Brezpla?no mo?ko stri?enje + darilo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Čudi me, da še niso uleteli neki influencerji, ki bi za ceno všečkov prodali dušo hudiču. V smislu supanja, plavanja ali celo kakšne zabave ob jezeru. Globa jim ponavadi ne igra vloge.
-
- "Kje imaš ženo?" - "Topi slanino." - "A ste klali svinjo?" - "Ma ne, sonči se..."
-
Sicer se nisem nikoli pogljabljal v to... ampak UI pravi, da je dizel manj obremenjen z dajatvami...
-
Od Mazda-si.net · Napisano
Mazda Museum Marks 2 Million VisitorsPreberi celoten članek -
To je tudi bil problem prvih 1.0 Fordov. premajhen hladilni sistem. Tudi na količini železa/aluminija se špara. Lahko ti pa povem, da sem uspel na Giulietti olje v menjalniku zavret. Ima pa Ford spodaj zarezo v plastiki, da se menjalnik hladi. Na pače se vrneva k varčevanju, za to mi je mastil pokrov verige, ker je stena menjalnika in bloka pretanka. Tudi ni pravično, da so trošarine na dizl manjše 😉 Dajmo enačit. Ma ja. Kolko je revolucionaren, toliko je muhast (pač prvi v razvoju): zobati jermen razpada, španer na zobaten od oljne črpalke (ločen, manjši) crkuje in meče jermen dol... Kasneje so to uredili, veriga in 1.5 3 cilinder nima španerja pri oljni pumpi. Ti pa lahko povem, da po drugi strani ima i20n tako velik hladilni sistem, da temoeratura niha od 85-105. Ko pri 100 pohodiš, pade na 90, ko vodno črpalko zavrti na maximum. Samo da bi vse avte delali zmožne prenesti cel dan dirkališča je pač neracionalno. Ro pa res grem po odvetnika.... Pa da se vrnem. Seveda, dizli imajo svoj namen. In mene ne motijo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.