Skoči na vsebino

Janez007

Člani
  • Sporočil

    4.016
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    27

Zadnja sporočila napisano od Janez007

  1. Takole izgleda, ko so izpolnjeni vsi trije pogoji za delovanje i-stop. Ko se začne regeneracija, leva ikona motorja počrni - ni več obsijana modro.

     

    Priporočam, da se z regeneracijami ne ukvarjaš, ampak samo uživaš v odličnem navoru tvojega avta. Naj ostane to skrb za tvojega mehanika. Sam itak kaj dosti ne moreš naredit, lahko pa te te informacije spravljajo v slabo voljo. Mene so (pojav pogostih regeneracij), rešil pa sem zadevo z zamenjavo z bencinarjem. 👌 :) 

     

    image.png

    • Všeč 4
    • Zmeden 1
  2. Berem tele vaše odgovore in se mi zgodbe ne zdijo nič posebnega ...Slivka se razburja in piše odgovor skoraj 10 minut, dovolj bi bila minuta,  če bi moje provokativno vprašanje bolje prebral ... 😀

     

    Zakaj se mi ne zdijo odgovori nič posebnega? Nekomu so na pooblaščenem Mazda servisu, ki ni v Kopru, zamenjali napačen žaromet. Bil je razbit desni, zamenjal pa so levega, brezhibnega. Pa 3 tedne je čakal na dobavo žarometa in še štiri ure, da so ga zamenjali. Seveda je ugotovil napako šele voznik po prevzemu vozila ... 🙃 😄

    • Haha 5
    • Začuden 1
  3. Nič vam ne verjamem, dokler ne navedete kaj konkretno ga je servis polomil, da jih grajate (kateri servis, kdaj, kaj). Če vam ga niso oprali in pranja niste naročili, niste dobili zastonj napitka, potem to še ni razlog za nezadovoljstvo. Je pa v mnogih primerih lahko problem tudi problematična stranka.  😁

    • Haha 3
    • Zmeden 1
  4. pred 2 urama je Boss napisal:

     

    Ampak.... če pa v štartu s ceno ne pretiravaš in si nekoliko cenejši kot drugi pa se bo našel še kak človeček , dva trije zraven in ni hudič, da ne bo kateri od teh odprl denarnico.

     

    @ignacij je točno to občutil kako to zgleda. Bolje pri prodaji malo popustit pa pri nakupu malo bolj prodajalca stisnit (takrat ti vodiš ples), da si na koncu na istem.  Ne moreš pa računat na to, da boš drago prodal potem pa poceni kupil - to so pač iluzije.

     

    Končno spet prihajao časi, ko kupec vodi ples ... seveda če slabo (pretirava), mu lahko nekdo drug spelje plesalko. 😃

    • Haha 2
  5. pred 17 minutami je Hixxy napisal:

    Update:

    Mazda je na 19kah in letnih gumah 🥳

    Ni pa šlo brez zapletov.

    V ponedeljek ko sem prvič peljal k vulkanizerju in je bila "pizdarija" pri sprednjem desnem kolesu, nismo probali vseh koles sneti.

    Včeraj mi je mehanik popravil in sem peljal nazaj k vulkanizerju, da damo na letne.

    In itak, zadnje desno kolo - ista štorija - vijak se ustavil na sredini 😅

    Sicer mu ga je uspelo dati dol, ampak bo potrebno spet peljat k mehaniku še za zadnjo gumo haha.

    Aja pa vijaki niso isti kot original, in mi gre blazno na živce. Iščem po slo, ne najdem nikjer. Dobim na Ebay.co.uk in sama sreča, da sodelavka pride iz UK v Slovenijo v ponedeljek, tako da mi bo prinesla 2 original vijaka.

    Res komedije, v ponedeljek je polna luna in zgleda seče na polno haha 😄

    Zato pa vedno samo še original Mazdina platišča ... 1 set vijakov za celo leto.

    • Všeč 3
    • Haha 1
    • Zmeden 1
  6. pred 20 minutami je stonauro napisal:

    Pa saj ti si jo dobro prodal. Koliko si na koncu dobil zanjo? 16-17k EUR? Po janezovi teoriji bi jo moral dat za ene 12 (po 5-tih letih gre na pol).

     

    Tukaj lahko modrujemo še, pa še. Dejstvo je, da se vsak avto proda, proda za ustrezno ceno. 

     

    Koliko interesentov te pokliče dnevno, koliko v zadnjem tednu, koliko v zadnjem mesecu? 

     

    Naloge

    • Všeč 4
  7. pred 15 minutami je NevLado napisal:

    Hmm, zelo dobra cena (slučajno zasledil, ker sem iskal za kolega) - https://www.shoppster.si/p/3180342

     

    Edin spodi piše da je družina izdelkov Ultra dpf, čeprou piše v naslovu ultra in tut slika je - verjetno pride že nova kanglica "original" Ultre - je že kdo naročal iz tukaj?

    Aha, tukaj je še ceneje - https://olje-dg.si/trgovina/mazda-dexelia-ultra-5w-30/

     

    @Janez007 tukaj ti naročaš ane?

    Ja, enkrat sem naročil in je bilo vse OK.

  8. pred 1 minuto je Alex napisal:

    Saj dobre gume te ne sme odnesti. 

    Ne po suhem ne v mokrem. 

    Če pa imaš takšen zmazek od gum, kot jih imamo mi na cx30, prvovgradne Bridgestone, je pa druga pesem. Pri 30km/uro ti v krožišču prične odnašat zadek. Ali pa, še slabše, ti sprednji konec rine ravno. To vam lahko potrdi tudi Gelipter. Hvala bogu je sedaj nabavil Conti. Odlične gume. 

     

    Če bi bile na CX-30 problem samo gume., ki jih lahko kadarkoli v katerikoli delavnici zamenjaš. 😁

  9. Sam sigurno nisem dober primerek za testiranje. Še z nobenimi gumami me ni odneslo - OK, razen enkrat v ovinku z OPEL ASCONO z zadnjim pogonom  in na cesti nekaj cm svežega snega - sem se na srečo rešil in peljal naprej.

    • Všeč 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.