Nekoč sta bila dva ribiča Vsak dan sta skupaj lovila, od jutra do večera. Dan je bil enak dnevu in leta so minevala. Nekega dne pride en ribič lovit, kot po navadi, ta drugega pa od nikoder. Ta
prvemu se je zdelo malo čudno, ampak je vseeno naprej lovil in čakal, da pride še ta drugi. Naslednji dan isto. Prvi pride, ta drugega spet ni. In naslednji dan spet. In tako 7 dni. Ta osmi dan pa pride drugi ribič ves nasmejan.
- "Pa kje ti hodiš?"
- "Veš, sem se poročil."
- "Kva ?!?!? A se ti je zmešal?"
- "Ja sem najdu tapravo pa sem kar pohitel da mi nebi ušla."
- "Ja kakšna pa je?"
- "Glej glihkar prihaja z malico."
Pa pride do niju stara babura, mal puklasta, trebuh na kolenih, joški še nižje, se lepo nasmehne, seveda brez zob, pa slina se ji mal pocedi po bradi. Jima vošči dober tek, še mal prdne pa gre.
Ta prvi ribič ves zaprepaden:
- "Kva si zmešan al kva ti je, pa ti nisi normalen."
Ta drugi pa ves navdušen:
- "Ko bi ti vedu kakšne gliste ma!!!"
Človek na smrtni postelji reče zdravniku:
- "Prosim napišite, da sem umrl za AIDS-om!"
- "Zakaj?"
- "Zato, da nihče več ne bo spal z mojo ženo, tisti, ki so pa že, pa naj jih pobere od strahu!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.