Okoljska tematika
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tole pa nekak ne zastopim. Pumpa se priklop na AIO heder ventilatorji pa na header za CPU, RGB pa na RGB. Če si mislil da si moral ventilatorje na 3 hederje dat si kupi razdelilnik iz 3 ->1 🤷♂️
-
A se ti zdi da dajem vse za job? A me ne vidis pptovati redno po cevapih po celem svetu (privat ne samo za sluzbo)? Jaz si vzamem 3 mesece v celoti zame na letninravni. Delas in uzivas Kje sem pa rekel da potujem bogato, avgusta grem na kolo s prikolico za 14 dni za 300€... Spanija 2500€ je mucho mucho poceni fant. To je 175€ na dan za dva s spanjem, vso hrano in bencinom 400km na dan, vstopninami, potjo z avtom v Rim, parkingom avta v Rimu 14 dni trajektom s kabino in motor, zena je pa priletela iz Benetk, da prispara 4 dni dopusta Mucho mucho poceni za 14 dni, toliko sta 2 tedna za dva na nasi obali lahko. Kot si rekel ne rabis veliko je samo vprasanje kje pa kako in koliko dolgo Kolegi so sli Srbija, Romunija z motorji takrat ko sva bila midva v franciji avgusta lani s prikolco. 2 na motorju je prišlo več kot naju celotna Španija in njena logistika. Ampak to je tisto ko gres res na en plac, to ni vec dnevno potovanje po regiji. Kotor - Katastrofa res, osornost, drago, noben te ne jebe tud ce ti postelja se zlom....boli jih, cena pa uh la la. Ze 2x menjamo hotel. Eto pa se balkanska fura lani :). V vsej balkanski obliki - zajla za sklopko, sravfi v gumah Vse prejnkot industrijski turizem razen konec dneva hoteli, jaz jim pokazem tud zakotje https://photos.app.goo.gl/csa2VfRcYodwKRnt9
-
Odvisno kje. Industrijski turizem se je povsod podražil. Tudi v Bosni. Greš pa na primer v Banja Luki v kakšno zakotno lokacijo, se pa še ugodno dobro naješ in napiješ. Roman bi lahko napisal o tem... Pustimo..
-
Mah, ni toliko drugače kot pri ostalih znamkah. Sam sem bil kriv, ker sem poslušal napačen nasvet in nisem dal že prvič poravnati glave, ker sem mislil, da bom časovno nekaj profitiral - zdaj pa sem lahko počasi naredil vse tako kot je treba Sumljivo glede česa? Nova svečka je prebila - v ponedeljek dobim drugo pod reklamacijo...
-
Menda delaš kar več kot 8 ur na dan oz. 40 ur na teden. S.p., strežniki, vodič .... Samo jednom se živi in najboljše da se umre na šihtu, za 2x 14 dni dopusta na leto. To je čisti american way of life. Valda da se proda, ampak kot @Bini pravi, to ni za nas smrtnike. Tudi Ferrari je razprodan vsako leto. Eni si znamo tudi za drobiž naredit potovanje in nepozabno doživetje. In prav je, da je tudi kaj za bogataše. Samo da je pa to za nas "navadne" pa ne bi rad poslušal.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.