Popaj Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 1. EGR ventil mi je mehanik ?e 2 x ?istil, pomaga 20-30 km, potem pa spet "kadi"in nima mo?i pri malih obratih. Orignal novi stane 360 ?. Nerginalni ne obstajajo. Je kak?na cenej?a varianta originala ali pa?e od kak?nega drugega avta (baje je to Fordov motor) 2. Pokvaril se mi je senzor-detektor v sovoznikovem sede?u (v sedalu), ki zazna, ?e kdo sedi (potem aktivira tudi sovoznikov air bag). Originalna re?itev - nov sede? 700 ? !!. Baje se lahko re?i tako, da se namesto senzorja vgradi zaklju?ni element (emualtor ali nekaj takega) - ve kdo kaj o tem. Hvala in lp Danilo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 1. Vse to ?e najde? na forumu PA 100% ni fordov motor, EGR pspucaj in blindiraj, pa bo ok. 2. emulator pa je to to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Popaj Napisano 13. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2013 1. Vse to ?e najde? na forumu PA 100% ni fordov motor, EGR pspucaj in blindiraj, pa bo ok.2. emulator pa je to to. ?e ga blindiram, bom imel kaj te?av na tehni?nem pregledu - meritve izpuha ? Kje kupim ta emulator ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 ?e ga blindiram, bom imel kaj te?av na tehni?nem pregledu - meritve izpuha ? Kje kupim ta emulator ? Predvidevam da ima? pred DPF serijo in te itak kadijo in naj nebi bilo problema. Za emulator malo pobrskaj, pred kratkim je nekdo pisal o tem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 Predvidevam da ima? pred DPF serijo in te itak kadijo in naj nebi bilo problema. Za emulator malo pobrskaj, pred kratkim je nekdo pisal o tem. a lohk na 3-jki 1.6 CD110 tut brez problema blindiram EGR, al je treba ?e kej u ECU spremenit? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
batko Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 a lohk na 3-jki 1.6 CD110 tut brez problema blindiram EGR, al je treba ?e kej u ECU spremenit? Mislim da bo treba v ecu spremenit, drugace bo gorela lu?ka ker ima? senzor na egr-ju. Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 Sej EGR ?e vedno "miga" samo skozenj ne gre ni? kar bi povzro?ilo zatikanje, kaj pa on ve ?e gre kaj sozi al ne, ?e pa se zatika pol pa ve da nekaj ni ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boškobuha Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 Novej?i motorji zaznajo ?e je EGR blindiran in ravno tako javijo napako.. Potreben je popravek programa. Mi smo za dobloja pla?ali odklop PDFa in EGRja + ?ip 350? Avto je dobil novo podobo.. Lp Citiraj
Deeyan Napisano 17. marec, 2013 Prijavi Napisano 17. marec, 2013 Sej EGR ?e vedno "miga" samo skozenj ne gre ni? kar bi povzro?ilo zatikanje, kaj pa on ve ?e gre kaj sozi al ne, ?e pa se zatika pol pa ve da nekaj ni ok men se zdi da mam js lih ta problem in bo treba EGR kr lepo zamenjat... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.