Skoči na vsebino

Robert

Člani
  • Sporočil

    405
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    3

Vse objave uporabnika Robert

  1. Robert

    Mazda CX-80

    Prodanih bo do 10 vozil na leto (mogoče sem rekel še preveč), prevelik avto za SI....
  2. Če prav vidim ("analiziram") so pravi obrisi prenovljene Mazde CX 5 na posnetku vidni do 11 sekunde in od 43 sekunde do 1 minute posnetka, ostalo je bolj photoshop, ali se pač motim.
  3. Robert

    Mazda CX-30

    Ja mi deluje, samo mora goreti lučka na stikalu za vzvratna ogledala, moraš prej vklopit, super, za to "foro" pa res nisem vedel.
  4. Robert

    Mazda CX-30

    Tega še nisem zasledil na moji Mazdi CX-30 z najboljšo opremo (letnik 2019), mogoče imajo novejši letniki........tudi ne vem ali je potrebno to kako nastaviti.
  5. Robert

    Mazda CX-30

    Zanima me naslednje pri Mazdi CX-30 Skyactive X (180, 186): - koliko akumulatorjev ima M-Hybrid motor, - ali se lahko zažene motor na "kleme", če je akumulator sistema I-stop. Hvala za odgovore.
  6. Robert

    Mazda CX-30

    https://www.zurnal24.si/avto/testi/vozili-smo-avto-za-vse-tiste-ki-nocejo-pozabiti-voznje-416409 sem opazil da imajo nove Mazde 3 slovenski prevod Infotaimenta, ali obstoji kakšen update za že obstoječe modele (Mazda CX-30).
  7. Robert

    Mazda CX-30

    Opravljen 4. redni servis na Mazdi CX-30 SkyactiveX180 na Avotcentru BTG d.o.o., LJ, zelo zadovoljen z opravljeno storitvijo in končno ceno 280,97 € s predhodno dogovorjenim popustom (zamenjava olja - Mazda Supra X 0W20, tesnilo, filter olja, filter klime, zavorna tekočina, avtomehanična dela), prejel opran avto.
  8. Pred slabimi 4 leti čakal slabe 3 mesece a je nato prišel točno na datum, ki mi je bil določen za dobavo.
  9. Robert

    Mazda CX-80

    Teh vozil (CX-60 in CX-80) po mojem mnenju v SI ne bo prodano veliko.......
  10. Robert

    Mazda CX-30

    Decembra letos bo star 4 leta, zaenkrat zelo zadovoljen, poraba se vrti okoli 7l, redni servis na pooblaščenem servisu vsako leto - BTC (dokler bo še, potem bom šel verjetno v Autotehno Vis, ki mi je lokacijsko zelo blizu), nobenih težav tudi v ostalih delih vozila, km 24.800, avto v pogonu sicer vsak dan a na kratkih relacijah. Zaenkrat top.
  11. Robert

    Mazda CX-30

    Kje pa obstoji ta seznam ?
  12. Robert

    Mazda Cx-5 facelift

    Bom uporabil kar to temo, da ne odpiram nove. Zanimajo me vaša predvidevanja kaj se bo zgodilo v prihodnosti z Mazdo CX-5 (res, da je bila pred kratkim prenovljena). Jo bo nadomestil nov model ali bodo enostavno ostali pri modelih CX-30, CX-60 in večji.......
  13. Že dvakrat, ko sem bil v avtopralnici Petrol na Celovški, Lj., so se mi zunanja ogledala čisto obrnila pa čeprav sem jih imel poklopljena na Mazdi CX-30, se to še komu dogaja tam, se mi zdi da je zadeva preveč močna (krtače). Ima kdo kakšen drug predlog kam peljati v LJ na pranje, razen da operem avto sam doma.
  14. Robert

    Mazda CX-90 (USA, Avstralija)

    Oblikovno mi je CX-50 bolj všeč kot CX-60 in posledično to velja tudi za CX-90 (oziroma CX-80 ko bo na voljo na SI trgu).
  15. Robert

    Mazda CX-30

    Sporočam ceno za opravljeni 3. servis cena z DDV (Mazda servis BTC, ki pa je sedaj Avtocenter BTG d.o.o. in kot kaže podatek na internet strani Mazde, niso več prodajalci Mazd, so pa pooblaščeni servis): 329,33 € (olje, tesnilo, filter olja, filter klima kabinski, avtomehanična dela-edino podražilo za cca. 20€). In pa pohvala avto je bil opran.
  16. Robert

    Mazda CX-30

    Ja, to tudi mene zanima.......
  17. Robert

    Mazda CX-30

    Tole ne bo držalo, preverjeno danes na Mazda servisu, komplet 2 brisalcev original Mazda za CX-30 = 67 €.
  18. Robert

    Mazda CX-30

    Ja potem bo glede na vse navedeno potrebno gledati za original brisalci, ima mogoče kdo kakšen podatek kakšna je cena za komplet prednjih za Mazdo CX-30 oziroma kje se dobi najceneje.
  19. Robert

    Mazda CX-30

    Malo oziroma skoraj nič - 19400 km.
  20. Robert

    Mazda CX-30

    Izgleda da bo po treh letih potrebno zamenjati sprednje brisalce na CX 30, saj sedaj še originalni (prvi) so postali zelo trdi in "ropotajo" po šipi. Kaj priporočate, razmišljam o Bosch Aerotwin.
  21. Menjal gume iz letnih na zimske...
  22. Robert

    Mazda Cx-5 facelift

    Malo sem se igral z Mazdinim konfiguratorjem in opazil zanimivo kombinacijo pri Mazdi CX-5 - Homura Plus oprema (s strešnim oknom), G165 motor (z vidika plačila cestnine ugoden motor), avtomatski menjalnik in pogon AWD. Zanima me ali je to kakšna nova kombinacija ali je že od prej, je pa sicer cena kar zasoljena.
  23. Robert

    Mazda CX-30

    Včeraj menjal baterijo na daljincu za avto - Mazda CX 30 (zdržala slaba 3 leta).
  24. Robert

    Poraba Mazda CX30

    Po Bordcomputerju mi kaže 7,0 - največ obvoznica in center mesta LJ.
  25. Včeraj kupil obe varianti Kingston adapterja tako za microSD kartice kot SD kartice. Sedaj me pa zanima kako kaj vročina v avtu škoduje tem adapterjem, če ga pustim skoz v avtu glede na to kakšno je vreme sedaj. https://www.kingston.com/en/memory-card-readers/mobilelite-plus-microsd-reader
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.