Če se zapeljete skozi tunel Markovec iz smeri Izole zadnjih 300 metrov tako ziba, skoraj trese, ne glede s katerim avtom se pelješ. Domnevam, da so na dnu tunela kakšne prečne betonske pregrade in se je vmes posedlo, druge razlage nimam.
Če si predstavljamo, kaj sploh SUV pomeni - "Sport Utility Vehicle", po slovensko "športno uporabno vozilo", ali to pomeni, da je primerno za prevoz športne opreme, recimo jadralne deske, palice za golf ... ali pomeni, da je voznik oblečen v trenirko s tremi črtami?
Kaj vse se ne spomnejo v ihti, da bi zmanjšali manko današnjih baterij ... Dokler ne bo konkretnega preboja pri baterijah (ali celo kakšni drugačni tehnologiji) je škoda truda.
Enak kot moj 17 let nazaj .Toliko problemov sem imel z njim, kot z Fiatom.
Z njim nikoli kaj posebnega težav, enkrat je šel termostat, drugače pa samo redno vzdrževanje. Hec pa je ta, da je po končni hitrosti in pospeških enak cx-30 skyactiv-x. (čeprav se g. Wankel nekaj muza okoli polotov) 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni zgleda, kot da je zadela ob nek višji rob (kamionček?)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani