Skoči na vsebino
Petrol Ultimax
Napisano

Evo prvi tank z Ultimaxom. Kaj pa vem, kake hude spremembe ni.

Mogo?e mal ni?ja poraba, ampak po enem tanku je te?ko re?t. Vsaj ?e ene par jih bo treba pokurit, da bo zadeva malo bolj korektna. Zadnji tank je bila poraba 6.36 kar se mi zdi ok. Pri OMV-ju je po desetih tankih povpre?na poraba 6.70l, bomo videli kako bo pri petrolu.

Sicer pa kakega pove?anja mo?i ni ?utiti..?e tko trga:P. Mogo?e je manj tresenja oz. podrhtavanja tam okoli 1000-1200 obratov..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

TO je jasno ja. Ampak pomoje ti novi toliko zani? spet ne morejo biti. Je pa res, da sem se kar za glavo dr?al, ko je kolega kazal, vse fi?erje...vse nekaj na motor?ke, senzorje...jao...

?e pri moji mazdi se mi zdi, da je kup elektronke, nekih motor?kov, itd..:)

BTW, da ne bo offtopic.

V?eraj tankaj Ultimax. Avto je v?gal s prve :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba.com
Napisano

?e tankam na isti benzi skoz, in problema. Kako pa vi bele?ite v primeru, ko tankate na razli?nih pumpah. V tem primeru je potrebno za nazaj vpisat pravo porabo, za tisto pumpo..

Primer:

Tankam 5x na OMW

Tankam 6i? na Petrolu

Se pravi ko natankam ?esti tank je to dejansko poraba petega tanka, ki je bil na OMV.

A sem zakompliciru? :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Labi, kaj ?e tankam?

Ne ne, n? vse je normalno. Tankam v Kranju na OMW, to je pa tudi vse. Je pa res, da v tem primeru porabe se kaj dosti ve? kot 130 po AC ne vozim. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Jaz bom tudi poskusil tole. Samo da tanko od OMW-ja skurim :P. Pri prej?njem OMW tanku je bil izra?un porabe 6,39l..Se mi zdi kar dober rezultat za 1.6 tone te?ak traktor z DPF-jem. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Jaz bi osebno preveril ?tevilko sa?ije na enem izmed na?ih servisov. Glede na to, da je elektronska knji?ica bi mogli biti podatki vidni, ?e je avto res bil servisiran. Jaz sem pri nakupu moje mazde naredil to napako zato ti to govorim. Izpiske sem dobil poleg, ampak so bili fake!

Bolje se je u?it na napakah drugih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

?e je preve? olja sveti al utripa?

I??e? kandidata? Meni zaenkrat deluje b.p. Pa boga prosim, da bi ?im dalj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Malo offotpic. A se pri?ge kaka signalna lu?ka, ?e olje v dizlci (DPF) pride tja gor do X to?ke? Kot napaka v ra?unalniku vem da se zapi?e,..sam to mi ni? ne pomaga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.