Ne, nikjer ne trdim tega. Dopuščam pa možnost, da je ... #youtubefolks pač.
Ne moreš pa enega primerka posplošiti na celo populacijo, kot tu radi počnete. Verjetno se nekemu Renault servisu v UK ni dalo ukvarjati s popravilom, ker niti ni imel ustreznega orodja, in je pač na predračun našopal vse, kar mu je prišlo na pamet - skupaj s pribitkom na storitve, ki bi jih opravili zunanji izvajalci.
Temu se reče "fuck you price".
Ker nima servis orodja ali znanja to porihtat, pač dajo tako ceno da se ti bl splača drug avto vzet.
Problem je, ko mehanika naučiš popravljat take zadeve, ga moraš temu primerno več tudi plačat. Pol tudi rabiš primerno zaščitno opremo zaradi štroma.
Verjetno pa, da skoraj nikoli ne pride do takih okvar, ko pride se pa glih zaradi cene to zelo hitro razve naokol. Posledično, ljudje ne želijo EVjev, ker tudi če se to zgodi enemu na 10000, nočejo tvegati da bojo oni ta eden.
camry me moti, da je samo še hibrid, in mi je CVT zaenkrat meh
preverjen vw/audi z 2.0 TDI bi bil čudovita izbira
CVT kar kritizirajo ja, čeprov, osebno ga pa nisem vozu, in ne bi mogu ocent. Tako da grem rajš po tem kar drugi rečejo, pa upam da bo dejansko kaj ratalo od mazde 6e, če so glih ime zaščitl (al logo, al karkol so naredl s tem)
Recimo, da bi kupoval ekvivalent M6, kaj mi sploh preostane. Recimo BMW, Audi in Mečka ampak vsi teli imajo pri meni en subjektiven slab sloves, tako da bi s težko odločil za enaga od teh. Pol maš Passata in Arteona ter Superba, Toyota Camrya, Peugeot 508, AR Giulia pol se pa već ali manj neha vse skupi.
Tko, da kakorkoli pogledam - dejansko mi ostanejo Trije VAG-ovci pa Camry in Pugi.
zj kar sem na hitro pogledov, letnik 23 dobiš na mobile.de
V nemčiji tudi novo še dobiš
Če 6ka zgine, pol pa samo še camry ostane. Ampak camryja pa mislim da ni karavana (se mi ne da gledat, ampak mislim da je samo sedan)
Samo ne razumem, ker v koraku pridobivanja elektrike pa spet mesajo rjo in vodik da dobijo zelezo in vodo.
Kar sem prebral je da z uparjeno vodo delajo rjo, verjetno pri nizji temperaturi vse skup delajo kot obratno. Obratno pa hoces nek manjsi puf da dobivas elektriko od tega, ampak dvomim da naredi dosti da se drugi del procesa sam vzdrzuje
@Slivka, ni fora v izletni coni. Fora je da je brez ABS rabu 20m več da se ustavi kot z ABS, torej z izletnami conami, vse super duper, brez njih, pa če nimaš ABS, pa veš kam greš. Poanta je da, z ABS se prej ustaviš kot brez, in da imaš kontrolo nad avtom. Če dobr pogledaš, je na polni bremzi z ABS šlo v ovinek, brez ABSa je šlo pa naravnost, kar bi v tvojem primeru bla gmajna al pa grapa, če ne bi bilo teh izletnih con.
In kam boš ovinkal? Cesta ni poligon in nimaš na vse strani izletne cone. In največkrat lahko izbiraš: desno med leske ali v grapo, mogoče na kakšen pločnik, ali pa levo v nasproti vozeče vozilo. Ali pa naravnost in napičiš v rit tistega, do katerega bi se mogoče ustavil, če ne bi imel peder-bremz, ki ti omogočajo ovinkat tam, kjer nimaš prostora za ovinkat...
Mah, brez veze, glej, ja, peder-bremze so vrhunska tehnika. Vseeno te prosim, da držiš večjo varnostno razdaljo, če boš kdaj vozil za menoj. Ker jaz kar pogosto obrnem stikalo, ki ga ni. V bistvu ga samo pred tehničnim priklopim...
Na asfaltu, ima gume ko zdrsne veliko manjši oprijem kot guma ki se "obrača", ker pač, fizika.
V nespluženem snegu, ali pa na makadamu, je pa dejansko boljše da nimaš ABS, ker guma narine material pred sabo. Pa da ne boš z metrom skakov okol, na youtube je kar nekaj videov na to temo 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Temu se reče "fuck you price".
Ker nima servis orodja ali znanja to porihtat, pač dajo tako ceno da se ti bl splača drug avto vzet.
Problem je, ko mehanika naučiš popravljat take zadeve, ga moraš temu primerno več tudi plačat. Pol tudi rabiš primerno zaščitno opremo zaradi štroma.
Verjetno pa, da skoraj nikoli ne pride do takih okvar, ko pride se pa glih zaradi cene to zelo hitro razve naokol. Posledično, ljudje ne želijo EVjev, ker tudi če se to zgodi enemu na 10000, nočejo tvegati da bojo oni ta eden.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani