Jest sm ?e use mo?ne ?arnce notr dau (phillips blue vision, nightbreaker, extreme vison itd.) in je use skp isti kurac. Je res, da ko sem imel phillips blue vision-5000k je ?aromet lep?e izgledal saj svetloba oz. snop ni bil tako razpr?en. Kar se pa ti?e svetilnosti se mi pa zdi, da je use skp isti kurac. Ker so mi extreme vision po 8. mescih crknile sem dal notri ?isto klasi?ne osram (4e) pa za moje pojme isto svetijo, kot recimo extreme vision (25e) k imajo kao 20% ve?jo svetilnost.
A je mogo?e ?e kdo stla?il te 85w ?arnice v M6 lu?i z le?o? Ali je nevarnost,da mi skuri fokuse? Ali svetijo zakaj,ali je bolje,da se ne ?pilam in kupim NBU ?
Aha... zanimivo . Kako pa je s to zadevo, ?e smem vpra?ati ? Je razlika o?itna oz. se spla?a? Vrjetno si dal 4500-5000K (zgleda bolj original in manj opazno). Pa se te HID zarnice lahko normalno zamenjajo, ce crknejo ? . Nekje sem bral, da ni priporocljivo imeti xenon kita v halogenskem ohisju... je to res ? Sprasujem zato, ker se tudi sam malo nagibam k teli opciji. HID imas vrjetno samo za kratke luci?
Nvem meni avto deluje zelo tih pa sem zelo picajzlast pri teh stvareh . Je pa mo?no, da zaradi tega, ker si lastim 1. generacijo 6ke k je dosti "glasnej?a" od novej?e .
Moj fotr ima 08 letnik 2.0 (147km) pa pije okoli 9,6-9,7. Je pa res, da je ravno tako na plin, ampak ?e vedno bi bila potro?nja brez plina okoli 9l. Upo?tevati je potrebno tudi to, da se z njo ve?inoma pelje mami in pravi, da je avto tako tih, da se ?tevec na avtocesti obrne tudi do 180km/h preden sploh pogrunta.
?aki, zakaj bi bil pa te?na stranka ? Sam si napisal, da so ti ?e vsaj 3x zamenjali software pa zadeva ?e vedno ne deluje tako kot bi morala. Jest se ?ist strinjam z juresom in gladko pejt nazaj pa lepo zahtevaj naj ti menjajo cel modul (te prov en k... boli kdo jim more to odobriti). Dal si +20k za avto in nima? ne ?ivcov in ne cajta, da ga na usake dva tedna fura? nazaj na uradni servis, kjer ti samo resetirajo ali na novo in?talirajo SF. Se strinjam, da lepa beseda lepo mesto najde, vendar, kot vidi? ti navigacije ?e vedno niso zrihtali...
Ja, samo more isti prodajalec imeti na voljo tudi v drugi barvi . Nad 22e je DDV nad 150 pa carina. Sam fora je v tem, da znesek po?iljke ne sme presegati 22e in se ?teje tudi po?tnina. Sepravi, ?e bo? ti kupil neko stvar za 10e pa bo po?tnina 15e, ti bo ?e carina opalila DDV. V primeru pregleda paketa ti pa zara?unajo ?e dodatnih 5e, ?e ni ra?un prilo?en in so te morali kontaktirati . Po doma?e povedano naju isto pride ali naro?iva skupi ali posami?no, saj pride 30e v vsakem primeru ( DDV vklju?en)
Js bi tud rabil ene 'tuner lug nuts' za nov set felten..Bi imel kaj proti ?e se pridru?im pa razdeliva po?tnino?
Niti malo, samo upam da se bova obadva v iste zagledala . Bi pa rabil sive barve, ker imam te GT original feltne. ?e se prav spomnem imava iste feltne,samo nevem ali ima? ti tovarni?ko sive barve ali ima? prebarvane na ?rno.
Mene pa zanima, ?e ima kdo izku?nje s kupovanjem vijakov/matic iz ebaya (ve?inoma so kitajci). Imam namre? samo en komplet vijakov in bi za letne feltne rad nabavil nove pa mal cvikam, da nebom dobil neko kitajsko sranje. Spra?ujem pa zato, ker je na ebayu zelo pestra izbira glede barv, oblike pa tudi cena se mi ne zdi neki pretirana
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pribli?no koliko pa ta funkcija v praksi zmanj?a ?ivljensko dobo akumulatorja ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani