Skoči na vsebino

zimurg

Člani
  • Sporočil

    54
  • Z nami že

Informacija o profilu

  • Spol
    Ne povem

Dodatne informacije

  • Moj avto
    cx 5 2018 cd175

Nedavni obiski profila

1.754 ogledov profila

Dosežki uporabnika zimurg

  1. uf, sami genijalci na kupu. sicer sem pa odgovarjal OP, ki ima problem in bi ga rad rešil. nasvet lahko upošteva ali pa ne. lahko pa poizkusi z slanino ali pa ptičjim drekom zaradi mene.
  2. smolo odstraniš tako, da namažeš del z putrom, pustiš nekaj časa avto na soncu in sčistiš ...
  3. https://www.autodoc.si/luk/10053646 https://www.autodoc.si/luk/9715764 https://www.autodoc.si/aisin/8163922 https://www.autodoc.si/aisin/7903252 gugl is jor frend
  4. zimurg

    Gume

    5000 miles = 8046.72 km
  5. zimurg

    Nakup CX-5

    so dovolj glede na težo avta!
  6. noro dobr...nej kolega z kakšno zajlo priveže auspuh in se odpelje do bližnjega švasarja da ga zaflika. včasih je bil en na vodmatu...če si iz ljubljane. Google Maps WWW.GOOGLE.SI Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. še boljše pa da gre zamenjat auspuh...
  7. to so včasih govorili tudi za konje in vozove. glej nisem nek zagovornik el. avtov, ampak stvari se spreminjajo. če na boljše ...to bomo pa še videli.
  8. Prav imaš. Električen avto je bil pred bencinskim in dizelskim. Ampak kasneje je prišlo do zastoja razvoja električnih (zaradi istih problemov kot so sedaj - baterij). V primejavi z ICE pa se je v vmesnem času zgodila petrokemična revolucija z Rockefellerjem in ostalimi. Služili so bajne denarce na račun črne brozge ... in še vedno jih. Skratka energija proizvedena iz nafte je bila vse cenejša in lažje dostopna. Za razliko baterij s katerimi se skoraj nihče ni ukvarjal. Razvoj pač zahteva čas in denar. In ni provizij in mastnih zaslužkov.
  9. se ne sekiram in vem za omejeno uporabnost...pravzaprav vsake stvari. samo pri mazdi imajo baje res plan dodati wankla kot generator ...zna bit zanimivo...sicer bomo pa vidli kako jim bo uspelo.
  10. Če bo dobil wanklov podaljševalnik, zna bit zanimiv.
  11. zimurg

    Skyactiv-D se poslavlja

    mazda ima v eu problem z co2 svoje prodajne flote. zato tudi ne bo ta velikih motorjev tukaj.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.