e kdo ve, na koliko ?asa je servisni interval?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani